Jump to content

IoNas232

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IoNas232

  1. Είμαστε πια στο 2019 και είναι ξεκάθαρο πως η Samsung καθησυχάστηκε και έμεινε πίσω. Θεωρώ πως πληρώνεις ακριβά αυτό που σου προσφέρει (και σιγά την αξιοπιστία επιπλέον) και εταιρείες όπως η Huawei και Xiaomi είναι πού πιο συμφέρουσες για μένα. Τα ίδια με τη Samsung ισχύουν και για την Apple και τα iphone (για λόγους χρηστικότητας γιατί σαν ποιότητα κατασκευής τα συγκεκριμένα είναι αξεπέραστα).
  2. Προσωπικά θα άλλαζα μπαταρία κι αν είσαι στην εγγύηση ακόμα καλύτερα. Εχω τσεκάρει ότι το θλεμα με τις μπαταρίες δε φτιάχνει σχεδόν ποτέ εκτός αν τις αλλάξεις... Αν ήταν να κάνω κάτι πάντως προληπτικό, αυτό θα ήταν ν' αποφεύγω να φορτίζω τη μπαταρία μέχρι το 100 τοις εκατό και να το φορτίζω μόνο όταν πέφτει τελείως. Δεν είναι πρακτικό ιδιαίερα για τη χρήσ του τηλεφώνου αλλά απ' όσο ξέρω το προστατεύει.
  3. Το πρόβλημα με τον King δεν είναι οι πολλοί χαρακτήρες κατ' εμέ (σίγουρα καταλαβαίνω τι εννοείτε και οι δύο πάντως) αλλά τ' ότι δεν έχει ψυχολογικό βάθος. Ναι, ο τύπος κάνει εξαιρετικά σενάρια, έχει ιδέες αληθινά ενδιαφέρουσες και είναι παραγωγικότατος αλλά σπάνια ενδιαφέρεται για τους χαρακτήρες του περισσότερο απ΄ την πλοκή η οποία κάποιες φορές μοιάζει ψεύτικη. Τώρα, αν ήταν να προτείνω ένα βιβλίο ξένου συγγραφέα και όχι ιδιαίτερα γνωστό, αυτό θα ήταν " Η λέσχη Δουμάς " του Περέζ ο οποίος έχει εμπνεύσει αρκετούς σκηνοθέτες με τα σενάρια του που είναι έξυπνα και μυστηριακά. Θα σας θυμίσει πολύ και μια ταινία σπουδαία... Υπάρχουν βέβαια κι άλλες προτάσεις που μου αρέσουν με κλασσικότερους όπως ο Μουρακάμι (Νορβηγικό δάσος κυρίως), ο Ντοστογιέφσκι και ο Μωπασάν αλλά το θέμα είναι να γράφουμε και κάτι όχι τόσο mainstream γιατί τα πολύ γνωστά καλά βιβλία τα ξέρουμε οι περισσοτεροι πάνω κάτω... Τέλος, πολύ πρόσφατα διάβασα το βιβλίο " Η αδράνεια " του Μπουγιούκα από παραίνεση φίλου μου. Είπα οκ, πόσο καλό να είναι ένα βιβλίο 110 σελίδων έλληνα συγγραφέα και το ξεκίνησα με βαριά καρδιά και ύστερα έπαθα σοκ! Απίστευτη ιδέα, σούπερ ρυθμός, αληθινά ψυχολογικό βάθος και αγωνία μέχρι το τέλος. Σπάνιο να διαλέξω ελληνική πεζογραφία αλλά αυτό με εξέπληξε ιδιαίτερα ευχάριστα.
×
×
  • Create New...