Jump to content

gligoros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gligoros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χαιρετω, ηθελα να κανω μια παρατηρηση σχετικα με την pc εφαρμογη. μ εχει απογοητευσει τοσο πολυ που ψαχνω να βρω αλλο διγραμμο τηλεφωνο. εκτος απ το οτι τρεχει μονο στο στο ενα απ τα δυο pc που την εχω δοκιμασει, δεν συγχρονιζει σωστα με outlook. συχρονιζει μονο με το δικο τους phonebook και αν θες να συγχρονισεις και με outlook απλα προσθετει τα πεδια των δυο εφαρμογων. οπως ειναι λογικο καταληγεις με διπλα τηλεφωνα. κριμα, οι αντιστοιχες εφαρμογες ολου του ανταγωνισμου ειναι πολυ καλυτερες.
  2. και εγω.... εκνευριστηκα τσαμπα, αλλα κι αυτοι δεν το γραφουν καπου το 0000. ευχαριστω
  3. γεια σας, μολις πηρα κι εγω ενα D980, αλλα δυστυχως ανοιγοντας το ζητα εναν κωδικο κλειδωματος τηλεφωνου. δεν ειναι το πιν σιγουρα, ουτε βρηκα πουθενα καποιο εργοστασιακο κωδικο κλειδωματος. ξερει κανεις κατι γι αυτο? ευχαριστω
  4. γεια σας, 2 ερωτησεις απο νεο στην samsung. 1) δεν βρισκω το ελληνικο τελικο ς , με αποτελεσμα να βαζω το αγγλικο και να αλλαζει η σειρα των επαφων στο τηλεφωνο και το outlook. στο Τ9 υπαρχει αλλα χωρις Τ9 δεν το βρισκω. 2) συγχρονιζει το ημερολογιο σωστα με το outlook αλλα ολα φαινονται 2 ωρες νωριτερα. τα ρολογια τηλεφωνου και υπολογιστη ειναι και τα 2 σωστα GMT+2.
×
×
  • Create New...