Jump to content

Mrflatout87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mrflatout87

  1. Απ οτι εχω ψάξει ιντερνετικα κ άλλοι εχουν αλλαξει μπαταρια αλλα δεν εγινε τιποτα. νομιζω ειμαι με την 607? Η κάτι τέτοιο. Τον Σεπτέμβριο αλλάχτηκε.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν στην ενότητα, συγκεκριμένα πέρσι το Σεπτέμβριο που έπαθα το BL. Εχω καινούργιο θεματακι πλέον με το "διαμάντι". Η μπαταρία πέφτει πολυ γρηγορα και αργει να φορτισει απο το 20% στο φουλ περιπου 4-5 ωρες. Εχει καποιος να προτεινει κατι γι αυτο? Επισης εχει ξεκινησε να υπερθερμαινεται χωρις να ειναι στον ηλιο, απλα οταν ειναι αδρανες. Κατι μου λεει οτι ειναι ετοιμο να με αφησει παλι...
  3. Γυρω στα 470mb ηταν το update. Ειχα την εντυπωση οτι ειναι το nougat αλλα οντας ψιλοασχετος απο androids επεσα εξω.
  4. Μολις το πηρα και γω σημερα. Μου εκανε ενα update V20g. Επισης εχω μια απορια. Το εχω εδω και αρκετη ωρα 1+ στην φορτιση, και εχει κολλησει στο ιδιο σημειο, δεν φορτιζει. Μηπως εχει καποιος ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
  5. Φιλε μου δυστυχως δεν τα παιρνει κανεις πλεον, ακομα και σε τιμη χωμα. Δεν τους παρεξηγω. Ευχομαι τουλαχιστον να δουλεψει απο δω και περα. :)
  6. Μολις πηρα τηλεφωνο εκει.. Μου ειπαν οτι εχουν πλακετες και ισως να ειναι ετοιμο μεσα στην εβδομαδα. Το εχω το τηλεφωνο απο τις 22 Αυγουστου εκει, και σταματησε να λειτουργει στις 6 Αυγουστου, την πρωτη ημερα των διακοπων μου. Προφανως ποτε ξανα τετοια σκουπιδια τηλεφωνα, για κανενα ψυγειο- ερκοντισιον καλη εταιριουλα ειναι. Μεχρι εκει.
×
×
  • Create New...