Jump to content

satrianios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About satrianios

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1979

satrianios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς το πρόβλημα με την εισαγωγή ARP είναι πως αν κάνουμε reboot στο ρουτερ η broadcast διευθυνση που έχουμε δηλώσει χάνεται. Και μαζί της και η δυνατότητα Wake On Wan. Πρακτικά τεράστιο μείον. Αν είσαι εκτός σπιτιού και γίνει μια διακοπή ρεύματος, με την επαναφορά θα έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις και δεν θα μπορείς να ξυπνήσεις τον σέρβερ.
  2. Καλησπέρα! Παλιό το άρθρο, απλά ήθελα σας ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου γιατί ακολουθώντας τις οδηγίες σας τα κατάφερα και γω! Πληροφοριακά έχω το ρούτερ TD-W8960N και επιβεβαιώνω οτι ο οδηγός δουλεύει αψεγάδιαστα και για μένα!
  3. Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον minix Neo x7. Εχω μια απλή HD Ready Tv Με HDMI. Αν συνδέσω τον minix με HDMI και αναπαράγω έργο 1080p με ήχο DTS θα κάνει DOWNMIX τον ήχο στην TV μου? Και αν ναι, σε τί? Stereo ή AC3? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Καλή επιτυχία σε όλους! Ας κερδίσει ο πιο...τυχερός!
  5. Εμένα αυτό μου είπαν στον ΟΤΕ. Αρνήθηκαν να μου δώσουν βεβαίωση με τη δικαιολογία ότι είμαι υποχρεωμένος να μείνω στον ΟΤΕ για 3 μήνες...και μιλάμε για απλή τηλεφωνικη pstn χωρίς Ίντερνετ κλπ.
  6. Ο ήχος στην ανοιχτή ακρόαση πολύ χαμηλός εως εκνευριστικός κάποιες φορές ειδικά μέσα στο αμάξι σε σχέση με το W850 που είχα πριν. Κατα τα άλλα μέχρι στιγμής όλα καλά
  7. Και γω οτι θέμα προσπάθησα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω δεν κατάφερα τίποτα. Βγάζει οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο..
  8. ...μικρό το κακό τότε, θα περιοριστώ στο navigon το οποίο και έχω ξεπατώσει στους χάρτες και στα applications (igo8, garmin, navteq, destinator,mio....):lol:
  9. Όντως πολύ γρήγορο, όσο το ψάχνω τόσο με ενθουσιάζει. Νομίζω οτι στην κατηγορία αυτή (200~300Ε) είναι το μόνο που έχει να δείξει κάτι καινούριο.. Για ένα πράγμα αναρωτιέμαι. Αν μπορώ να εγκαταστήσω garmin igo8 κλπ σε Java κινητό...Νομίζω είναι η βασική απώλεια αν αναλογιστεί κανείς οτι διαθέτει gps το οποίο περιορίζεται σε google maps(και χρέωση).
  10. Πολύ καλό τηλέφωνο αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι δεν διαθέτει wifi όπως είχε δηλωθεί αρχικά, ούτε και Shake control:mad: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/yari?cc=gr&lc=el#view=specifications (βλέπετε κάτι?)
  11. Νάσαι καλά σευχαριστώ πολύ! πεντακόσιες φορές έχω διαβάσει οτι υπάρχει πολλαπλή παράθεση και πάντα το ξεχνάω. Έχεις δίκιο!:O
  12. ....αλήθεια, κουμπάκι για mio map δεν έχουμε?
  13. Ναι αυτό το ξέρω lol οκ, τα κατάφερα και άνοιξα το Navigon και Dest όπως είπα ξεστραβώθηκα απο χτές και δεν έβλεπα το αρχείο skin.ini όπου και του έδωσα τα σωστά paths στα αντίστοιχα κουμπιά. Αυτό που παρατηρώ είναι οτι ενω τρέχανε στο nfspeedmenu τώρα το Navigon κολλάει και το dest ενω το βάζω και ψάχνει για δορυφόρο και μου λέει τον βρίσκει, στην επιστροφή μου στον χάρτη δείχνει αναμονή για gps.. Που θα πάει θα το βρώ,ίσως το dest 7 που έχω να μην κάνει με το vista menu. Θα ξαναψάξω και τα Forlinks.. πάντος συγχαρητήρια σε όλους για το μεράκι! Πολύ καλή δουλειά!!
  14. Επειδή έχω φάει τρελό ξεστράβωμα απο χτές, ζητάω βοήθεια! Δεν μπορώ να μπω σε navigon, dest, igo8 μέσω του μενού της Ελένης. Για ποιό .ini αρχείο μιλάς? Έχω ψάξει σε όλη την sd και αρχείο που να αναφέρει paths για να τα παραμετροποιήσω δεν βλέπω.. Αν υποθέσουμε οτι έχουμε μόνο τα γνήσια αρχεία του Navigon τότε στην sd βρίσκονται 3 φάκελοι: Manuals,NAVIGON, Pictures. Σωστά? Στη συνέχεια ανοίγοντας τον φάκελο της Ελένης menu vista 2110max κάνουμε copy τα αρχεία του φακέλου και paste στη root της sd. Σωστά? Άρα στο τέλος θα βλέπουμε στη root της sd τους 3 φακέλους της μαμάς που ανέφερα στην αρχή σύν όλα τα αρχεία απο τον φάκελο της Ελένης. Γιατί όταν ανοίξω τη συσκευή και βγώ στο desktop των "vista" αν πατήσω το κουμπί navigon, igo8 ή dest δεν ανοίγει τπτ και βγάζει Error?
  15. Γεια σας κι απο μένα παιδιά. Ετοιμάζομαι να αγοράσω και γω το navigon 2100, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ την έκδοση 7.588.37? ακόμη κι όταν το googlarw δεν μου βγάζει τπτ... Ίσως μέσω pm... Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...