Jump to content

gathanas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About gathanas1

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gathanas1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά το πρόβλημα που είχα παλαιότερα με τις επαννεκινήσεις ήτο θέμα πλακέτας. Το πήραν πίσω και μου την αλλάξανε. Μου βγάζει κι εμένα αρκετές φορές το "Ανεπαρκείς Πόροι"... Ειδικά όταν είμαι στις φωτός... Αλλά και σε άσχετες στιγμές... Ξέρει κανείς τι παίζει ? plz..... Το λογιμικό του είναι: <SW VER> M8910XXIH2 <CSC VER> M8910OXCIH2
  2. Δυστυχώς νομίζω ότι έχουν περάσει περισσότερες μέρες από την ημερομηνία αγοράς, όμως το κινητό το λειτούργησα προχθές.... Δεν έχω δοκιμάσει να εκτυπώσω κάτι όπως αντιλαμβάνεσαι, δυστυχώς.... ΠΑιδιά, καμιά ιδέα για το πρόβλημα ...?
  3. Παίδες, χαιρετώ και ΒΟΗΘΕΙΑ!! Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το νέο κινητό Samsung Μ8910 Pixon 12 με σύνδεση Wind από κατάστημα της Wind στην Πάτρα. Προχθές το έθεσα σε λειτουργία για πρώτη φορά με τη νέα κάρτα sim που παρέλαβα μαζί με το κινητό, αφού το φόρτισα πλήρως όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Δυστυχώς, από τη πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Το κινητό, είτε όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, είτε όταν βρίσκομαι εντός του περιβάλλοντος μενού (και όλων των υπο-μενού), είτε ακόμη και κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης αριθμού τηλεφώνου προς κλήση (γενικά δηλαδή, σε τυχαία αλλά ιδιαιτέρως τακτά χρονικά διαστήματα) κάνει αυτόματη επανεκκίνηση και εισέρχεται εκ νέου σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να μου ζητηθεί να επαναπληκτρολογήσω το PIN. Το κινητό είναι ολοκαίνουριο, όπως προείπα (έχει ακόμα τις προστατευτικές ζελατίνες), και όπως με πληροφόρησαν κατα την αγορά στο κατάστημα της Wind έχει εγγύηση 2 ετών (βάση και της απόδειξης αγοράς που μου παρέδωσαν). Τι συμπέρασμα μπορεί να βγεί για το πρόβλημα αυτό ρε παιδιά? Υπάρχει περίπτωση να τίθεται θέμα συμβατότητας firmware και δικτύου ξέρωγω ή κάτι τέτοιο? Έχει τύχει τπτ ανάλογο σε κανένας από σας? Edit: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!! Μόλις τώρα παρατήρησα τα εξής: 1. Γίνεται το ίδιο πράγμα που περιέγραψα παραπάνω και κατά τη διάρκεια συνομιλίας. 2. Δέκατα του sec πριν γίνει η επανεκκίνηση πέφτει το σήμα εντελώς και το εικονίδιο του 3G εξαφανίζεται. 3. Πάντα οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν υπάρχει το σήμα του 3G, σε περίπτωση που τύχει να μην υπάρχει δεν γίνεται επανεκκίνηση. (Τυχαίο γεγονός η "σύπτωση" του σηματος 3G με τις επανεκκινήσεις...?) Ευχαριστώ...
  4. Με ον όρο "απο πάνω εγκαταστάσεις" εννοώ εγκατάσταση sp των Win ενώ υπάρχει ήδη το λειτουργικό μέσα , με όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει εσυ(πχ Office , Antivirus , games κτλ).Πολλές φορες το sp2 των WinXP βγαζει πρόβλημα όταν εγκαθίσταται έτσι.Γιαυτό προτιμάται να εγκαθίσταται ή αμέσως μετά το format ή φτιαχνοντας ένα cd εγκαταστασης των Windows με ενσωματομένο το sp2.Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις το sp2 ? Με κανέναν τρόπο?Ούτε μπαίνοντας με safe-mode στα Windows? :worry:
  5. Δοκίμασε να βγάλεις το sp2 ! Η "απο πάνω " αγκαταστάσεις του δημιουργούν προβλήματα. Μιλάω εκ πείρας. Εχω δει και ακούσει τέρατα. . . Και πάνω από όλα μην αγχώνεσαι !
