Jump to content

hlias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hlias

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    3 - Ηνωμένο Βασίλειο

hlias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Στην 12 υπαρχει παλι κανονικα. Αν το κανει στην 11 μαλλον ειναι bug που το εκαναν.
  2. Έχει χωρια τα video από τις φωτογραφίες η έτσι μου φαίνεται?:blink:
  3. Φιλε chrisfox εγώ το είχα πάρει από orange. Τους πείρα τηλέφωνο και τους είπα ότι θέλω να το ξεκλειδώσω γιατί φεύγω ελλάδα και μου είπαν ότι έχει κάποια χρέωση (20 λύρες από ότι θυμάμαι) τους είπα ok και μετά από 3 ημερες μου έστειλαν τον κωδικό στο mail μου γιατί το γράμμα δεν ήξερα ποτε θα έρθει. Δοκίμασε το αν δεν σε πειράζει να δώσεις τις 20 λύρες.
  4. Αγοράζοντας κινητό: -Καλησπέρα σας, θα ήθελα 1 κινητό που να έχει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5 mega pixel με φακό Carl Zeiss, φλάς και ψηφιακή σταθεροποίηση κινούμενης εικόνας (autofocus), να κάνει καταγραφή βίντεο, να έχει βοηθητική κάμερα για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων, Θύρα Υπερύθρων, Bluetooth, WiFi, ενσωματωμένο GPS για να μην χάνομαι, 3.5mm Jack για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών, στερεοφωνικά ηχεία, εξοδο τηλεοπτικού σήματος, ραδιόφωνο, Voice Commands, Talking Ringtones, 160MB εσωτερική μνήμη, 16.777.216 (24-bit) χρώματα, μεγαλύτερη οθόνη από τα αλλα κινητά, υποδοχή για κάρτες μνήμης, λειτουργία VoIP, τεχνολογία 3,5G, κοινώς γνωστή και ως HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), θύρα USB, ενεργή οθόνη αναμονής, αναπαραγωγή ήχου MP3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA και τελος να στέλνει μηνύματα και να παίρνει τηλέφωνο. -Ορίστε κύριε, αυτό είναι για εσάς. το καινούριο NOKIA N95. -Μα αυτό τρίζει λίγο...Συγγνώμη δεν θα το πάρω!:blink:
  5. Όσον αφορά το GPS: ΧAΡΤΕΣ: -Τους κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο του maploader και τους περνάς στο κινητό είτε συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή είτε συνδέοντας την κάρτα σε ένα card reader. -Πληρώνεις για να τους κατεβάσεις αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για να συνδεθείς στο internet και ισχύει η χρέωση ανάλογα την εταιρία. (σύνδεση με wifi είναι δωρεάν). ΦΩΝΗΤΙΚΈΣ ΕΝΤΟΛΈΣ: -Τις κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο wifi. -Πληρώνεις αν χρησιμοποιήσεις GPRS ανάλογα την εταιρία. ΠΛΟΉΓΗΣΗ: -Είναι ΔΩΡΕAΝ για να δεις τους χάρτες και να βλέπεις το στίγμα σου. -Πληρώνεις συνδρομή για να έχεις πλοήγηση με φωνητικές εντολές.
  6. Δεν ξέρω αν έχετε Windows Vista αλλα σε εμενα μονο το pc suite δουλεύει. Το map loader, Nokia updater και το nemesis δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω. Δοκιμάστε σε ΧΡ αν έχετε vista.
  7. Στο Ν70 μου ακουγόταν μονο όταν ήταν αναμένει η οθόνη..με το που έσβηνε η οθόνη σταματούσε ο θόρυβος.Δοκίμασε αν και στο Ν95 σου γίνετε το ίδιο(όχι πως υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί).Αλλα ίσως βρείς δικαιολογία να στο αλλάξουνε. Στο δικό μου δεν ακούγετε (ακόμα).Ας μας πούν και οι αλλοι που το έχουν αν εχουν αυτον τον θόρυβο.
  8. Σε μερικά forum λένε άτομα ότι την δοκίμασαν την 4gb και δουλεύει κανονικά...επίσης βρήκα αυτό το site: http://www.mobymemory.com/proddetail.asp?prod=SDSDQ%2D4096
  9. Λογικά έχεις το παλιό firmware. Όταν το κανεις αναβάθμιση δεν θα σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Για τα Ελληνικά μπορείς να το κανεις και μονος σου, debrand και αναβάθμιση.
  10. Οποιος θέλει ας κάνει μια βόλτα από Ηλεκτρονική Αθηνών να μάθει αν όντως το έχουν: http://www.electroniki.gr/product.asp?id=14612
  11. Ίσως να λέει στο κουτί του. *Έκανα αναζήτηση στο google: "made by nokia?" και σε μερικά forum που διάβασα τα made by nokia είναι φτιαγμένα στην Ασία (λογικά china).
  12. Στο site της vodafone λεει για 21 Μαϊου... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone
  13. Και εδώ αλλο ένα: Nokia 6300 vs Sony Ericsson K810i vs Nokia N95 vs Canon IXUS 70 vs Canon 400D
×
×
  • Create New...