Jump to content

mormegil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mormegil

  • Ημ. Γέννησης 01/09/1983

mormegil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι καλά, επειδή δε μπορώ να διαβάσω τι λέει το κουτί απέξω, ούτε να δώ τα specs...μαρέσει που βγάζετε και αποφάσεις. Λοιπών. Το συγκεκριμένο τάμπλετ που έχω είναι το e star crystal clearview quad core, 9.7" me 8200mAh batery και 4.4.2 kitkat απλός με 16gb internal, 1 gb ddr3 sdram γιαυτό και το πήρα και πιο φθηνά.
  2. Εγώ πήρα.. σχεδόν αυτό. Τα mediamarkt το είχαν σε προσφορά, στα 180, αλλά .. ελλάδα... δεν είχαν το προϊόν που διαφήμιζαν, αλλά με 16 gb σκληρό και 1gb ram, αντί για 32 και 2 αντίστοιχα. οπότε το πήρα ( σχεδόν) αυτό στα 145, 2 μέρες που το έχω, είναι αρκετά καλό, ίσος ένα ανεπαίσθητο lag πότε πότε (υποπτεύομαι το 1 giga ram για αυτο...) Τέσπα, και ταινία που έβαλα , αρκετά καλά.. χωρίς να είναι μεγάλη ανάλυση ένιωθα ότι κάπου είχε μια καθυστέρηση. Εγώ πάντως για πολύ απλή χρήση το θέλω και με καλύπτει ακόμα και έτσι. Αν και έλεγα να πάρω ένα πολύ όμορφο hp 8' στα ίδια λεφτά, πήγα σε 10' με καλούτσικα χαρακτηριστικά.
  3. Εγώ πάντως με CM11 πολύ restart ρε παιδιά. Επίσης με touch recavery κάθε φορά που το φορτίζω κλειστό μπαίνει στο recavery από μόνο του. Τεσπα, επειδή δεν την παλεύει με τα ακουστικά του πλέον ( 2,5 χρόνια το έχω..) θέλω να το αλλάξω.. αλλά με 200 ευρώ περίπου και λιγότερα, τι να πάρω που να μην είναι χειρότερο του?
  4. όχι μόνο τον ακούω, αλλά με ακούει κιόλας. Το είχα αυτό το θεματάκι πιο πριν και ήταν και ο λόγος που πέρασα άλλη ROM, αν δεν έπιανε, θα άλλαζα κινητό. Αλλά όλα καλά από ήχο!! όσο για την μνήμη, δεν το έχω φορτώσει ακόμα σχεδόν τίποτα, αλλά πετάει.. ( επίσης θεαματική βελτίωση και σε browsing WiFi και 3g.. )γενικά πολύ ευχαριστημένος. Αλήθεια , για ραδιόφωνο τι παίζει? Έχουμε κάτι να προτείνουμε για να βάλω?
  5. οκ, δουλεύει υπέροχα, και πιο απλό από όσο περίμενα, και η recovery touch άψογη.:lol::lol::lol::lol: θα το κρατήσω κανα χρόνο ακόμα το κινητάκι :lol:
  6. οκ, το δοκιμάζω με τον οδηγό σου, και θα περάσω την cm11 που πρότεινες, και οτι βγεί.. με TWRP Recovery v2.7.1.0
  7. οκ, ξεκλείδωσα την pink κατέβασα και το recovery. ερώτηση, στον οδηγό λέει να γίνει extract αλλά αυτό είναι σε img αρχείο , και όταν πάω να το ανοίξω με powerISO μου λέει είναι κατεστραμμένο το αρχείο και δεν το κάνω τίποτα. Το "ανοίγω" τελικά με κάποιο τρόπο, η μόνο όνομα πρέπει να το αλλάξω σε όλη τη διαδικασία ? επίσης, για την recovery που ανέφερες τώρα, είναι άλλη διαδικασία για να περαστεί?
  8. καλημέρα. και εγώ έχω το κινητάκι, μετά από 2,5 χρόνια, και διάφορα φλασαρίσματα έχει φορεμένη την 4.0.3 official με kernel 3.0.8 θέλω να περάσω μια σταθερή rom , με νοιάζει να δουλεύει σαν τηλέφωνο, να μιλάω, να με ακούνε.. δε με νοιάζει κάμερα και ομορφιές. τι προτείνετε να περάσω; και το κυριότερο.. πως. ( τελευταία φορά ήταν 1,5 χρόνο πριν που το φλάσαρα, και έχω ξεχάσει τα πάντα..και εκτός αυτού, μετά από πολλές ώρες που διαβάζω το forum νομίζω ότι οι αρχικοί τρόποι έχουν αλλάξει λίγο ή είναι η ιδέα μου?) μια πρόταση για να περάσω και ένα link με οδηγίες και θα είμαι ευγνώμων!!!
  9. οκ, οκ, ίσος πέρασαν τα χρόνια, και άρχισα να κουράζομαι, (γαλιφιές.. :p) πέρασα την of ics , μάπα το καρπούζι, κράσαρε, και τέρμα.Πρακτικά δεν έχω κινητό σήμερα:mad: Για να γυρίσω σε custom 2.3.5 τι πρέπει να κάνω? και θέλω απλά μια stable... να μι κολλάει. ευχαριστώ προκαταβολικά
  10. thnx akalos.. u r the man!!! το κινητό δούλεψε, αν και όχι χωρίς απώλειες μιας και ι sd πάπαλα.. δεν την αναγνωρίζει, (ενώ στο πσ δουλέυει κανονικά, και την εκανα και ακομα ενα format, fat32 μπας και στρώσει, αλλά.. μπα)
×
×
  • Create New...