Jump to content

zippo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

zippo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έγώ πάλι νομίζω ότι αν ΔΕΝ ήταν οι Ολυμπιακοί, θα είχαμε περισσότερο τουρισμό! :lol: Κι αυτό γιατί με την ασύστολη τρομολαγνία κυρίως των αμερικανών πολλοί φοβήθηκαν και δεν ήρθαν ακριβώς λόγω των Ολυμπιακών. Νομίζω τον επόμενο χρόνο τα πράγματα θα επιστρέψουν στο κανονικό και θα... αυξηθεί ο τουρισμός...! Αν μπορώ να βρω ένα καλό σε όλη αυτή την ιστορία (εκτός των νέων κατασκευών/συγκοινωνιών στην Αθήνα, νέων σταδίων κτλ) είναι ότι τελικά είχαμε δίκιο απ'την αρχή όταν λέγαμε ότι οι Ολυμπιακοί δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο για μια χώρα που έχει φιλοξενήσει παγκόσμια αθλητικά τουρνουά κατά σιρροή. Κι αυτό αποδείχθηκε έστω κιαν η αρπακτή πήγε σύνεφο... Γιατί οι καθυστερήσεις έγιναν νομίζω προκειμένου να εφαρμοστεί η ειδική νομοθεσία που έδινε τα έργα χωρίς διαγωνισμό εάν έχει παρέλθει η προθεσμία...Τέλος πάντως πολλοί έφαγαν ΧΟΝΤΡΑ από αυτήν την ιστορία. Πήραμε κι εμείς μερικά μπόνους όπως στις συγκοινωνίες και ένα μέτριο λίφτινγκ στην Αθήνα αλλά ρε παιδιά εάν υπήρχε μία οργάνωση αυτό θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το ένα εκατομμυριοστό των χρημάτων που δώσαμε και χωρίς Ολυμπιακούς... Και στους Ολυμπιακούς μπορούσαμε απλώς να εφαρμόσουμε το νόμο και τότε ούτε καθυστερήσεις θα υπήρχαν ούτε η διόγκωση-τέρας των εξόδων.... Αλλά και στην ασφάλεια, εδώ έχουμε άλλα δεδομένα και απείρως μεγαλύτερη ασφάλεια από ΗΠΑ και σία... εάν επιμέναμε και λέγαμε ότι είμαστε ασφαλής (λόγω δοκιμασμένων συμμαχιών με άραβες) και δεν ξοδεύουμε πάνω από ένα ποσό κι όποιος φοβάται να κάτσει σπίτι του νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα. Βέβαια κατόπιν εορτής όλοι είναι... προφήτες και είναι όντως σημαντικό ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου κάναμε Ολυμπιακούς και δεν άνοιξε ρουθούνι... αλλά και πάλι εάν πιστεύεις στις δυνατότητες σου, ξέρεις που πατάς και ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ το νόμο οπότε δεν υπάρχει διαφθορά τότε οι δυνατότητες σου αυξάνονται στο μέγιστο. Τέλος πάντων... αυτά :)
  2. Συγνώμη αλλά ποιά... "συγνώμη" του CNN; Μας ξεφτιλίζει και δεν το καταλαβαίνετε... Επίσης είδα ΕΡΤ, ΜΕΓΑ και δεν συμμαζεύεται και λογόκριναν το κείμενο για να πουν μόνο τα καλά...!!!! (χάνοντας το ευρύτερο νόημα που μάλλον χαρακτηρίζει αυτόν που το έγραψε) Να δεχτώ αυτό που είπε ο ανταποκριτής του εδώ ότι η ΑΘήνα πήρε "χρυσό", αυτό μάλιστα αλλά το κείμενο στην ιστοσελίδα του CNN είναι για πολλές καρπαζιές στον γράφοντα. Τέλος πάντων τα'χουν χαμένα κι αυτοί και δεν ξέρουν να αντιδράσουν ως συνήθως.
  3. Πολύ ειρωνικό το βλέπω αυτό το κομμάτι από το αμερικανάκι... Κι αν νομίζει ότι θα είναι ασφαλής στη Βαγδάτη το 2000κάτι ας πάει... θα τον περιμένει η ίδια έκπληξη που τον περίμενε κι εδώ, αλλά από την αντίθετη.
