Jump to content

midenistis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by midenistis

  1. Eγω Marlboro μαλακο εδω κ 4 χρονια.Αρχισα το καπνισμα β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ με Stuyvesant kokkino σκληρο κ μετα απο διαφορες αλλες μαρκες κατελειξα στα Marlboro.Συνολικα καπνιζω 5 και κατι χρονια.:)
  2. Γεια σας παιδια.Πριν απο δυο μερες αγορασα και εγω το Κ800!!!Μεχρι τωρα απ'οσα εχω δει αξιζε τα λεφτα του. Το μονο που με στεναχωρησε ηταν μια ασπρη οθονη πο εβγαλε και αναγκαστικα να βγαλω την μπατ. για να ξεκολησει.Κατα τα αλλα μια χαρα.Δυστηχως ειναι VF Live.Ποτε θα βγει νεο firmware απο το SEUS?Αυτο που μπορεις να αγορασεις απο το Wotan αξιζει,η οχι??
  3. Τελικα ρε παιδια βγηκε καινουριο firmware για το Κ800??Ποτε περιπου θα βγει?Μηπωε γνωριζει κανενας?
  4. Ρε παιδια τλκ τι περιεχει μεσα η συσκευασια του Κ800??CD??Καλωδιο??
  5. Ρε παιδια επειδη ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω το Κ800 θελω να μου προτεινετε αντικειμενικα παντα αν αξιζει η οχι!Εχω διαβασει ολο το topic και αντι να ξεκαθαρισω και να δημιουργησω μια γνωμη ειτε θετικη ειτε αρνητικη εχω μπερδευτει κι'αλλο!Η τιμη του εχει πεσει στα 339,39Ε!Αξιζει η οχι κ γιατι!Ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. Τελικα πηρα το μηχανακι.(Dayang DY50A).Που μπορω και αν μπορω φυσικα να βρω τον 125cc κινητηρα της ιδιας εταιριας?Πωλειται ξεχωριστα?
  7. Καλησπερα παιδια.Ετοιμαζομαι να παρω ενα μηχανακι.(Ειμαι εδω και καιρο 16και βγαζω διπλωμα σε κατι μερες).Εχω καταληξει στο Daytona DY50R.Μπορω να το βελτιωσω χωρις να αλλαξω κινητηρα??Μεχρι ποσο μπορει να γινει?
×
×
  • Create New...