Jump to content

mak_kioy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mak_kioy

  1. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα ΜΠΡΑΒΟ για την κίνηση που κάνατε είναι λίγα. Να 'στε καλά
  2. Εγκατέστησε κάποιος το sports tracker σε έκδοση 21.0.025.C02.01 ΝΟΚΙΑ 5800 και δούλευε μετά? Δοκίμασα την έκδοση στην αρχική σελίδα του θέματος. Αρχικά στην εγκατάσταση με έλεγε ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή, πατάω συνέχεια κάνει την εγκατάσταση αλλά μετά δεν άνοιγε η εφαρμογή. Στο επίσημο site του sports tracker δεν έχει έκδοση για το 5800. Κάποια λύση? Ευχαριστώ
  3. Δυστηχώς, το έχω ψάξει 2-3 φορές ο βιβλιαράκι και δεν μπόρεσα να βρω περιεχόμενα συσκευασίας. Η πρώτη μου κίνηση ήταν αυτή. Το ξανακοίταξα μόλις τώρα φρέσκος φρέσκος και πάλι δεν βρήκα κάτι. Ακουστικά είχε μέσα η συσκευασία εγώ δεν εκφράστηκα καλά. Από το nokia store μου έδωσε το τηλέφωνο της nokia careline ώστε να καλέσω για να με ενημερώσουν καλύτερα. :lol:
  4. Φανταστικά τα πράγματα!!! Πήγα από κατάστημα που το αγόρασα και λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ήταν σφραγισμένο και ότι δεν το πείραξαν. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά της Νόκια. Πήγα κι εγώ και μαθαίνω ότι είναι πιο καινούρια παραλαβή το ένα και πολιτική της εταιρίας και βγάλαν πλέον και το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση αλλά και την βάση. Πρέπει να νιώθω τυχερός δλδ, που είχε τηλέφωνο μέσα η συσκεασία και μπαταρία.:mad: Εμ το handsfree που το βάζεις :X Οπότε σε σχέση με πριν 3-4 μήνες, η τιμή του τηλεφώνου είναι ίδια, αλλά από την συσκευασία λείπει η θήκη, η βάση, το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση και το 2ο πενάκι. Μια χαρά. Άντε και εις ανώτερα. Χωρίς συσκευή τηλεφώνου την άλλη φορά. ΜΠΡΑΒΟ (σόρρυ αλλά πρέπει να τα πω θα σκάσω)
  5. Καλησπέρα, Σήμερα αγόρασα 2 συσκευές 5800 μπλε από μεγάλο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Πάω σπίτι με τον φίλο που πήρε την δεύτερη και τις ανοίγουμε δίπλα δίπλα. Σε σχέση με πριν 3 μήνες που αγόρασε ο αδερφός μου και από τις δύο έλειπαν οι θήκες και το 2ο πενάκι. Άντε διάβασα εδώ μέσα ότι είναι πολλές οι συσκευές που λείπει η θήκη και το 2ο πενάκι, έλα μου όμως που από την μία έλειπε και η βάση στήριξης και το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση. (σφραγισμένες και οι δύο οι συσκευασίες) Τις ξαναμάζεψα στο κουτί και είμαι έτοιμος να τις πάω αύριο πίσω. Είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Κανείς με παρόμοιο περιστατικό? Θα είμαι υπερβολικός αν ζητήσω και θήκη και 2ο πενάκι?
  6. Όχι δυστηχώς έχει αρκετά λαθάκια.
  7. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354193028939085 Σας ευχαριστώ!
  8. Πολύ χρήσιμο το εορτολόγιο. Ευχαριστώ Εγώ που χρησιμοποιώ το outlook 2007 είχα ένα πρόβλημα με τhn περιοδικότητα (recurrence). Τρέχοντας την μακροεντολή του φίλου slazaris μου έβγαζε τις γιορτές σαν 2 day events. Τελικά αφού σπαζοκεφαλιάστικα λίγο άλλαξα από το excel του Pioneer στις σταθερές γιορτές την end date και την έκανα ίδια με την start date. Έπειτα με την εισαγωγή στο outlook 2007 φάνηκαν οι γιορτές σαν 1 day event και όχι 2 day event όπως ήταν στην αρχή. Πολύ ευχάριστο πάντως που μπορείς να έχεις εορτολόγιο στο κινητό. Χαιρετισμούς!
  9. Test Site : FORTHNET Τύπος γραμμής: 1024/256 (OTE pstn) Σύνδεση :1024/256 (FORTHNET) DSLAM: Δεν γνωρίζω (πρέπει να είναι θέρμης) Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.85Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.76Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Τελείωνε μεθαύριο η σύνδεση και τους είπα στην forthnet να γίνει ανανέωση. Είχα 1024/256 για 6 μήνες και η μεγαλύτερη ταχύτητα που είχα δει ήταν 108kb/s. Προχτές αφού τους είπα να γίνει η ανανέωση στα 1024/256 μετά από 1-2 μέρες άρχισε να κατεβάζει τρελά :D Βλέπω το ρούτερ και κλείδωσε στα 2048/256. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει? (όχι ότι με χαλάει να κατεβάζω με 215-220 Kb/s)
  10. Γιατί όταν περνάω μερικές από τις μελωδίες mmf στο κινητό μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους? (ειδικότερα: Μη υποστηριζόμενη μορφή αρχείου)
  11. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :D
  12. Μάγκες, θα μπορούσατε να πείτε από πού πήρατε το BT Dongle και αν γίνεται και τιμή? Πήγα στο Πλ...ο και το μόνο που είχαν ήταν το Fone Data Suite με το ΒΤ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεργάζεται με τα προγράμματα της SΕ. Η τιμή που το ζητούσαν ήταν 59 Ε Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...