Jump to content

skiaxtros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skiaxtros

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 21

skiaxtros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καπως ετσι. Μετα απο μια εβδομαδα ταλαιπωριας κ απειλες εκατερωθεν με καλεσε κ υπεγραψα καταγγελια συμβασης που ηταν οκ απ οσο προλαβα να διαβασω..Αφου υπεγραψα μου ειπε οτι θα το καταθεσει αυτος την αλλη μερα στον οεαδ..Μα ξεχασα να ζητησω κ εγω αντιγραφο ο χαζος. και λεω τωρα εγω..Δεν επρεπε να εχω αντιγραφο, τι θα δωσω απο βδομαδα στον οαεδ?Αλλα αν οντως το καταθεσει αυτος, το παιρνει απο κει ο οαεδ για το επιδομα..Σωστα?Τωρα να μην το καταθεσει επιτηδες και να μ εχει ασφαλισμενο κ γω να καθομαι δε ξερω..Βασικα πρεπει να παω οαεδ να δω τι εγινε..thnx για το ενδιαφερον ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου πηρα τηλ τον οεαδ(καλα πηρα σε 6 7 περιοχες τηλ οι περισσοτεροι δεν ξερανε τιποτα)κ ενας μου ειπε οτι κοιτανε παντα την τελευταια συμβαση εργασιας αλλα μ λεει θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 12 ενσημα για να ξανασυνεχισεις το ταμειο..Τωρα τι να πω κ γω δεν ξερω εχω μπερδευτει...Κ κατι τελευταιο,η δουλεια μ καλως η κακως προυποθετει αρκετα δοκιμαστικα υπο το φοβο του προστιμου 10.500 σε ασφαλιζουν κ για ενα 4ωρο δοκιμαστικο.Εγω ρε παιδια με το νεο αυτο συστημα του οαεδ που σε κοβει με μισο ενσημο θα πρεπει ανα μια εβδομαδα να βγαινω απο το ταμειο κ μετα να παρακαλαω τ αφεντικα σε περιπτωση που δε με κρατησουνε μνα μου υπογραφουνε την καταγγελια συμβασης,αν ειναι δυνατον..
  2. Παιδιά γεια σας.Αν μπορείτε να βοηθησετε...Βγηκε απόφαση για ταμείο 8 μηνων μπηκα για 3 μηνες και υστερα προσληφθηκα με αποτελεσμα να κοπει το ταμειο.Επειδη τωρα σταματησα τη δουλεια θέλω να το συνεχίσω. Ο τωρινος εργοδοτης δε μου δινει απολυση αλλα παραιτηση.Για να το ξαναπαρω να το συνεχισω δηλαδη παιζει να μπορω να προσληφθω απο καποιον αλλο κ να με κανει αυτος απόλυση?
  3. Ρε παιδια ελεος με αυτη την paypal!!πως ειναι δυνατον ολοι οι μετατροπείς νομισματων να κανουν λαθος και να μην συμπίπτει με την paypal..παω να αγορασω το κινητο και στην paypal με την δικια τους μετατροπη νομισματος μου ζητανε 25 ευρω παραπανω!κανω κατι λαθος;
  4. Παιδιά και κάτι τελευταίο αφού τους πω να περάσουν τη 17s τους λέω και στη σημείωση εκεί από κάτω dont root the phone η θα είναι ρουταρισμενο απ τη στιγμή που μπαίνει η 17 και επίσης αφού έρθει απλά το ανοίγω και είναι οκ η πρέπει να κάνω κάτι και τα updates θα μπαίνουν μόνα τους?
  5. οκ φιλε μου θα το ρωτησω!σε ευχαριατω πολυ!
  6. Ααα ωραια λοιπον,να μην πιαστω καθολου..πιστευεις οτι η 17 ειναι η καλυτερη;οσον αναφορα το δωρο μιας και θα παραγγειλω 3 λεω να ζητησω δωρο nilkin glass..λες να μ το δωσουν;σε ευχαριστω για την απαντηση σου!
  7. παιδια καλησπερα αυριο πρόκειται να παραγγειλω 3 κινητα let tv pro 2.Να τους πω να μου περάσουν αυτοί την 16s του ιταλου η να το κανω μονος μου?Αν ειναι να το κανω μονος μου πρεπει να τις βαλω απο την αρχη με τη σειρα 14 15 16?Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...