Jump to content

AngieQuinn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AngieQuinn

  • Ημ. Γέννησης 21/05/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

AngieQuinn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εφόσον έχει πέσει νερό η εγγύηση πάει άκυρη, τουλάχιστον εμένα μου είχαν πει αλλά δοκίμασε να το πας στο The Fixers, έχω ακούσει καλά λόγια.
  2. Είναι το πιο προβληματικό κινητό που είχα μέχρι σήμερα, έχω ακούσει ότι βγάζει και προβλήματα στο μικρόφωνο οπότε περιμένω και αυτό να έρθει κάποια στιγμή.. αλλά ναι θα το στείλω πάλι για service το συντομότερο δυνατό..
  3. Καλησπέρα σε όλους! Επέστρεψα με ένα ακόμα κουφό πρόβλημα, μόνο που αυτή τη φορά το κοίταξα στο google και δεν είμαι η μόνη. Μετά το θεματάκι με τη φόρτιση το έστειλα πίσω στα Public απ' όπου το πήρα και όπως με ενημέρωσαν (1 μήνα αργότερα) μου άλλαξαν την μητρική πλακέτα, το usb και την μπαταρία και ήταν όλα καλα.. Έχει περάσει τουλάχιστον ένας μήνας από τότε που το πήρα στα χέρια μου έχω κάνει και την αναβάθμιση του λογισμικού και γενικά είναι όλη μέρα στη θήκη, δεν έχει πέσει καθόλου και τα σχετικά. Τις τελευταίες δυό - τρείς μέρες όμως έχω παρατηρήσει ότι ένα σημείο στο κέντρο της οθόνης είναι σαν να μην δουλεύει καθόλου, έχει νεκρώσει, κοίταξα για καμένα pixel ή κάτι τέτοιο και απλά επιβεβαιώθηκε ο φόβος μου ότι εκείνο το συγκεκριμένο σημείο της οθόνης απλά σταμάτησε να δουλεύει. Σήμερα όμως, αποφάσισε να μου κάνει τη ζωή μαύρη. Ότι και αν ανοίξω πχ. Messenger θα αρχίσει να μου ανοιγεί μηνύματα από μόνο του θα προσπαθεί να κάνει προωθήσεις άλλα μηνύματα και όλα τα ωραία. Θα επανέλθει κάποια στιγμή από μόνο του ή να στείλω πάλι για service; Ιδού η απορία. Και ναι έχω σκεφτεί να το πετάξω μετά από όλα αυτά..
  4. το εκανα αφου μου εβγαλε το πρόβλημα αλλα δεν αλλαξε κατι :/
  5. Όταν ξεκίνησε το πρόβλημα φόρτιζε κανονικά αλλά στο 80-90% σταμάταγε από μόνο του και όσο περνούσαν οι μέρες έπρεπε να κάνω τάμα για να φορτίσει. Είναι μερικές φορές που μόλις βάλω το καλώδιο θα πιάσει κατευθείαν και θα φορτίσει, είναι και άλλες βέβαια που ή θα κλείσει και θα μείνω χωρίς κινητό 1-2 μέρες ή απλά θα προσπαθώ μέχρι να πιάσει. Έχω δοκιμάσει διαφορετικές μπρίζες, φορτιστές, καλώδια, τα πάντα,
  6. Καλημέρα! Το έχω στα χέρια μου τους τελευταίους πέντε μήνες και κάτι και μπορώ να πω ότι την τελευταία μια μισή βδομάδα έχω αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο.. γενικά σαν κινητό είναι πάρα πολύ καλό και με είχε αφήσει πάρα πολύ ικανοποιημένη, πέρα από ένα μικρό κόλλημα στο λογισμικό που μετά από μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε.. Το θέμα μου είναι ότι χωρίς λόγο και αιτία το usb port μου έχει βγάλει πρόβλημα και μου κάνει πάρα πολύ δύσκολη τη φόρτιση και επειδή είμαι φοιτήτρια μου έχει δέσει τα χέρια αυτές τις μέρες μέχρι να μου στείλουν μια εφεδρική συσκευή οι δικοί μου.. Οπότε μάλλον θα επικοινωνήσω με την εταιρία να δω τι μπορώ να κάνω.. Το έχει πάθει κανείς άλλος ή μόνο εγώ ήμουν η τυχερή;
×
×
  • Create New...