Jump to content

Mitsos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mitsos80

  1. Noμιζω οι βραδυνές οι λήψεις σε όλα τα μέτωπα με φλας χωρίς φλας βελτιώθηκαν με 156. Μπράβο στην huawei όσο για το 4d scan θα το ξαναβάλουν πάλι μην στεναχωριομαστε.
  2. Παιδιά πλην το 4d.Eκανα κάποιες συγκρίσεις ο φωτογραφίες πλέον ειναι πιο ζωντανές με 156 και καλύτερο φλας για τις βραδυνές.
  3. Παιδιά καλησπέρα σε όλους όσοι έχουνε κάνει την 156 μπορούνε να μου πούνε αν διορθώθηκαν πράγματα.Μου έχει έρθει σήμερα και σκέφτομαι να την κάνω ναι η' όχι. Αν έχει διορθωθεί λίγο ακόμα η κάμερα αν είναι λίγο πιο γρήγορο. Σας παρακαλώ οποίος την έχει μπορεί να μου πει
  4. Παιδιά καλησπέρα σε όλους όσοι έχουνε κάνει την 156 μπορούνε να μου πούνε αν διορθώθηκαν πράγματα.Μου έχει έρθει σήμερα και σκέφτομαι να την κάνω ναι η' όχι. Αν έχει διορθωθεί λίγο ακόμα η κάμερα αν είναι λίγο πιο γρήγορο. Σας παρακαλώ οποίος την έχει μπορεί να μου πει.
  5. Παιδιά καλησπέρα πως την βλέπετε την κάμερα με την 152? Νομίζω τα χρώματα είναι λίγο πιο σκούρα στη φωτογραφία με φλας το βράδυ.Εχει κάποιος άποψη να μου πει?
  6. Παιδιά νομίζω με την 152 βελτιώθηκε η τριπλή κάμερα εσείς τι λέτε?
  7. Παιδιά καλημέρα ήρθε η 152 μόλις τώρα νodafone.
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε.Μεχρι ποτέ έχουμε περιθώριο εμείς οι αργοπορημενοι να πάρουμε την 152?
  9. Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά.Mια ερώτηση προς τον φίλο τsiglas η' οποίος ξέρει. Σε κάθε αναβάθμιση που μου έρχεται κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις πράττω σωστά?
  10. Φίλε tsiglas kαλησπερα ξέρεις αν διορθώνεται η φώτο με την 152, αν λειτουργεί πάλι το 4d?και αν κάποια στιγμή μελλοντικά πάρουμε το cpu turbo?
  11. Καλησπέρα παιδιά διάβασα ότι το καινούργιο honor note 10 εκτός από gpu turbo θα έχει και cpu turbo για μεγαλύτερες ταχύτητες. Το cpu turbo ενδέχεται να το πάρει το p20 pro η το mate 10 με update ξέρει κανένας κάτι?
  12. Καλησπέρα παιδιά διάβασα ότι το καινούργιο honor note 10 εκτός από gpu turbo θα έχει και cpu turbo για μεγαλύτερες ταχύτητες. Το cpu turbo ενδέχεται να το πάρει το p20 pro η το mate 10 με update ξέρει κανένας κάτι?
  13. Δηλ τι θέλεις να βγάζω τις φωτογραφίες να τις βλεπετε και να αποθεωνουν τα άλλα τα παιδιά.και σε πληροφορώ είμαι Βολιώτης και έχω κάτι φωτογραφίες από Πήλιο ούτε επαγγελματίκες μηχανές δεν βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες.Εγω στο forum μπηκα τώρα τον Ιούλιο τόσο καιρό δεν είχα κάτι να επισημάνω.Τώρα διαπίστωσα καποία πράγματα και τώρα τα λεω και θα τα ξαναλέω μέχρι να τα διορθώσουνε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπράβο tsiglas tωρα είδα την απάντηση σου εγώ τους πήρα τηλεφωνικά. Μη με παρεξήγησε ρε ****το. Δεν ξέρω πως το είδα άλλιως. σπαστικά πολύ με το θέμα του 4d scaner. Ζητώ συγνώμη!!
  14. Γιατί φιλαράκι δε σε είδα να το επισημενεις όμως το θέμα μόνο να αποθεώνεις ξερεις.Το ξέρουμε ότι φώτο γραφικά το κινητό μας ειναι 2 γενιές μπροστά τι άλλο να πουμε.Αλλα αν δεν σε πειράζει ένα πράγμα που υπειρχε και εξαφανίστηκε ξαφνικά. Αδερφέ 900 ευρό έδωσα το κινητό θέλω να προχωράει μπροστά σε κάθε αναβάθμιση.
  15. Καλησπέρα παιδιά καλά είναι τα υπέρ που λέμε για την κάμεραρα μας αλλά να πούμε κάποια πράγματα. Θυμάστε που σας έλεγα για το 4d scaner που δεν δουλεύει? Έβγαλα φωτογραφίες τώρα το απόγευμα εν κίνηση ο άλλος κα Ι έβγαιναν θολά τα πρόσωπα και κανένας σας δεν μιλάει όλοι τραλαλα! Να μιλήσετε και για τα προβλήματα!! Είναι μεγάλη απώλεια στην 131 το 4d scaner.
  16. Γιατί είπαν τίποτα στην αναβάθμιση ότι καταργούvε τα 4d scaner, αν είναι να καταργήσουνε τις εστιάσεις στα πρόσωπα να τα κάνουν αόρατα και αυτά.Για να τα έχουν εκεί από την αρχή μάλλον θα παίζουν σημαντικό ρόλο. Θα δείτε ότι σε επόμενο update θα εμφανιστούν πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καληνύχτα νυσταξα. Μέρα με τη μέρα το ψαχουλευω όλο και πιο πολύ το κινητο θα βλέπουμε και θα γράφουμε.
