Jump to content

makjimis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makjimis

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 11

makjimis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μεγάλη χαζομάρα αυτό πάντως. Στις επιλογές που έχει όταν γράφεις το μήνυμα έχει μια που λεει "αυτόματη χρήση κεφαλαίων", το έχω επιλεγμένο δεν βλέπω όμως να κάνει κάτι... Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να λυθεί τελικά... Παλιά θυμάμαι κάποια νόκια είχαν αυτό το πρόβλημα αλλά με μια ρύθμιση από το μένου έστρωναν..
  2. Καλησπέρα σας. Πήρα και γω το συγκεκριμένο κινητό αλλά επειδή το ήθελα σε κόκκινο το βρήκα σε ενα κατάστημα όμως το κινητό δεν είναι ελληνικό. Έχει περασμένα όμως τα ελληνικά και με κανονικό ελληνικό μενού. Το πρόβλημα όμως ειναι οτι όταν γραφώ μηνύματα στους 70 χαρακτήρες περίπου μου το χρεώνει σαμ δεύτερο μήνυμα και δεν πάει μέχρι τους 160 σαν ένα. Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα... Wind έχω. Το κινητό είναι το γκρι. Και μένα στις αρχές το κανε αραιά και που...σιγά σιγά όμως βλέπω τον τελευταίο καιρό οτι γίνεται πολύ συχνά. Το πήγα σήμερα και μου είπαν πως είναι από το μεγάφωνο. Εσείς τι λέτε, στέκει αυτό? Αν ήταν δεν θα άκουγα καθόλου:wacko:
  4. Καλησπέρα. Έχω το W580 εδώ και δυο μήνες περίπου. Με τα πλήκτρα ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρών...;) Το πρόβλημα είναι άλλο:( και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Όταν μιλάω στο κινητό κάποιες φορές κατα τη διάρκεια της κλήσης ξαφνικά και ενώ ο άλλος με ακούει κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εγώ σταματάω να τον ακούω....άκρα του τάφου σιωπή...:X Αυτό τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και πιο συχνά, έτσι τερματίζω την κλήση και ξαναπέρνω. Τι μπορεί να φταίει? Μήπως καμιά αναβάθμιση θα βοηθούσε? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας:)
×
×
  • Create New...