Jump to content

Gianniskorp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gianniskorp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Gianniskorp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όχι το κινητό δεν το πείραμα από όταν ήρθε. Μόνο τις κλασσικές εφαρμογές είχα βαλει ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το πειραξα* ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το κοιτάξω και τον τρόπο του φίλου πιο πάνω. Πάντως από όταν το πήρα δεν έβαλα καμία εφαρμογή εκτός από τις κλασσικές. Δεν το πείραμα καθόλου.
  2. Συγνώμη φίλε αλλά με τα ιταλικά κ με τη μετάφραση που κάνει δεν βγάζω άκρη με τιποτα
  3. Ευχαριστώ πολυ. Θα το προσπαθήσω και θα σου πω το αποτέλεσμα.
  4. Ποια έκδοση όμως και που είναι ο οδηγός; Αν αρχίσω να διαβάζω από την αρχή θα μου πάρει μία μέρα μέχρι να τελειώσω
  5. Στη θέση του δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κενό. Επίσης δεν έχω βρει πουθενά να λέει αναβάθμιση η update η κάτι αντιστοιχο
  6. Καλησπερα. Αρχικα δεν ξερω αν εδω που γραφω θα εμφανιστει στο σωστο σημειο η δημοσιευση μου γιατι δεν ασχολουμαι πολυ με τα φορουμ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. εχω το letv x500. Μια μερα σταματησε να λειτουργει κ δεν αναβε. Το εστειλα πισω και γυρισε επισκευασμενο. Η EUI που ειχε ηταν η 5.5.007s (stable). Τωρα εχει παλι την ιδια ΑΛΛΑ δεν ειναι οπως πριν. ΠΧ εχει αλλες εφαρμογες απο οταν το αγορασα κ επισης λειπει το κεντρικο κουμπι που μπαινεις στις εφαρμογες.Το μεσαιο με τις τελιτσες που εχει στην κεντρικη οθονη. Τις εφαρμογες τις εχει στις επομενες σελιδες χυμα. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι πως η γρηγορη φορτιση δεν λειτουργει πλεον. Κανει 4,5 ωρες να φορτισει. Οπως επισης εφαρμογες οπως viber, whats up ειναι σαν να τις κλεινει ενω εχω ιντερνετ. Πρεπει δηλαδη να ανοιξω το viber και τοτε μου ερχονται ολα τα μνματα. οταν βγω μετα απο λιγη ωρα με δειχνει εκτος συνδερσης ενω ειμαι σε συνδεση κ εχω ιντερνετ. Αυτο το εκανε και οταν το αγορασα. Το βασικο προβλημα μου ομως ειναι η φορτιση πλεον. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Εχω διαβασει πολλα εδω αλλα επειδη δεν πολυασχολουμαι δεν τα καταλαβαινω τελειως κατι wipe kati recovery. Μπορει καποιος να μου πει αν η φορτιση επηρεαστικε απο το λειτουργικο που αλλαξε? ΝΑ αντικαταστησω με ποια ΕUI? Δεν θελω να εχω την τελαυταια εκδοση. Θελω απλα να λειτουργει κανονικα η φορτιση κ οι εφαρμογες χωρις να πρεπει να ειμαι επιστημονας για να το κανω. Συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου απλα ηθελα να εξηγησω ακριβως το προβλημα. ΑΝ μπορεσει να με βοηθησει καποιος τον ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...