  4. Απόλυτα κατανοητή η αντίδραση του κόσμου... Κι εγώ αν ήμουν μέσα Κεντέρης θα φώναζα μέχρι να χάσω τη φωνή μου. Δυστυχώς δεν ήμουν αλλά ήταν άλλοι. Διάβαζα σε κάτι αμερικανικές και αγγλικές φυλλάδες των οποίων η δημοσιογραφική πένα είναι κατώτατου επιπέδου αξιολύπητη, αυθάδης, άστοχη και προσβλητική ότι «οι αξιωματούχοι (της Ελλάδας) υποσχέθηκαν ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί». Και σκέφτομαι, όταν η Ντέιβις σήκωνε τις διαπιστεύσεις των Κεντέρη και Θάνου σαν κομμένα κεφάλια/τρόπαια ποιός υποσχέθηκε ότι τέτοια ντροπή δεν θα επαναληφθεί προς τον Ελληνικό λαό; Συγχαρητήρια στον κόσμο και τις αντιδράσεις των άγγλων και αμερικανών, στη συγκεκριμένη περίπτωση, να τις φοράτε σαν μετάλλιο στο στήθος. Ο σεβασμός (του κόσμου) κερδίζεται δεν απαιτείται.
  5. Αποκλείεται η ΔΟΕ να "μανιπουλάρει" τα δείγματα...; Μια ερώτηση κάνω...
  6. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας :) Τελικά πήρα το Bluesky, είχα ακούσει και από αλλού καλά λόγια γι' αυτό.
  7. Ο Κεντέρης ήταν, όπως είπαν και οι ίδιες, ο ηγέτης τους, ο ηγέτης του στίβου και όλοι οι συναθλητές του πρέπει να έχουν πληγωθεί με την αντιμετώπιση που έτυχε... λογικό να του αφιερώνουν τα μετάλλια και συγκινητικό που τον υποστηρίζουν...:)
  8. Στην αρχή τον ξένισε μόνο. Μετά κατάλαβε ότι κάτι το μοναδικό συμβαίνει (πως θα μπορούσε να μην καταλάβει άλλωστε...) και όχι μόνο κάθισε στ'αυγά του αλλά μάζι με το Γεωργιανό κάθισαν μαζί με το Πύρρο προσοχή όταν απαγγέλονταν ο εθνικός ύμνος από χιλιάδες άτομα... :)
  9. Στον επόμενο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε έναν από τη Βενεζουέλα αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια ο Ιακώβου είπε ότι θα το κυνηγήσουν σε κάποιο ανώτατο δικαστήριο... οπότε δεν ξέρω, αν το προχωρήσουν και τους δικαιώσει τι θα γίνει; θα του το "ξανα" επιστρέψουν; :alien:
  10. Μας πήραν ένα μετάλλιο, πήραμε άλλα 4... :) Είναι πάντως ελαφρώς μυστήριο αυτό με το Σαμπάνη. Ίσως μετά τους Ολυμπιακούς να υπάρξουν απαντήσεις... Τα επιχειρήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας δείχνουν να είναι πολύ δυνατά. Δεν βγαίνει νόημα να έκανε κάτι τέτοιο ο Σαμπάνης...
  11. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και σ'αυτά... Απλώς για να ξέρουμε και τι έχει προηγηθεί. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_999677_22/08/2004_113574 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1000272_22/08/2004_113576 Πάντως αύριο βγαίνει η απόφαση της ΔΟΕ και τελείωσε... είτε θα βρεθεί ντοπέ και πάει το μετάλλιο είτε θα συνεχιστεί η έρευνα για τους επόμενους μήνες. Να βγει άκυρο το τεστ και να αθωωθεί μακάρι αλλά το βλέπω δυστυχώς δύσκολο.
  12. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω ακούσει από τα ΜΜΕ και βγάζει κάποιο νόημα είναι να έγινε χορήγηση λάθος φαρμάκων από τους γιατρούς... Όλα τ'άλλα δεν δείχνουν να κολάνε. Εκτός κι αν είναι θαύμα της φύσης ο Σαμπάνης και βγάζει τεστοστερόνη θηρίου μέσα σε 4 ημέρες από μόνος του, που δεν αποκλείεται αλλά μάλλον το πιο πιθανό είναι λάθος στη χορήγηση/συνδυασμό φαρμάκων (τώρα εσκεμμένο ή μη...) http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18018&m=N14&aa=1 Μέχρι στιγμής 9 αρσηβαρίστες έχουν βρεθεί ντοπέ και έχουν ήδη αποκλειστεί.
