Jump to content

Vonmike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vonmike

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    WIND

Vonmike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. @Hd1980 από 09.02.18 xiaomi mi mix 2 δεν έχει έρθει τίποτα και δεν απαντάνε σε μηνύματα. Δεν έδωσαν καν αριθμό παρακολούθησης
  2. Mariodj φίλε μου με κατάθεση τα έκανες στη τράπεζα ή μέσο ebanking?
  3. Δεν πειραζει φιλε το εγραψα για αυτους που βαριουντε να διαβασουν 100 σελιδες ). ενας απο αυτους ημουν εγω και την πατησα οπως ειπες... μονο paypal!
  4. Καλησπερα σε ολους θα σας πω την πρωσοπικη μου εμπερια ετσι ωστε να γνωριζουν οι μελοντικοι αγοραστες . 09.02.18 έκανα παραγγελία με κατάθεση 399€ από λογαριασμό της εθνικής στο κατάστημα γιατι δεν εχει (παυπαλ) Gadgetmall (με έδρα τα Σόφια). Στης δεκαπέντε εργάσιμες μέρες τους έστειλα μήνυμα αν μπορούν να μου δώσουν ένα trucknumber διότι εγώ σαν πελάτης βασίστηκα στα αναγράφομενα ότι η παραδώση θα γίνει 10-25 εργάσιμες ημέρες. Μου έστειλαν ότι τελικά θα αργήση λόγο κινεζικής πρωτοχρονιάς και ότι θα μου στείλουν το αριθμό την επόμενη μέρα. Αυτή η επόμενη μέρα δεν έφτασε ποτέ τους έστειλα 6 μηνύματα και δεν υπήρχε απάντηση. Αναγκαστικά λόγο φόβου ότι τα χάσαμε τα λεφτά μας να τους κάνω καταγγελία στο ευρωπαϊκό κέντρο αγορών. Η καταγγελία έγινε δεκτή και χθες μου έστειλε το κατάστημα μετά από ένα μήνυμα μου ότι τους ήρθε. Εγώ βλέποντας ότι στη σελίδα (facebook) έγραφαν πολλά άτομα που ρωτούσαν για τους χρόνους αποστολής έκανα κομεντ - ερώτηση - προειδοποίηση οτι περιμένω αρκετό καιρό και ότι δεν μου απαντάνε καν. Σήμερα λοιπόν βλέπω ότι με κάνανε μπλοκ στο να μην μπορώ να κάνω κομεντ και να μην μπορώ να τους στειλω μήνυμα. Ουσιαστικά έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί μου και πια είμαι εν αναμονή της καταγγελίας. Το έγραψα εδώ για να ενημερώσω τους επόμενους ώστε μην τσιμπάνε στη χαμηλή τιμή αλλά να κοιτάνε πραγματικά το τι παίζει. Σημερα 15.03.2018 αυριο κλεινω 25 εργασιμες μερες και δεν μου εχουν δωσει καν εναν αριθμο παρακουλουθησης. Σημερα τους εστειλα ξανα μαιλ (γιατι στο φασεμποοκ με μπλοκαραν) και τους ειπα τουλαχιστον να τους δωσω τον νεο μου αριθμο αποστολης μια και σε 1 εβδομαδα θα αλλαξω τοπο κατοικιας απο νησι στην Αθηνα .. η απαντηση αγνοείτε!
  5. Φιλε μου καλησπερα ΜΗΝ κανεις το λαθος και παρεις απο αυτο το σαιτ.. θα βρω το αναλογο τοπικ και θα γραψω το τι δραμα περναω μεχρι στιγμης )) ( 35 μερες αναμονης και συνεχιζουμε)
×
×
  • Create New...