  17. Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικες κανένας δεν το αρνηται.Εμενα με έχει πειράξει πολύ η selfie Kai ειδικά το 4d scanner που κάνει μεγάλη δουλειά σε φώτο με κίνηση.Γιατι να εξαφανιστεί? μπορείς να μας το πεις?
  18. Oκ απλώς στεναχωρηθηκα με όλα αυτά τα προβληματα. Εύχομαι γρήγορα καινούργιο υpdate.
  19. Και εγώ περί χαριτολογοντας απάντησα όχι κακοπροαιρετα ειλικρινά.Απλως παίρνεις ένα κινητό γιατί έχει κάποια πράγματα που δεν έχουνε αλλά. Εγώ πιστεύω φίλε margelis ότι με το αuto slow motion πήραχτηκανε κάποια σημαντικά πράγματα.
  20. Πες τα φίλε margelis o aλλος ο φίλος ή μας δουλεύει η πληρώνεται από την huawei xa! xa! Πήρα ένα κινητό που έχει ΑΙ αν ήτανε να μην το χρησιμοποιώ να επερνα αλλο που δεν έχει καθολου.4D scanner που είναι ρεεεεεεεεεεε!
  21. Συγνώμη δεν καταλαβα.Kαι κάτι τελευταίο η selfie σου αρέσει πλέον έχει πέσει η ποιότητα είναι πιο θαμπές πλέον και ειδικά το βράδυ με φλας.Προσωπικα τα έθιξα όλα τα θέματα όσοι θέλουν να εθελοτυφλουν να το κάνουνε. Τα θέματα τα έθιξα στην huawei όλα. οποίος θέλει να δει διάφορες να πάει σε ένα κατάστημα κοτσωβολος public που είναι στην έκθεση και έχουνε παλιές εκδόσεις.
  22. Φίλε margelis με τις φωτογραφίες σου διακρίνω δεν υπάρχει διαφορά το night Mode με το auto και εκεί είναι το πρόβλημα πλέον. Στην 128 φαινόταν η διαφορα όταν βγάζαμε σε night Mode τα έκανε μέρα και πιστεύω έχει να κανει με αυτό το scan 4d που δεν το λέει κανένας και το θεωρείτε ασημαντο που δεν υπάρχει πλέον.
  23. Φίλε margelis kαλημερα δεν διακρίνεις στις φώτο σου στο nigh Mode ότι στην 128 έχεις περισσότερη ευκρίνεια και αυτό φαίνεται από τα φώτα δεν έχουν την θαμπάδα που έχουν στην 131φαινονται καθαρά στην 128 εκεί ήταν το ατού του p20 προς τα άλλα κινητά τώρα όταν βγάζεις νυχτερινή τα φώτα είναι θαμπωμενα. και πιστεύω είναι θέμα 4d scanner που δεν δουλεύει ποια. 2ον Εγώ είπα να τραβήξετε σκέτο τον ουρανό χωρίς άλλες εικόνες να δεις το προβλημα. 3ον δεν διακρίνεις μια υπερβολική οξύτητα στις φώτο σε κάποια περιβαλλοντα?3ον το 1080p video σου έχει την ίδια ποιότητα? Οτι έχουμε την καλύτερη κάμερα αυτό είναι αλήθεια το κινητό μας είναι 2 γενιές μπροστά. Τα προβλήματα είναι για το κινητό μας και δεν ασχολούμαστε με άλλα κινητά.Εγώ πιστεύω φτιάξανε το αυto slow motion και μ αυτό πειραχτηκανε αλλά σοβαρα πράγματα.
  24. Φίλε margelis kαλημερα δεν διακρίνεις στις φώτο σου στο nigh Mode ότι στην 128 έχεις περισσότερη ευκρίνεια και αυτό φαίνεται από τα φώτα δεν έχουν την θαμπάδα που έχουν στην 131φαινονται καθαρά στην 128 εκεί ήταν το ατού του p20 προς τα άλλα κινητά τώρα όταν βγάζεις νυχτερινή τα φώτα είναι θαμπωμενα. και πιστεύω είναι θέμα 4d scanner που δεν δουλεύει ποια. 2ον Εγώ είπα να τραβήξετε σκέτο τον ουρανό χωρίς άλλες εικόνες να δεις το προβλημα. 3ον δεν διακρίνεις μια υπερβολική οξύτητα στις φώτο σε κάποια περιβαλλοντα?3ον το 1080p video σου έχει την ίδια ποιότητα? Οτι έχουμε την καλύτερη κάμερα αυτό είναι αλήθεια το κινητό μας είναι 2 γενιές μπροστά. Τα προβλήματα είναι για το κινητό μας και δεν ασχολούμαστε με άλλα κινητά.Εγώ πιστεύω φτιάξανε το αυto slow motion και μ αυτό πειραχτηκανε αλλά σοβαρα πράγματα.
  25. Φίλε μου όταν παίρνεις ένα κινητό και κάνεις πλάκα κάτι s9 κάτι note8 κατi sony xz kατι lg g7 φωτογραφικά και από τη μια μέρα στην άλλη με μια αναβάθμιση μειωνεται η ποιότητα της φωτογραφίας σου τρελενομαι και το θέμα είναι ότι δεν τα βλέπει κανένας μόνο ένα παλικαρι
×
×
  • Create New...