Jump to content

HStam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HStam

  • Ημ. Γέννησης 17/01/1971

HStam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να επανέλθω κι εγώ στο τραγούδι απο το ΖΑΓΟΡΙ, όποιος το βρει ας μας φωτίσει
  2. Αυτό το GPS ειναι της TELETYPE? το TeleType GPS Mini-Bluetooth GPS Receiver? http://www.mightygps.com/Manufacturer/minibluetooth.htm
  3. Όντως.. παρ' όλα αυτά ο ισχυρός επεξεργαστής και 128ram με έκαναν να το αποφασίσω (για εταιρική - business χρήσεις φαίνεται να πιστεύουν πως VGA δεν χρειάζεται, κι εκεί σκοπεύει αυτό το μοντέλο) Ήδη έδωσα το 2210 και τώρα περιμένω..
  4. OK ευχαριστώ, στην αρχή θεώρησα μόνο υπεύθυνο για την έλλειψη ακρίβειας το πρόγραμμα ή/και την έκδοση χαρτών, ίσως όμως αξίζει να δοκιμάσω και με το mini GPS που αναφέρεις μήπως δω κι εγώ διαφορά στην σταθερότητα/ακρίβεια στίγματος
  5. @ Demon Σχετικά με το μινι BT GPS της TELETYPE στα προηγούμενα posts, τελικά όντως δίνει πιο σταθερό στίγμα στο Destinator από το προηγούμενο GPS που είχες? (σε στάση και εν κινήσει) Ή ήταν απλά αρχική εκτίμηση; Διότι και μένα (με Rikaline se HP2210) παίζει το στίγμα εν στασει, ενώ εν κινήσει με πετάει ξαφνικά σε παράδρομο καμμιά φορά (και ενώ κινούμαι στη Μεσογείων στο Χολαργό και στη Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα)
  6. Θα λεγα SDRAM 64ΜΒ και ROM 64MB (αν δεν έχει αλλάξει κάτι;)
  7. Αλήθεια, σκέφτηκα να ρωτήσω σχετικά με την νέα έκδοση χαρτων, η νέα Λ. Μαραθώνος με τους περιορισμούς του διαχωριστικού στη μέση καθώς και το νέο τμήμα της λεωφόρου Σταυρού-Ραφήνας με τις εισόδους σε Παλλήνη και Πικέρμι που τη συνδέουν με την Αττική Οδό πιστεύω θα είναι πλέον καταχωρημένες, σωστά?
  8. Για την έκδοση που τρέχει εκείνος μιλάει ο άνθρωπος, που μάλλον είναι πιο καινούργια από αυτή που έχουμε εμείς. (edit: ή μηπως όχι; τώρα που ξαναδιαβάζω το post..) Όντως πρέπει να "καθαριστεί" το ιστορικό στους χάρτες.
  9. Κάποιο λάθος πρέπει να κάνω στην οργάνωση διαδρομής.. Η λίστα διαδρομών είναι άδεια, πάω κάτω δεξιά και διαλέξω από το μενού ->Νέο... γράφω ονομασία διαδρομής ->Αποθήκευση και πάλι άδεια η λίστα... Δεν αποθηκεύει διαδρομές. Επίσης κάτι λάθος κάνω και όταν διαλέξω με το stylus ένα σημείο στο χάρτη ενόσω δείχνει ήδη μια διαδρομή. Βγαίνει μενού όπου διαλέγω ->Νέα διαδρομή κάνει υπολογισμό και βγάζει την παλιά διαδρομή αγνοώντας το νέο σημείο; Καμμια ιδέα? Tip Για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει με τις φωνητικές εντολές υπάρχει το αρχείο DestinatorVoiceManeuvers.inf μαζί με τα wav αρχεία μέσα στο DestinatorApps\..\interface\Voice\All (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διαδρομή) όπου δηλώνεις σε κάθε maneuver command τι αρχεία wav θα ακουστούν. Με βοήθησε να προσθέσω τη λέξη "ΤΩΡΑ..." πριν τις οδηγίες στροφής π.χ."...ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ" όταν φτάσει ακριβώς (30μ πριν για την ακρίβεια) στο σημείο στροφής. Είναι κάτι που κάνει το Route66 και που θεωρώ πως κάνει τις φωνητικές οδηγίες πολύ πιο ξεκάθαρες: ΣΕ 500 ΜΕΤΡΑ ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ... ΣΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ... ΤΩΡΑ ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ. Τωρα το μόνο που μένει είναι οι νέοι χάρτες (είναι κοντά η ώρα?)
  10. Εξαίσια, ευχαριστώ για την απάντηση. Περιμένουμε με αγωνία Μετά τα τελευταία posts βλέπω τους Καναδούς να μην προλαβαίνουν να στέλνουν. :D
  11. Αγαπητέ Νίκο, συγχαρητήρια και για την παρουσία της εταιρείας στο χώρο και για την εντυπωσιακή κίνηση της εμφάνισης σε forum φίλων της τεχνολογίας την οποία πραγματεύεται η εταιρεία που διευθύνεις. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη που με έφερε στα χρόνια που έμενα σε μεγάλη χώρα της Β. Ευρώπης και μάθαινα για το mind-set του σύγχρονου manager. Περνάω στην ερώτηση κατ'ευθείαν. Το μόνο που με κρατά από τη χρήση του *άριστου* κατά τ' άλλα Destinator είναι ότι πολλοί δρόμοι (δευτερεύοντες Δήμων) ονομάζονται.. "Χωρίς Όνομα" με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ συχνά εν τέλει ανταγωνιστικό πρόγραμμα (με χάρτες NAVTEQ) που ονομάζει το σύνολο των στενών της Αττικής. Υπάρχει κάποια βελτίωση σε αυτό τον τομέα στις επικείμενες αναβαθμίσεις των χαρτών; (Εχουν ονομασθει οι δρόμοι; ) (Εκτός βέβαια κι αν είναι του Destinator/HSTC το θέμα κι όχι δικό σας (NGI) ) Συγχαρητήρια και πάλι Χάρης Σταματάκης
  12. h2210. Οι διαφορές από SD se SD είναι τεράστιες. Η προηγούμενη SD που είχα έκανε τη δρομολόγηση σε 10+ λεπτά. Μιά άλλη που βρήκα Τranscend την έκανε σε 4-5λεπτά. Και ακολούθησα τη συμβουλή του ssarl (φόρτωμα στην κύρια μνήμη) και κατέβηκε στα 45 δευτερα. Που είναι πολλά και πάλι όμως. Το Route66 την κάνει σε 5 δεύτερα me τους χάρτες στην SD. Ίσως λιγότερα δεδομένα. Οπότε σκέφτηκα μήπως έκοβα το χάρτη του Destinator, να περιλαμβάνει μόνο Αττική, αλλά το εικονίδιο "Αποκοπή χάρτη" είναι μονίμως ανενεργό στην console. Καμμια ιδέα?
  13. Οκ, ευχαριστώ! βέβαια προτιμητέο ήταν να μπαίνει στη λίστα της "αποφυγής" ώστε να μη λαμβάνεται υπ' οψιν στις δρομολογήσεις (όπως οι δρόμοι με.. ονοματεπώνυμο). ΥΓ Τελικά όντως δεν τα πάει καλά με την SD μνήμη, 5 λεπτά δρομολόγηση 30χλμ... αρχίζει το στρίμωγμα στη βασική μνήμη
  14. Ήρθε και σ' εμένα το Destinator, στις πρώτες στιγμές μαζί του προσπαθώ να κάνω αποφυγή δρόμου Χωρις Ονομα, μάλλον όμως αυτό δεν είναι εφικτό?
  15. Πιστεύω ότι αφού είπαν στον lakis21 ότι "φαίνεται να δουλεύει" τότε μαλλον είσαι εντάξει. Το πρωτοκολλο είναι οκ, (ΝΜΕΑ0183ν2) και αν το ΡΡC σου το βλέπει το GPS σε κάποια serial port και επικοινωνεί μαζί του τότε και το Route66 δε θα χει - λογικα - πρόβλημα.
×
×
  • Create New...