Jump to content

kritikaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kritikaki

  1. Ξέρει κάποιος τον ξενόγλωσσο τίτλο της ταινίας ''Αίμα στην κόλαση της Ινδοκίνας '' ;
  2. Καλημέρα σε όλους !! Την βοήθειά σας θέλω ξανά. Ταινία που είχε προβληθεί στους Ελληνικούς κινηματογράφους πριν κάμποσα χρόνια με τίτλο ''Αίμα στην κόλαση της Ινδοκίνας'' (πολεμική περιπέτεια) Δεν έχει καμία σχέση με την ταινία ''Ινδοκίνα'' που πρωταγωνιστεί η Κατριν Ντενέβ Ξέρει κανείς τον ξενόγλωσσο τίτλο της ; Ευχαριστώ.
  3. σοβαρά ; χα χα χα εγώ δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ αυτό το κόλπο. δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι. καλή ιδέα, μπράβο !!
  4. Απίστευτο, δεν το περίμενα. Απορώ πως το βρήκες με τον λάθος τίτλο που έγραψα. Ή θα την έχεις δει, ή θα έχεις πολλές γνώσεις του κινηματογράφου, ή να πω ότι μπορεί να είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία ; τι να πω. όπως και να χει πολλές πολλές ευχαριστίες. Αν ξέρεις κάποιο link με Ελλ. υπότιτλους να τη δω θα ήταν ευχής έργο.Θα το ψάξω κι εγώ βέβαια. Χίλια ευχαριστώ και πάλι.:yahoo:
  5. Γεια σας.Θα σας πάω τώρα πολλά χρόνια πίσω. Ψάχνω ξένη ταινία ασπρόμαυρη που είδα κάποτε στην ΕΙΡΤ ή ΥΕΝΕΔ θυμάστε ; Πρέπει να ήταν δεκαετίας 60 ή 70 και λεγόταν ''ο δραπέτης'' ή ''ο καταδότης'' αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος γι αυτό. Όπου και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα αυτή που ήθελα αλλά κάποιες με αυτό τον τίτλο αλλά με άλλη υπόθεση. Η υπόθεση εξελισσόταν στην ζούγκλα όπου είχε προσγειωθεί ανώμαλα ένα αεροπλάνο όπου οι επιβάτες προσπαθούσαν να το επισκευάσουν και να ξαναπετάξουν μιας και τους περίμεναν ιθαγενείς ανθρωποφάγοι με τα τύμπανα να χτυπούν για να τους φάνε. Δύσκολη ταινία που για να τη θυμάται κάποιος πρέπει να είναι άνω των 50- 55 Σας ευχαριστώ :p
×
×
  • Create New...