Jump to content

propa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About propa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

propa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, Επανέρχομαι με την ερώτηση μου. Αν επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα συνεχίσω να έχω την έκδοση της RΟΜ, όπου είμαι και ευχαριστημένος;
  2. Καλησπέρα στην παρέα, Έχω από το 2014 το κινητό και έχω περάσει την VIBEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_A806 ακολουθώντας τις οδηγίες. Θέλω να διαγράψω τα πάντα γιατί έχω αγοράσει κινητό και αυτό θα το παραχωρήσω. Αν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα έχω κάποιο πρόβλημα; Επίσης, είχα κρατήσει backup στην κάρτα μνήμης από την οποία θέλω να διαγραφούν τα πάντα.
  3. Καλησπέρα, Παρέλαβα και εγώ σήμερα! Αγορά κινητού από Banggood με συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής με έξτρα κόστος περίπου 10 ευρώ. Χωρίς τελωνείο. Απλά πρέπει στις αγορές να επισημάνουμε όπως φαίνεται να μην κολλάνε τίποτα πάνω στη συσκευασία. Εμένα είχε ένα μικρό χαρτάκι που έλεγε την μάρκα του κινητού και κάτι κινέζικα.
  4. Αρχικά είναι αξιόπιστο το κατάστημα που αγόρασες. Έκανα δύο αγορές με διαφορά μίας ημέρας. Στο πρώτο μου στείλανε ΤΝ στο email, στο άλλο όχι. Αν συνδεθείς στο site τους μπορείς να δεις τις παραγγελίες σου (orders), αν έχουν αποσταλεί και το TN. Βέβαια, άσε να περάσουν 2-3 μέρες από την παραγγελία και σίγουρα θα εμφανιστεί. Κάποια γενικά πράγματα. Καλύτερα από το να λέμε γενικόλογα με τις μεθόδους αποστολής, τα καταστήματα έχουν online chat. Μπορεί ο καθένας να ρωτήσει τι μέθοδο να επιλέξει ώστε να αποφύγει το τελωνείο. Έτσι έκανα και εγώ ο ίδιος. Επίσης, αν διατυμπανίζουμε μια συγκεκριμένη μέθοδο, να είστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουν έλεγχοι και με την εν λόγω μέθοδο. Οπότε, εγώ παρακινώ τον κάθε ένα που θέλει και για πιο σίγουρα να ρωτήσει το ίδιο το κατάστημα.
  5. Ακριβώς την ίδια ερώτηση έχω Εμένα στο site των ΕΛΤΑ δεν μου το έβγαλε, μόνο λέει --> Κ Δ και την περιοχή μου! Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο ενώ φτάσει εδώ σε επόμενο βήμα;
  6. Γιατί;; εμένα σε μια μέρα έκανε όταν ξεκίνησε από Ολλανδία για να φτάσει Ελλάδα. Το πότε θα το σκανάρουν στο αεροδρόμιο εδώ στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα. Τσέκαρε το δέμα σου, μερικά ξεμπλοκάρανε.
  7. Η χαρά μου είναι γιατί έκανε 2 μέρες να γίνει pre-advised. 20/5 έφυγε από Ολλανδία και 21/5 μου λέει ότι έφτασε Ελλάδα! Τώρα περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος. Μου φαίνεται λίγο περίεργο από 10/5 να μην έχει φτάσει Ελλάδα, μιλώντας πάντα για NL post. Κυριακή πρωί έφτασε και εμένα αεροδρόμιο και περιμένω εξέλιξη....
  8. Αν επιτρέπετε, από ποιο μαγαζί αγόρασες και με τι μέθοδο αποστολής;
  9. Και εγώ έχω κάνει παραγγελία από το εν λόγω μαγαζί και με την ίδια μέθοδο αποστολής. Πλήρωσα έξτρα. Βέβαια με βάση την εξέλιξη της παραγγελίας βλέπω να καθυστερεί λίγο, σε σχέση με τις 7-12 εργάσιμες που λέει.
  10. Έχεις δίκαιο. Απλά δεν έχω δοκιμάσει 6.44 τηλέφωνο. To lenovo golden warrior a8 έχω και είμαι καλά από άποψη μεγέθους οθόνης. Απλά έλεγα επειδή η διαφορά τους είναι μικρή σχετικά στα χρήματα αν αξίζει να πάρω μεγαλύτερη οθόνη και 1gb περισσότερη ram. Αν και από ότι είδα το mi5 έχει καλύτερο επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος.
  11. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι ανάμεσα στο Mi Max και στο Mi5. Καμιά ιδέα ή άποψη για να μπορέσω να αποφασίσω;
×
×
  • Create New...