Jump to content

Mitsos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mitsos80

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Mitsos80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Noμιζω οι βραδυνές οι λήψεις σε όλα τα μέτωπα με φλας χωρίς φλας βελτιώθηκαν με 156. Μπράβο στην huawei όσο για το 4d scan θα το ξαναβάλουν πάλι μην στεναχωριομαστε.
  2. Παιδιά πλην το 4d.Eκανα κάποιες συγκρίσεις ο φωτογραφίες πλέον ειναι πιο ζωντανές με 156 και καλύτερο φλας για τις βραδυνές.
  3. Παιδιά καλησπέρα σε όλους όσοι έχουνε κάνει την 156 μπορούνε να μου πούνε αν διορθώθηκαν πράγματα.Μου έχει έρθει σήμερα και σκέφτομαι να την κάνω ναι η' όχι. Αν έχει διορθωθεί λίγο ακόμα η κάμερα αν είναι λίγο πιο γρήγορο. Σας παρακαλώ οποίος την έχει μπορεί να μου πει
  4. Παιδιά καλησπέρα σε όλους όσοι έχουνε κάνει την 156 μπορούνε να μου πούνε αν διορθώθηκαν πράγματα.Μου έχει έρθει σήμερα και σκέφτομαι να την κάνω ναι η' όχι. Αν έχει διορθωθεί λίγο ακόμα η κάμερα αν είναι λίγο πιο γρήγορο. Σας παρακαλώ οποίος την έχει μπορεί να μου πει.
  5. Παιδιά καλησπέρα πως την βλέπετε την κάμερα με την 152? Νομίζω τα χρώματα είναι λίγο πιο σκούρα στη φωτογραφία με φλας το βράδυ.Εχει κάποιος άποψη να μου πει?
  6. Παιδιά νομίζω με την 152 βελτιώθηκε η τριπλή κάμερα εσείς τι λέτε?
  7. Παιδιά καλημέρα ήρθε η 152 μόλις τώρα νodafone.
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε.Μεχρι ποτέ έχουμε περιθώριο εμείς οι αργοπορημενοι να πάρουμε την 152?
  9. Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά.Mια ερώτηση προς τον φίλο τsiglas η' οποίος ξέρει. Σε κάθε αναβάθμιση που μου έρχεται κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις πράττω σωστά?
  10. Φίλε tsiglas kαλησπερα ξέρεις αν διορθώνεται η φώτο με την 152, αν λειτουργεί πάλι το 4d?και αν κάποια στιγμή μελλοντικά πάρουμε το cpu turbo?
  11. Καλησπέρα παιδιά διάβασα ότι το καινούργιο honor note 10 εκτός από gpu turbo θα έχει και cpu turbo για μεγαλύτερες ταχύτητες. Το cpu turbo ενδέχεται να το πάρει το p20 pro η το mate 10 με update ξέρει κανένας κάτι?
  12. Καλησπέρα παιδιά διάβασα ότι το καινούργιο honor note 10 εκτός από gpu turbo θα έχει και cpu turbo για μεγαλύτερες ταχύτητες. Το cpu turbo ενδέχεται να το πάρει το p20 pro η το mate 10 με update ξέρει κανένας κάτι?
  13. Δηλ τι θέλεις να βγάζω τις φωτογραφίες να τις βλεπετε και να αποθεωνουν τα άλλα τα παιδιά.και σε πληροφορώ είμαι Βολιώτης και έχω κάτι φωτογραφίες από Πήλιο ούτε επαγγελματίκες μηχανές δεν βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες.Εγω στο forum μπηκα τώρα τον Ιούλιο τόσο καιρό δεν είχα κάτι να επισημάνω.Τώρα διαπίστωσα καποία πράγματα και τώρα τα λεω και θα τα ξαναλέω μέχρι να τα διορθώσουνε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπράβο tsiglas tωρα είδα την απάντηση σου εγώ τους πήρα τηλεφωνικά. Μη με παρεξήγησε ρε ****το. Δεν ξέρω πως το είδα άλλιως. σπαστικά πολύ με το θέμα του 4d scaner. Ζητώ συγνώμη!!
  14. Γιατί φιλαράκι δε σε είδα να το επισημενεις όμως το θέμα μόνο να αποθεώνεις ξερεις.Το ξέρουμε ότι φώτο γραφικά το κινητό μας ειναι 2 γενιές μπροστά τι άλλο να πουμε.Αλλα αν δεν σε πειράζει ένα πράγμα που υπειρχε και εξαφανίστηκε ξαφνικά. Αδερφέ 900 ευρό έδωσα το κινητό θέλω να προχωράει μπροστά σε κάθε αναβάθμιση.
  15. Καλησπέρα παιδιά καλά είναι τα υπέρ που λέμε για την κάμεραρα μας αλλά να πούμε κάποια πράγματα. Θυμάστε που σας έλεγα για το 4d scaner που δεν δουλεύει? Έβγαλα φωτογραφίες τώρα το απόγευμα εν κίνηση ο άλλος κα Ι έβγαιναν θολά τα πρόσωπα και κανένας σας δεν μιλάει όλοι τραλαλα! Να μιλήσετε και για τα προβλήματα!! Είναι μεγάλη απώλεια στην 131 το 4d scaner.
×
×
  • Create New...