Jump to content

caeser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by caeser

  1. H Miui όντως έχει 156516565 ρυθμίσεις, επειδή είναι 156516565 φορές πιό παραμετροποιήσιμη από το stock Android, που δεν λέω αποτελεί τη βάση της Miui, αλλά σε ΣΚΟΤΩΝΕΙ απο την ανία βρε αδελφέ!! Η Miui ...ΠΟΤΕ!!:lol:
  2. Την τροποποίηση που πρότεινες σχολιάσα και εγώ λέγοντας ότι είναι περιττή και χρονοβόρα! Η ουσία είναι ίδια ομως! :D Για το πρόβλημα με το Messenger μήπως φταίει η ρομ? Το είχες πάντα ή παρουσιάστηκε πρόσφατα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις? Κάνε και ένα καθαρισμό δεδομένων της συγκεκριμένης εφαρμογής και δες πως θα πάει με την νέα αναβάθμιση που θα κάνεις... Με τις GTV Developer roms που φοράω στις συσκευές μου και με τις ρυθμίσεις που είπαμε, δεν το έχω το πρόβλημα. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση Ειδοποιήσεων-->Messanger-->Το "αναδυόμενες ειδοποιήσεις" και το "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" να είναι ΟΝ (πορτοκαλί)
  3. Η DHL έχει δικό της τμήμα εκτελωνισμού και βγάζει ΚΕΡΔΟΣ από αυτό, οπότε στην ουσία κυνηγάει τέτοιες περιπτώσεις... Αποστολή με DHL, προερχόμενη από τη Κίνα, σπάνια δεν θα περάσει τελωνείο (απο τα διάφορα EU Warehouse φυσικά δεν υπάρχει λόγος να περάσει τελωνείο!). Υ.Γ. @Nos1453 sorry για το off topic, αλλά προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου με PM, αλλά είναι απενεργοποιημένο στο προφίλ σου. Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω? Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, που δεν ενδιαφέρει τα άλλα μέλη, γιαυτό δεν το γράφω εδω.
  4. Είναι οι "ρυθμίσεις" του φόντου. Όταν το πατήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης σου βγάζει τις επιλογές, "Ρυθμίσεις", "Αγαπημένο", "Κοινή χρήση" και "εφαρμογή". Επίσης, αφού το πατήσεις, μπορείς να σύρεις την οθόνη σου αριστερά και να περιηγηθείς ανάμεσα σε 10άδες διαφορετικές και εξαιρετικές (απο άποψη ανάλυσης) ταπετσαρίες...
  5. Αγαπητέ φίλε, να σου εξηγήσω ότι ο τρόπος που αναφέρεις για την "απαλλαγή" των κινέζικων εφαρμογών ΔΕΝ είναι λάθος, αλλά είναι περιττός και χρονοβόρος, όταν κάλιστα μπορείς με απόλυτη ασφάλεια να σύρεις τις (5-6) κινέζικες εφαρμογές στο κάδο και να απαλλαγείς ταχύτατα (σε λιγότερο απο 1 λεπτό!!!) και χωρίς απολύτως κανένα λειτουργικό πρόβλημα! (καμμιά απο αυτές τις εφαρμογές δεν είναι εφαρμογές συστήματος και η απεγκατάστασή τους δεν αφήνει απολύτως κανένα "σκουπίδι" μέσα που να δικαιολογεί το "wipe data") :D Όσο για το προβληματάκι που έχεις με το παράθυρο του Messenger, μπορείς να το λύσεις ως εξής: Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Messenger-->Προβολή αναδυόμενου παραθύρου (κάνε το πράσινο). Φυσικά η εφαρμογή πρέπει να είναι στην "Αυτόματη έναρξη" για να λαμβάνεις μηνύματα ακόμα και όταν δεν έχεις ανοίξει μόνος σου την εφαρμογή. :D
  6. Μόλις προχτές, (την Παρασκευή) αγόρασα απο το yeso521.com το 3ο Mi Note Pro της περιόδου (για φίλο μου). Με την Revolut μου βγήκε στα 305,56€ (349$). Κατά την αποψή μου ΜΑΚΡΑΝ ένα απο τα κορυφαία σε αξιοπιστία καταστήματα αυτό το καιρό, μαζί φυσικά με το Vickmall που όντως έχει καλή φήμη! To Minideal δυστυχώς δεν έχει πλέον τη καλή φήμη που είχε πριν 2-3 χρόνια. Πολλά παράπονα τελευταία! Όσο για το τρόπο αποστολής το Free Shipping ήταν και παραμένει ο ασφαλέστερος τρόπος αποστολής! Όπως λέει ο φίλος @barcelonistas παραπάνω, DHL=99% Τελωνείο!
