Jump to content

mkaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    338
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mkaras

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

mkaras's Achievements

  1. mkaras

    Moto G32

    Θα πάρει αναβάθμιση σε 13 αλλα αγνωστο πότε .Επίσης ενημερώσεις ασφαλείας ανα δίμηνο για 3 έτη απο την ημερομηνία κυκλοφοριας . Για τις εφαρμογές τράπεζας μόνο με δοκιμές θα το δεις .Από ότι ξέρω όμως ,οι εφαρμογές των τραπεζών γενικά έχουν θέματα με πολλά κινητά .
  2. mkaras

    Moto G32

    Οποια δουλεύει καλύτερα μετά από δοκιμές . Δεν σημαίνει η κάθε τελευταία ή μή έκδοση κάνει για κάθε κινητό .Σε μερικά κινητά είναι τεράστια σε μέγεθος ,πολλές εντολές παραμετροποίησης δεν λειτουργούν σωστά , δεν είναι γρήγορη κλπ.
  3. mkaras

    Moto G32

    Αν θέλεις βάλε ακριβώς τις εκδόσεις που δούλεψαν καλά ,ώστε να βοηθήσεις άλλους που θα βρούν το θέμα .
  4. mkaras

    Moto G32

    Το έχει παρει φιλος ,ο ηχος ειναι καλος .. Gcam αρχικά κοιτας να βρεις και να δοκιμασεις τις παρακάτω .Φαίνεται ταιριαζουν καλύτερα με τον αισθητήρα και το φακό . Αν δεν αρέσουν ,ψαξε για καποια άλλη ,με αναζήτηση για το μοντελο. MGC_8.5.300_A10_V9 MGC_8.1.101_A9_GV2b
  5. Απο περίπτωση φίλου έμαθα ότι επίσημο service Νόκια πλέον ειναι η smartec ,γνωστη απο το service σε κινητά Samsung Πήρε και το επίσημο service σε vivo και oppo Aκολουθεί παρόμοια πολιτική με τα Samsung ,έρχονται για παραλαβή από το χώρο σου κλπ https://smartec.gr/gr.php
  6. mkaras

    Moto G30

    Bαλε αναποδα το βυσμα και δες συμπεριφορα
  7. mkaras

    Motorola Edge

    Καλά κάνεις και το γράφεις γιατι φαινεται η Motorola δεν τηρεί τα χρονοδιαγράματα .Κάποιες συσκευές ενημερώνονται κάθε 2 μήνες ,αλλες αργότερα . Πιθανόν είναι ανάλογα την χώρα ,τις πωλήσεις ,το δίκτυο που δίνει τις ενημερώσεις κλπ . Θεωρητικά στα 2 χρόνια που αναφέρουν για ενημερώσεις ασφαλείας ,αφήνουν και μια υποσημείωση με ναι μεν αλλά και για παράταση.
  8. Δεν ξέρω κατα πόσο τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα . Σε ενα μοντέλο γράφει τα εξής Currently receiving monthly security updates. Device launched on September, 2018 Security updates will stop on September, 2021 Please note: Channels and regions may have different launch dates and support cycle may vary.
  9. Τα Μοtorola που έχω δει και πουλά ο Γερμανος έχουν αυτοκολλητο καπου, επίσημη εισαγωγή από Lenovo Greece, αλλα αποκλειστική διάθεση και τεχνική υποστήριξη απο το κεντρικο του service στις Αχαρνες . Τα υπόλοιπα Motorola φαίνεται καλύπτονται πάλι απο την Ts solutions που λειτουργεί κανονικά πλέον.
  10. Φακός ,αισθητήρας ,προγραμμα λήψης ,συνδιαστικά είναι το μυστικό .Και όποια κινητά το έχουν.
  11. mkaras

    TCL Plex

    Ποια ειναι η τελευταια ενημερωση λογισμικου ,και πότε την πήρε το κινητο ; Αναφέρει ημερωμένο μέχρι πχ Αυγουστο 2021 σε ασφάλεια ή είναι γενικη ενημερωση ; Σε συσκευή γνωστού ,που την είχε παρει απο το Γερμανο ,εχει κανενα χρόνο να παρει γενικα ενημερωση . Παντως εχει ραδιόφωνο για TCL και δεν θα ήθελε να το χάσει . Με την ευκαιρια ,το κινητο βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες ,και νυκτερινες με την στοκ καμερα .Υπαρχει και gcam που απογειωνει τις νυκτερινες . Σαν αισθηση λειτουργίας με το λογισμικό του γενικα ,εχει μαλακη,γρηγορη για καθημερινή χρηση. Γενικα απο εντυπώσεις απο τον κατοχο ,προφανως εχει δει και άλλα ,ειναι απο τα καλυτερα κινητα , παρα την ηλικία της συσκευης.
  12. mkaras

    Nokia XR20 5G

    Για την Cosmote και το 8.3 υπαρχει αναφορα
  13. mkaras

    Nokia XR20 5G

    Aπό καμερα στις νυκτερινες φωτο με την δικη του εφαρμογη πως τα παει ; Με Gcam καλυτερα ; Απο 5G υποστηρίζεται στο δίκτυο σου ;
  14. Δεν αναβαθμιζονται όλα μαζι ,καθε παρτιδα διαφορετική . Μην περιμενετε αλλαγες στο UI .Aυτό πουλα η Μοtorola ,και η Νοkia, καθαρο Android
  15. Koίταξε αν υπάρχει κάτι άλλο πχ εφαρμογή που απενεργοποιεί την δόνηση ή κάποια παρόμοια ρύθμιση στις ρυθμισεις της συσκευής. Αν πάλι δεν δουλεύει ...κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Επομενο ,κατέβασε ολες τις αναβαθμίσεις που θα σου βγαλει ,μέχρι και Android 11 , κανε παλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,το ίδιο αν δεν δουλευει καλα γενικα στα υπολοιπα , και βλέπεις την συμπεριφορά του . Για service https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/utils/prod_guided_assistant/g_id/5023/ Καλέστε μας στο - +30 211 198 0692 Αν σε παραπέμψουν στην Ts solutions ,η εταιρια λεει σε μηνυμα της , προσωρινα κλειστα για τεχνικους λογους . Σε παραπέμπει σε αλλo τηλεφωνo για σερβις motorola Αν ειναι καινούριο το κινητο ,όπως γράφεις ,είναι απο το εξωτερικο ,καθώς φαινεται σε ορισμένες αγορές κυκλοφορεί ακόμα .Οπότε αν εχει εγγύηση ,είναι πως θα το κρίνουν κλπ .Αν δεν θέλεις τρεχάματα ,απο την εταιρία που στο έδωσαν μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση .
×
×
  • Create New...