  13. Ήρωας ο Πύρρος... δεν υπάρχουν λόγια... Ανεπανάληπτες στιγμές. Μπράβο και στην Κελεσίδου. Κάπου άκουσα ότι ζητάμε και τη διεξαγωγή του παγκόσμιου ( ; ) πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για το 2012. Τώρα που πήραμε φόρα... :lol:
  14. Μία διευκρίνηση από το Mega: το πρώτο τεστ μετρά μέχρι ενός ανώτατου σημείου γύρω στο 12, δεδομένου ότι το "κανονικό" είναι το 6 με 7, οπότε ο,τιδήποτε πάνω από αυτό θεωρείται αυτόματα "ύποπτο" και το τεστ δεν μετράει παραπάνω. Το δεύτερο τεστ δεν έχει τέτοιους περιορισμούς, δηλαδή μετράει μέχρι το πραγματικό ανώτατο σημείο της τεστοστερόνης που είναι στο δείγμα. Άρα δεν είναι σίγουρο ότι τα δύο δείγματα έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Απλώς το ένα σταμάτησε να μετράει κάπου στο 12 και το δεύτερο πήγε μέχρι τέρμα. Πάντως είδα κι εγώ τις δηλώσεις του Σαμπάνη και μου φάνηκαν απολύτως ειλικρινείς... σε ό,τι αφορά το Σαμπάνη.
  15. Και πάνω που νόμιζα ότι εδώ τουλάχιστον το θέμα θα το χειρίζονταν με ωριμότητα και δεν θα γίνονταν το πανηγύρι με τον Κεντέρη άρχισαν πάλι τα... χαριτωμένα: προβοκάτσια, κάποιος έβαλε κάτι στο ποτήρι με το νερό μας... :rolleyes: Εάν πιστεύουμε ότι είναι ο οργανισμός του Σαμπάνη που παρήγαγε την τεστοστερόνη ή ότι ήταν κάτι στα φάρμακα που έπερνε τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ζητήσουμε τα δέοντα από την ΔΟΕ. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό το κλίμα του κατατρεγμένου (χωρίς να αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένο, γενικά μιλάω) και της συνωμοσίας. Τα κανάλια πετάνε κάτι φοβερά "διαμάντια" που δεν στέκουν με τίποτα. Ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική... Τεράστια ονόματα αμερικανών και βρετανών δεν ήρθαν στους Ολυμπιακούς, μιλάμε για ονόματα που είχαν το χρυσό στο τσεπάκι τους, ακριβώς επειδή είτε τους βρήκαν ντοπέ οι δικοί τους, είτε, μυστυριωδώς, αποκλείστηκαν από τα δικά τους προκριματικά... Κατά τα άλλα μόνο εμάς κατατρέχουνε... Δεν νομίζω ρε παιδιά. Απλώς εμείς κάναμε λάθη στους χειρισμούς, όπως έκαναν και άλλοι αλλά μερικοί κάνανε λιγότερα. Προσωπικά δεν θα μου προξενούσε καμία εντύπωση εάν ο Σαμπάνης ήταν ντοπέ. Πολλά γραφικά ακούω από τα κανάλια και δεν νομίζω ότι ούτε ευσταθούν ούτε κάνουν καλό στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Εδώ ιθύνοντας της ομοσπονδίας άρσης βαρών δήλωσε ότι σκεφτόταν να αφαιρέσει την άρση βαρών από τους Ολυμπιακούς για δύο τρεις Ολυμπιακούς ώστε να "καθαρίσει" το άθλημα γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο... Επίσης ήταν πολλά τα σημάδια ότι η ΔΟΕ θα ήταν αμείλικτη στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Γι'αυτό πολλές ομάδες απέκλεισαν μόνες τους τους "υπεραθλητές" τους... Κατά τα άλλα 3 φορές περισσότερος κόσμος παρακολούθησε την έναρξη των Ολυμπιακών της Αθήνας σε σχέση με του Σϊντνεϊ και η οργάνωση μας καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και σε όλους τους αθλητές και όσοι βρεθούν ντοπέ και αποδειχθεί ότι έτσι είναι χαιρετίσματα.
×
×
  • Create New...