  6. Πρώτα απο όλα το στυλάκι : "Ψάχνουμε και λίγο . . ." είναι αρκετά μειωτικό για τον φίλο που έφτιαξε το θέμα και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ! Δεύτερον , το link στο οποίο τον παρέπεμψες δεν έχει σχέση με αυτό που ρώτησε ( θέλει να φτιάξει το πρόβλημα στην μηχανή αναζήτησης και ΟΧΙ να την αλλάξει!) Οσο για τον φίλο που έχει το πρόβλημα , του προτείνω να μας πεί περισσότερες λεπτομέριες για το πρόβλημα , πριν τον συμβουλεψουμε για κάτι !
  7. Δοκίμασε άλλον browser (κατα προτιμηση FireFox) να δεις αν σου βγάζει πρόβλημα και σε αυτόν. Κάνε αυτό και βλέπουμε . . . :)
  8. Δεν το απεγκαθιστας καλύτερα να δούμε αν είναι αυτό το πρόβλημα? Ενας φίλος μου είχε μπερδέματα μετά την εγκατάστασή του! :)
  9. Σώπα ρε μεγάλε !! Απο Θήβα?? Και εγώ! Στειλε μου περισσοτερες πληροφορίες με προσωπικό μηνυμα. Θα σου στειλω και εγώ! Sorry για το off-topic παιδια , αλλα πέτυχα συμπατριώτη!! :D :D
  10. Το βασικό είναι να κατάλαβω τι θέλεις να κάνεις. Μήπως θές να ακούς την μουσική που παιζεις "λιγο πιο νωρις" βγει στα ηχεία , κάτι σαν το monitor που έχουμε στα dexx?
  11. Το sp2 που λές ότι έχεις εγκαταστήσει πότε και πώς το έβαλες? Είναι πολύ πιθανό να κάνει καποια "μπερδεματα" με τα προγράμματα που λες (windows movie maker) καθώς και με τα αρχεία .dll ( όπως το οcgen.dll).
  12. και Νομίζω σε κάλυψαν τα παιδια!!! Εχεις καμία σχεση με Θήβα ?
  13. Αρχικά , το κανονικό format ΔΕΝ σβήνει τα αρχεία που υπάρχουν στο δίσκο αλλα τα αρχεία που λένε στο λειτουργικό ΠΟΥ είναι τα αρχεία αυτά ( κατι σαν τους δείκτες στη C++ , αν ξέρεις) . Είναι πιο γρήγορο και συνηθίζεται γιατι δεν καταπονεί τον δίσκο (για την ακρίβεια τον καταπονει ελάχιστα).Εν αντιθέσει , το low level format σβήνει τα πάντα απο τον δίσκο και τον καταπονεί πολυ περισσοτερο (όπως προείπε ο eLeKtriK EyE ).Για αυτό γίνεται σε περιπτώσεις extreme προβλήματος στον δίσκο , και για να γίνει χρησιμοποιούνται ειδικά utilities απο την εταιρία κατασκευής.Οποιοδήποτε άλλο utility μη εγκεκριμένο είναι πολυ πιθανο να καταστρεψει τον δίσκο.Για να βρεις τι μοντέλο είναι ο δίσκος σου πηγαινε στα properties του My Computer , Hardware kai Device Manager ή καλύτερα απο το BIOS του υπολογιστή. Επειτα , πήγαινε στο site της εταιρίας και κατέβασε το σχετικό utility .Μετα μπορεις να προχωρήσεις , έχοντας διαβάσει και τις οδηγίες απο το σιτε. Πάντως , φίλε μου για μια απλη προσβολη του συστήματος απο ιο , με την μέχρι τώρα εμπειρία μου και απο ότι έχω ακούσει δεν χρειάζεται low level format .Το απλό format είναι υπερ αρκετό! Για οποιαδήποτε αλλη απορία και ότι άλλο θές , ξαναpostαρε .!
  14. Έχω ένα JAGA και ένα Swatch για κάθε μέρα , καθώς και ένα CITIZEN Divers Promaster (perfection...) !!
  15. Το πιό πιθανό σενάριο για το σφάλμα είναι να τους κατέβασες corrupted. (Προσεξες να έχεις απεγκαταστήσει τους παλιους πρώτα ????).Κάνε το ίδιο με της μητρικής (Βάλε τους νέους απο το σιτε της ιντελ) και μετά βάλε τους drivers για την κάρτα ήχου ξανά. Αν δεν γίνει τίποτα , μάλλον οδεύεις για format δυστυχώς....... Κανε αυτά και κάτι θα σκευτώ!
×
×
  • Create New...