Jump to content

furious1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About furious1

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1980

furious1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον φλάσαρε την marshmallow concept και όχι την official.Το έχω κι εγώ,είναι feature που τεσταρουν στον νέο sony home launcher.
  2. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, ήταν κατατοπιστικές.Η κάρτα είναι ήδη κομμένη σε micro οπότε τώρα που θα χρειαστώ nano είπα να την αλλάξω κιόλας.
  3. Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για την αλλαγή sim και το αν χάνεται το φοιτητικό; Θα χρειαστεί να αλλάξω σε nano για την νέα συσκευή, το έκανε κανένας επιτυχημένα τελικά; Επισης, υπάρχει τρόπος να δούμε κάπου τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού μας χωρίς να πάμε σε κατάστημα;Γιατί κάτι μου λέει οτι ουτε στο δικό μου θα έχει γίνει ακόμα η μεταβίβαση απο το promotion και θα μπλέξω.
  4. Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Έκανα online ανανέωση παίρνοντας όπως πάντα το 1gb.Ταυτόχρονα πήρα και 1gb συν κάτι λεπτά για 15 μέρες απο μήνυμα που μου είχε ερθει την προηγούμενη μέρα και τα έδινε αν ανανέωνα 10 ευρώ στις επόμενες 2 μέρες. Με τα 10 ευρώ δηλαδή πηρα μαζί και τις δυο προσφορές και έχω 2gb όλα απο bonus.Γιατί όμως τρώει πρώτα απο αυτά που λήγουν στις 30 μέρες και όχι απο τις 15;Έτσι πρέπει;
  5. taliban μάλλον κάπου μπερδεύτηκες,εμένα είναι του Ιανουαρίου και ΔΕΝ έχει ποδαράκια όπως είναι και το σωστό απότι ξέρω.Νομίζω από Μάρτιο και μετά άλλαξε το μοντέλο (ή τέλη φεβρουαρίου αν κρίνω από τον φίλο παραπάνω). Τεσπα,αν μόνο αυτό και το δαχτυλίδι της κάμερας είναι οι διαφορές,δεν έχω κανένα θέμα:p
  6. Σωστό είναι αυτό,δεν εννοώ ότι θα έπρεπε να έχει αφού είναι του Ιανουαρίου,μάλλον λάθος διατύπωση από μένα.Με ενδιαφέρει γιατί είναι του Ιανουαρίου και αν έχει κάποια άλλη διαφορά. Gblog21 κοίτα τα 3 πρώτα νούμερα του serial number στο κουτί,το πρώτο δηλώνει έτος (3=2013) και τα άλλα δύο μήνα.
  7. Έχει κάποιος ebay link που να είναι σίγουρα το original και σε καλή τιμή;
  8. Γειά σε όλους!Μια ερωτησούλα θέλω να κάνω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πήρα πρόσφατα ένα nexus στο ξεστοκάρισμα από το γερμανικό play store λόγω φίλου στη Γερμανία.Το παρέλαβα χτες και είδα ότι δεν είναι το ανανεωμένο μοντέλο με τα ποδαράκια.Κοίταξα και το serial και είναι 301,άρα Ιανουαρίου 2013.Μου κακοφάνηκε λίγο να πω την αλήθεια,μιας και περίμενα πιο "φρέσκο" τηλέφωνο.Υπάρχει περίπτωση να είναι refurbished λέτε;Εκτός από τα ποδαράκια έχει κάποια άλλη αξιοσημείωτη διαφορά (οθόνη π.χ) ή τζάμπα "στεναχωριέμαι";(που λέει ο λόγος βέβαια γιατί το τηλέφωνο είναι πολύ καλό:p) Κάποιος άλλος που το πήρε τώρα πρόσφατα τί μοντέλο πήρε;
  9. thanks mp83 αυτο ειναι!!! @arheos:θα το κοιταξω και αυτο παντως δεν το ακουσα Θεσ/κη.
  10. Παιδια μηπως ξερετε μια διασκευη απο γυναικα του love song των Cure? την ακουσα τελευταια και μου αρεσε πολυ..Thanks προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...