  7. Έχω την εντύπωση ότι είσαι άδικος! Η Xiaomi δίνει τα κινητά κανονικά στην ώρα της ...στους ΚΙΝΕΖΟΥΣ, όπου και απευθύνεται κυρίως, αλλά και στις αγορές όπου εξάγει κανονικά τα προϊόντα της. Στην Ελλάδα ή μάλλον στην Ευρώπη δεν κάνει (προς το παρόν τουλάχιστον) επίσημη εξαγωγή και φυσικά αυτός και ο λόγος που δεν έχει επίσημο δίκτυο πωλήσεων και service στη χώρα μας. Στην πραγματικότητα ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που πανε "γυρεύοντας" στην Κίνα (μέσω των online καταστημάτων, που στην ουσία απευθύνονται σε εμάς, και όχι στους κινέζους!) για να αγοράσουμε τα κινητά τους, που είναι φτιαγμένα για την δική τους αγορά! :D
  8. Συμφωνώ απόλυτα! Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες! Να διευκρινήσουμε μόνο ότι το Oneplus One είναι 5.5'', ενώ το Mi-4, μόλις 5''...
  9. Xiaomi Mi-4. Είναι "μονόδρομος"... (ταχείας κυκλοφορίας). Απλά το γρηγορότερο τηλέφωνο στο κόσμο! (στη κατηγορία του φυσικά)
  10. Κάνε και αυτό το TEST πριν αποφασίσεις να το στείλεις πίσω
  11. Έχω ήδη αγοράσει δύο συσκευές απο αυτούς. Παρήγγειλα με απλό ταχυδρομείο και ΟΧΙ δεν πλήρωσα τελωνείο!:rolleyes:
  12. Η συσκευή μου είναι Xiaomi HongMi (Red Rice) και δεν υπάρχει στη λίστα. Ευχαριστώ!
  13. Μιά ακόμη ωραία προσπάθεια! Ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία!
  14. Το κινητό είναι σαφέστατα σχεδιασμένο για γυναίκες! Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις της εταιρίας επίσης είναι σχεδιασμένες έτσι που να απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες και επίσης εκείνο το "λουράκι" με την φουντίτσα και το πάνινο "χρυσοκέντητο" σακουλάκι είναι αξεσουάρ που σίγουρα δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται απο άντρες. Τώρα βέβαια και το περιοδικό ..."σούπερ Κατερίνα" απευθύνεται θεωρητικά στα κοριτσάκια της εφηβίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αγοράκια της ίδιας ηλικίας δεν μπορούν να το διαβάσουν, εάν ήθελαν.
  15. Χθες άνοιξα ένα ολοκαίνουριο 7370, αλλά μέσα στο κουτί συσκευασίας δεν βρήκα το συνηθισμένο CD με το PC suite που προσφέρει η Nokia, ούτε καλώδιο σύνδεσης USB για τον υπολογιστή. Ξέρετε αν προβλέπεται να υπάρχουν αυτά μέσα στην συσκευσία ή όχι?
×
×
  • Create New...