Jump to content

katsan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

katsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα βελάκια όμως στο κάτω μέρος της οθόνης δεν φεύγουν!
  2. Παιδιά σας έχει τύχει ή έχετε ακούσει η κάρτα μνήμης (micro SD) να τρώει τρελά την μπαταρία του κινητού? Και αν ναι πως αντιμετωπίζεται? Πέταμα της κάρτας ή format? Έχω ένα i560v και μετά από πολλές επισκέψεις στο service και αρκετές αλλαγές ανταλλακτικών το ανακάλυψα μόλις χτες! Έχει κανείς καμία ιδέα?
  3. Παιδιά η επαναφορά ρυθμίσεων δουλεύει 100%. Μπορείτε να μου πείτε πλέον ποια έκδοση δουλεύει σίγουρα σε full screen που να μπορώ όμως και να δω την επιλογή οθόνη αφής γιατί φίλε Arxitas ακόμα δεν την έχω βρει.
  4. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και πάλι από την αρχή αφού το διέγραψα αλλά μου έβγαλε το μήνυμα "Αποτυχία Ελέγχου Ταυτότητας" που έβγαζε και στον fred και δοκίμασα την απαλοιφή της κοινής μνήμης. Και πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα. Καμία ιδέα? Λέτε με αλλαγή sim να δουλέψει? Όπως έχει ειπωθεί στις πρώτες σελίδες του θέματος?
  5. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και πάλι από την αρχή αφού το διέγραψα αλλά μου έβγαλε το μήνυμα "Αποτυχία Ελέγχου Ταυτότητας" που έβγαζε και στον fred και δοκίμασα την απαλοιφή της κοινής μνήμης. Και πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα. Καμία ιδέα?
  6. Παιδιά καλή χρονιά! Αν και παλιός χρήστης ξανασυμμετέχω στο φορουμ μετά από 4 χρόνια θα ήθελα τη βοήθεια σας που είμαι σίγουρος ότι θα μου τη δώσετε αφού μέσα από τις εννιά σελίδες αυτού του θέματος είδα ότι έχετε κάνει φοβερή δουλειά. Πέρασα και γω λοιπόν το Wetravel στο Gt505 σύμφωνα με τις οδηγίες σας ώστε να μην καθομαι και σας πρήζω αλλά έχω ένα θέμα. Δεν βρίσκω πολλές από τις οδούς στην Αθήνα αν και πρέπει να δοκιμάσω αυτό που λέει ένας φίλος σε κάποιο ποστ του για χάρτη της Αθήνας. Επίσης σχετικά με τις οδηγίες εγκατάστασης στο "Μενού/Ρυθμίσεις/Προχωρημένες *** Menu/settings/Advanced *** και κατεβείτε κάτω.Θα βρείτε την επιλογή Οθόνη Αφής *** Touchscreen ***. Επιλέξτε το ώστε να τικαριστεί το κουτάκι, μετα πατήστε το Αριστερό κουμπί επιλογής, και επιλέξτε Αποθήκευση *** Save ***" δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή οθόνη αφής. Προσπάθησα όμως να κάνω το επόμενο για full screen "Πατήστε Μενού/Οθόνη *** Menu/Screen *** και επιλέξτε Πλήρης Οθόνη *** Fullscreen *** " και αφού το έκανα δεν μπορώ να μπω στο μενού! Τι κάνω? Κάνω απεγκατάσταση και όλα από την αρχή ή υπάρχει λύση?
×
×
  • Create New...