Jump to content

Aigagros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aigagros

  • Ημ. Γέννησης 31/10/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Aigagros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όντως έτσι λειτουργεί. Απλά έχω την ανησυχία μήπως κλειδωθεί η esim σε κάποια αναβάθμιση (τώρα που επίσημα δεν διατίθεται για τα iphone). Αφού όμως συνεχίζει και δουλεύει θα προχωρήσω κι εγώ στην αναβάθμιση...
  2. Καλησπέρα! Όσοι ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε την esim με 12.1.2, έχετε κάποιο θέμα με τις επόμενες εκδόσεις ή λειτουργεί κανονικά; Ευχαριστώ.
  3. Δύο μήνες τώρα λανσάρουν την αποκλειστικότητα πώλησης των τελευταίων ipad και AW. Παράλληλα, παρέχουν την esim ατελώς. Ίσως λοιπόν τη διαθέτουν μόνο για την προώθηση των συγκεκριμένων προϊόντων, αλλά μπορεί κάπου να σκοντάφτουν σε εμπορικούς κανονισμούς και να μην είναι σε θέση να απαγορεύσουν την διάθεσή τους στον πελάτη. Οπότε έχουν εφοδιάσει τα καταστήματα με κωδικούς ανάλογους σε ποσότητα με τα κομμάτια των ipad - AW και προσπαθούν να εμποδίσουν τους υπόλοιπους πελάτες με διάφορες δικαιολογίες (μη συμβατότητα με iphone, θα μας φέρουν από Δευτέρα κλπ), προκειμένου να μην διαθέσουν τη δωρεάν esim σε εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για το ipad. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν μετά το τρίμηνο της δωρεάν διάθεσης, που η esim θα κοστίζει 10€, γίνει ξαφνικά συμβατή με τα iphone και περάσει και σχετική ενημέρωση στο ios.
  4. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του τηλεφώνου σε δίκτυο μέσω wi-fi και σε έτερο δίκτυο 3G ταυτόχρονα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...