Jump to content

Devote

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Devote

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Devote's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Devote

    ZTE Nubia M2

    2 χρόνια και εδώ .... όλα super εκτός από την ένταση ( χαμηλή ) του ακουστικού που έχει αρχίσει να με κουράζει ( πολύ ).
  2. Devote

    ZTE Nubia M2

    + 1 και από εμένα . Το κυκλοφορώ πλέον χωρίς τζαμάκι και όταν λένε διάφορα για κινητά το βγάζω από την θήκη και "παγώνουν" όλοι με την χρυσαφί γραμμή στο πλάι του. Νομίζω ότι έχει πέσει λίγο η ένταση του ήχου στο ακουστικό. Εχει βγεί Nubia M3 ? ( λέμε τώρα )
  3. Devote

    ZTE Nubia M2

    Εγω εχθές "αναγκάστηκα" να βγάλω το τζαμάκι που είχα ( ραγισε και με ενοχλούσε αισθητικά ) και το κινητό έγινε 5 φορές ομορφότερο. Θα πάρω μια διαφανή θήκη ( για να φαίνεται η χρυση λεπτομέρια ) για το καλοκαίρι και είμαι σαν να το έχω αγοράσει εχθές. 15 μήνες μετά την αγορά του , το κινητό οργώνει. Yg . Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα του είναι το ότι το βίντεο γραφει αποκλειστικά σε 720p ή 10xx p οπότε η εγγραφή είναι πολλά MB ( εκτός εάν υπάρχει ρύθμιση που δεν την έχω βρεί ακόμα )
  4. Devote

    ZTE Nubia M2

    έγω και εγω την άισθηση ότι το κινητό "αναπνέει" ανετότερα
  5. Devote

    ZTE Nubia M2

    oK ... η ένδειξη (2) έφυγε .... η ένδειξη (1) πως φεύγει ? ( πρέπει να κάνω install το update )
  6. Devote

    ZTE Nubia M2

    Δηλαδή το κατέβασες και το έτρεξες ( χωρίς τίποτα άλλο ? ) Σορρυ αλλά δεν έχω καμία εμπειρία αναβάθμισης android .
  7. Devote

    ZTE Nubia M2

    Εμένα από εχθές που ήρθε η ειδοποίηση μου εμφανίζεται η ένδειξη (1) στις ρυθμίσεις ... σήμερα προσπαθώντας να διώξω το notification για το system ( έχω την αίσθηση ) ότι εμφανίστηκε και η ένδειξη (2) . Κάποια βοήθεια ώστε να τα αφαιρέσω και τα δύο ?
  8. Devote

    ZTE Nubia M2

    Μου ήρθε αυτό το μνμ στο κινητό : Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Σχόλια ;
  9. Devote

    ZTE Nubia M2

    Μα καλά αυτό με το video δεν έχει προηγούμενο . Με ρύθμιση στην χαμηλότερη δυνατή ( 720p ) τράβηξα εχθές ένα video 5 λεπτών και βρέθηκα με ένα αρχείο 500 ΜΒ !!! Ούτε να το μοιράσω μπορώ κτλ ... Υπάρχει λύση ( ρύθμιση ) σε αυτό το θέμα ? Θα μπορούσε να διορθωθεί με χρήση άλλου app ? ( πρόταση ? ) Thnx
  10. Τα μηνύματα σε 5ψήφια νούμερα δεν μετράνε στα αγορασμένα πακέτα μηνυμάτων ? Εστειλα 2 σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και έχασα κανένα 4 ευρω !!!
  11. Devote

    ZTE Nubia M2

    Υποστηρίζει 4g+ που μου έστειλε μνμ η cosmote ?
  12. Devote

    ZTE Nubia M2

    Θα ήθελα τις εντυπώσει σας μετά από 6 μήνες χρήσης ... Εγω συνεχίζω να έχω το μικρό τρέμουλο κατά το σβήσιμο της οθόνης , που πλέον ούτε που το βλέπω. Κατά τα άλλα οποιος βλέπει βίντεο από το κινητό με ρωτάει πάντα τι κινητό είναι αυτό και στα - ελάχιστα - σημεία με δύσκολο σήμα - ίσως - δυσκολεύομαι περισσότερο. Μερικοί συνομιλητές μου ζητούν να μιλάω δυνατότερα ( έχω την συνήθεια να μιλάω με το κινητό προς τα έξω ). Η μπαταρία συνεχίζει να είναι ελεφας !!! Το adroid 6 ούτε που με απασχόλησε .
  13. Ουτε η ιντερνετικη εφαρμογη΄δουλευει ... έτσι έχασα το προηγούμενο υπόλοιπο μου πριν ένα μήνα . Αρχιζω να υποπτευομαι ότι δεν είναι πλεον τυχαίο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζουμε μια προσωρινή τεχνική αδυναμία. Εργαζόμαστε ήδή για την άμεση αποκατάσταση και την εκ νέου ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας. Μήνυμα απο το chat.
  14. Devote

    ZTE Nubia M2

    Πως αλλαζουμε το μεγεθος του αρχείου στο οποίο αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ... 4 ΜΒ είναι πολλά
  15. Devote

    ZTE Nubia M2

    Καλημερα , όταν η οθόνη μεταβαίνει από την κατάσταση φωτεινότητας στην κατάσταση ημι-σκίασης κάνει τρεμοπαιξίματα . Τσέκαρα την περιοχή και είναι στο περίπου 20-30% της ( συνολικής ) φωτεινότητας . Από την ημισκίαση προς το ολικό μαύρο δεν έχω πρόβλημα . ( Είναι το μοναδικό ψεγάδι του )
×
×
  • Create New...