Jump to content

mazak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mazak

  1. και η αντινοβολια που θα εχει το voice box της vodafone μεσα στο σπιτι μου ποιος θα την λαμβανει
  2. Ξερει κανεις εαν το ασύρματο τηλεφωνο που δινει η vodafone για την σταθερη τηλεφωνεια εκπέμπει ακτινοβολεια σαν ενα κανονικο κινητο τηλεφωνο.Εαν ναι να μου λειπει το βυσηνο. Αρκετη ακτινοβολια τρωμε ολη μερα ας μην βάλουμε και αλλη μεσα στο σπιτι μας.
  3. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ISDN ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ forthnet 2play.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣΩ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ISDN ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
  4. Απο οτι ειδα μεχρι τωρα για τερματισμο κλησεων μονο το πλαινο κουμπι +,- δουλευει,και οχι το C.Παντως ουτε και αυτο το κουμπι τερματίζει τις κλησεις αλλα σταματαει να δουλευει το κουδουνι. Ευχαριστω παντως πολυ για την βοηθεια.
  5. Καλησπερα φιλοι του forum Ειμαι και εγω ενας ευτηχης κατοχος w810 αγορας 11/2006 αλλα επειδη ήμουν κατοχος πριν SIEMENS S55 εχω τα παρακατω προβληματα προσαρμογης Εχω ενα πρόβλημα με το w810 στο οτι οταν περνω μια κληση η επιλογές που εχω ειναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ και δεν εχω την επιλογη του ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ με αποτέλεσμα σε καθε κληση που δεν θελω να απαντησω να μου ερχεται μηνημα απο τον παροχέα. Ξερει κανει με πια επιλογη στο μενου μπορω να τερματιζω τις κλήσεις που δεν θέλω να απαντήσω. Επειδη το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ηταν SIEMENS S55 ειχα συνηθισει οταν μου έχεται ενα μηνημα απο τον παροχεα για κλησεις που δεν ειχα λαβει 1-Το τηλεφωνο να δειχνει το ονομα του αποστολέα οταν αυτο υπαρχει στην μνημη του. 2-Να μπορω να απαντησω στην κληση διαβαζοντας το μηνημα πατοντας το πληκτρο της κλησης μεσα απο το μηνημα. Μπορει να γινει κατι τετοιο και στο w810
×
×
  • Create New...