Jump to content

PapaDarxon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.331
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About PapaDarxon

  • Ημ. Γέννησης 30/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

6.916 profile views

PapaDarxon's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

31

Φήμη

  1. Αυτόν τον καιρό δουλεύω τον soul και είναι πολύ καλός. Έχει AdBlock όπου επιλέγεις ποιες λίστες θες, έχει πολύ καλό video player (καλύτερο του Samsung browser), video downloader/sniffer, το scroll του είναι σαν βούτυρο. Γενικά πολύ καλός και πολύ παραμετροποιήσιμος.
  2. Δοκιμασες το MiXplorer; Κατεβασε το απο το XDA που ειναι δωρεαν γιατι απο τα Store ειναι με πληρωμη (για support στον Dev). [APP][2.2+] MiXplorer v6.x Released (fully-featured file manager) | XDA Forums (xda-developers.com)
  3. Απ' οτι καταλαβα αφορα τους εταιρικους λογαριασμους Google κι οχι τους απλους προσωπικους.
  4. Το nearby share της Google που είναι ενσωματωμένο στα Google play services το δοκίμασες;
  5. Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν γνώριζαν θα προτιμούσαν να σπαταλήσουν 1 ώρα την εβδομάδα σε ένα παιχνίδι και να γλυτώσουν 5 ευρώ.
  6. Υπαρχει οδηγος εδω στο forum, το αν ειναι ευκολο ή δυσκολο θα το κρινεις εσυ. Στην κατηγορια οδηγοι κοιτα για την αφαιρεση loatware χωρις root, για καποιο λογο αν βαλω το link μου βγαινει μια απαγορευση για καποιο worldfence.
  7. Θα πρέπει να κάνεις uninstall την εφαρμογή ενημέρωσης μέσω adb shell εντολών. Χρειάζεσαι Η/Υ για την διαδικασία αυτή. Για επιστροφή στο emui10 δοκιμάστε μέσα από το hisuite.
  8. Στο about phone, το menu με τις πληροφορίες σχετικά με την έκδοση emui μνήμη ram κ.α., θα δεις που λέει για την έκδοση Google Play. Λογικά σου λέει 2022-08-1 Q. Το Q είναι το android Q ή αλλιώς android 10.
  9. Κάποιο θέμα πρέπει να έχει, εμένα μου λέει ότι η τελευταία ενημέρωση εφαρμογών έγινε πριν 4 μέρες ενώ κάθε μέρα κάνει και από μία.
  10. Λοιπόν όπως είχα πει ενεργοποιήσει απεριόριστα τον Ιούνιο και μετά ξανά τον Ιούλιο. Όταν τον Αύγουστο της τελείωσαν τα απεριόριστα περίμενε ότι θα της μπουν αυτόματα τα δωρεάν. Αυτά δεν μπήκαν αυτόματα κι επειδή έτυχε να κάνει ανανέωση με cashback της μπήκαν 10gb από προσφορά μόνο για σένα, είδε αυτά τα 10gb και νόμιζε ότι είναι τα δωρεάν απεριόριστα. Όταν μου παραπονέθηκε ότι της τα έφαγαν, μίλησα μέσω chat μαζί τους και τους είπα ότι τα δωρεάν απεριόριστα δεν μπήκαν. Μου είπαν ότι θα μπουν εντός λίγων ημερών κι έτσι έγινε. Της ήρθε sms ότι μπήκαν, στην εφαρμογή my Vodafone (δεν ξέρω για την cu εφαρμογή) αναφέρονται ως απεριόριστα από την καλοκαιρινή προσφορά. Τα 10gb από την προσφορά μόνο για σένα που είχε και που λήγουν πιο νωρίς είναι ανέπαφα. Ίσως επειδή της έχουν μπει κανονικά ως απεριόριστα κι όχι ως πολλά gb όπως έγινε σε άλλους.
  11. Από τα απεριόριστα της "τρώει" κι ας λήγουν τα άλλα πιο νωρίς.
  12. Στην αδερφή μου πάντως που έβαλε 2 φορές απεριόριστα και της ήρθε το 3 δώρο, στην εφαρμογή my Vodafone απεριόριστα λέει.
  13. Καλά ρε αφήσατε τα καφενεία και πιάσατε τα forum; Έλεος δηλαδή να το γυρνάτε κάθε φορά στα πολιτικά, τεχνολογικό forum είναι όχι το ζούγκλα.
  14. Τις ειδοποιήσεις ανοίγει
  15. Δεν ξέρω απλά η υπηρεσία cashback είναι μέσω του pockee και για όποιο πρόβλημα σου δίνουν τον αριθμό υποστήριξης του pockee.
×
×
  • Create New...