Jump to content

Moralex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Moralex

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xiaomi 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αχαρνές

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Moralex's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλησπέρα σε όλους. Όποιος είχε κάνει το update στον launcher που είχα ανεβάσει πριν κάτι μέρες που προσθέτει την δυνατότητα να βάζεις widget από την αποθήκη εφαρμογών όπως στις κινεζικές rom μπορεί να κάνει το καινούριο update που βγήκε Xiaomi System Launcher RELEASE-4.39.14.7947-03112043 (arm64-v8a) (Android 11+) https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/miui-launcher-release-4-39-14-7947-03112043-release/xiaomi-system-launcher-release-4-39-14-7947-03112043-2-android-apk-download/. Διορθώνει κάποια bugs και κάποιες ελλείψεις που είχε στην μετάφραση όπως το android widgets έγινε πλέον Γραφικά στοιχεία android. Και να μην έχει κάνει κάποιος το προηγούμενο update που είχα ανεβάσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν θέλει να κατεβάσει αυτό κατευθείαν αν θέλει να προσθέσει αυτή την δυνατότητα.
  2. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Όποιος θέλει να μπορεί να προσθέτει widgets όπως στις κινεζικές rom μπορεί να κατεβάσει αυτή την ενημέρωση στον launcher εδώ https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/miui-launcher-release-4-39-14-7939-02272101-release/ Ήδη το έχω κάνει και περιττό να πω ότι είναι γαμάτο. Αν θέλετε να πάτε στα κλασσικά widget πατάτε κάτω όπως δείχνει η πρώτη εικόνα android widgets. Με αυτή την δυνατότητα πλέον το hyper os είναι σχεδόν ίδιο σε δυνατότητες όπως οι κινεζική rom.
  3. Moralex

    Xiaomi 12

    Μια χαρά, αφού έχεις την μαμά θήκη και έβαλες τζαμακι και δεν στο πετάει είναι καλά γιατί συνήθως τα πετάει τα απλά τζαμακια χωρίς uv στο πλάι η μαμά θήκη. Εμένα η μαμά θήκη που δοκίμασα και η Spigen που χρησιμοποιώ τα πετάνε στις άκρες τα τζαμακια τα απλά χωρίς uv. Εδώ και τις μεμβράνες που χρησιμοποιώ οριακά δεν τις πετάει στο πλάι η Spigen.
  4. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλημέρα, φίλε βάζουν στο Irepair με 10 και 15 ευρώ ανάλογα τι θέλεις. Εγώ προσωπικά που πήγα μου είπε το παιδί εκεί να βάλω αυτή με τα 10 ευρώ και είναι όντως καλή και διορθώνει μόνη της όντως κάποιες μικρογρατζουνιες. Μεμβράνες βάζει και ο Κωτσόβολος με 20. Την κόβουν επιτόπου εκεί όπως το Irepair και την περνάνε. Εγώ αυτή την φορά θα πάω και θα του πω να μου βάλει μία από αυτές που πήρα από AliExpress να δω τι λένε κιόλας.
  5. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλησπέρα, σήμερα ήρθαν τελικά και οι δικές μου μεμβράνες από Ali.
  6. Moralex

    Xiaomi 12

    Ναι οι φωτογραφίες έχουν όντως βελτίωση στα χρώματα και όντως παρατηρώ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και μνήμης. Γενικά από ότι έχω δει σε διάφορα φόρουμ το hyper os είναι καλύτερο σε διαχείριση μπαταρίας και μνήμης γενικά στις περισσότερες συσκευές σε σχέση με το MIUI εκτός από κάποιες περιπτώσεις που υπήρχαν bug. Έτσι αναφέρουν οι πιο πολλοί από ότι έχω δει.
  7. Moralex

    Xiaomi 12

    Όντως φίλε πάει βούτυρο. Αν βρω καμιά γραμματοσειρά που να δείχνει ίδια με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες θα σου πω.
  8. Moralex

    Xiaomi 12

    Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι από πριν. Τελικά αν πας στις ρυθμίσεις και στις ειδοποιήσεις έχει ρύθμιση για να βλέπεις 1 ή 3 εικονίδια ή κανένα στη γραμμή κατάστασης.
  9. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλημέρα φίλε, προφανώς όταν έχεις πάνω από μία ειδοποίηση βγάζει τις 3 τελείες από το να γέμιζε εικονίδια από την κάθε ειδοποίηση.
  10. Moralex

    Xiaomi 12

    Ναι το meet και γω το εστειλα. Οι μεμβρανες τι λενε ποιοτικα? Αξιζουν? Ναι σωστα αυξησαν την ram. Το ανωτερο πριν ηταν 5gb στην ram.
  11. Moralex

    Xiaomi 12

    Τι εννοείς φίλε r31134? Και πριν η ώρα δεν ήταν?
  12. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόλις ήρθε hyper os χωρίς αλλαγή χώρας.
  13. Moralex

    Xiaomi 12

    Ναι εννοείται το ξέρω, οι Κινέζοι και γρήγοροι είναι και αξιόπιστοι στην αποστολή. Παρήγγειλα τις μεμβράνες 23/12 και τα έστειλαν, τα εκτελώνησαν και τα παρέδωσαν στα ΕΛΤΑ 9/1. Τα ΕΛΤΑ μπορεί να κάνουν όσο έκαναν οι Κινέζοι μπορεί και ακόμα παραπάνω για να τα στείλουν.
  14. Moralex

    Xiaomi 12

    Α κατάλαβα. Μπορεί και να μη παραλάβουμε λες?
  15. Moralex

    Xiaomi 12

    Καλημέρα, φίλε r31134 σου ήρθαν μήπως οι μεμβράνες? Εγώ ακόμα τις περιμένω αν και από 9/01 έχουν παραληφθεί λέει από το δικό μας ταχυδρομείο.
×
×
  • Create New...