Jump to content

pan_pap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pan_pap1

  1. Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να έχει ρωτήσει ξανά κάποιος γι' αυτό το θέμα αλλά ρωτάω γιατί δεν βρήκα κάτι στις απαντήσεις....ξέρει κανείς που μπορώ να βρω προστατευτικό οθόνης για το Huawei P9 lite (2016) που να ταιριάζει μια χαρά?

     

    https://www.tvc-mall.com/details/nillkin-amazing-h-pro-for-huawei-p9-lite-g9-lite-tempered-glass-screen-film-nanometer-anti-explosion-sku10351123a.html

  2. θυμαται κανεις πως μπορω να ρυθμισω να αναβει η οθονη οταν ερχεται ειδοποιηση η μνμ απο messenger viber κλπ ? εκανα επαναφορα εργοστασιακων γτ κολλουσαν οι ειδοποιησεις και τωρα δε το βρισκω. Επισης πλεον οταν ειναι κλεισδωμενη η οθονη δεν μου δειχνει τιποτα απο ειδοποιησεις στην αρχικη ,πρεπει να ξεκλειδωσω για να φανουν . ξερει κανεις τι παιζει ? οτι ρυθμισεις κοιταξα ειναι σωστες και ενεργοποιημενες ολες οι ειδοποιησεις .

     

    Ρυθμισεις,εφαρμογες,Γραμμη ειδοποιησεων και καταστασης Με τις ειδοποιησεις ενεργοποιητε η οθονη

  3. Τελικά υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου πώς στο καλό θα σταματήσω από τις ειδοποιήσεις την εφαρμογή "υγεία";;;;....

     

    Η μπες ρυθμισεις εφαρμογες υγεία ειδοποιήσεις και το ρυθμιζεις οπως θελεις!!!!!

  4. Με τις επαφές κάνει κάτι χαζό, είναι θολές οι φωτογραφίες Όταν τηλεφωνεί. Ή Μόλις απαντάς

    Αυτο συμβαινει και σε μενα.Συμβαινει και σε αλλους: Υπαρχει λυση!!!!!

  5. Οκ τα απεκρυψα. Αλλα γιατι να μου το κανει αυτο το προβλημα και πως το λυνω ;

     

    για να το παρει πρεπει να μπεις στο λογαριασμο σου στο gmail και στη ρυθμηση συνδεση και ασφαλεια να τικαρεις το¨' Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές: ΑΝΕΝΕΡΓΟ'''ΕΝΕΡΓΌ

    Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.[/color]

    Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή τεχνολογία, αφήνοντας το λογαριασμό σας πιο ευάλωτο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση για αυτές τις εφαρμογές (κάτι που σας συνιστούμε) ή να τις χρησιμοποιήσετε αγνοώντας τους κινδύνους.

  6. Εγώ αγόρασα αυτό https://www.tvc-mall.com/ProductDetail/Detail?sku=10351124A

     

    Σάββατο αγοράζω από Ελλάδα μια ζελατίνα σε περίπτωση που δεν κάτσει καλά το τζάμι και θα το βάλω να δω τι λέει...

    Είναι γνήσιο τσέκαρα το σκρατς.

     

    Γεια σας φιλε goregr το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!

  7. Ναι όντως έχει βέβαια ελάχιστα μεταφορικά αλλά και πάλι βγαίνει φτηνότερα από όλα τα άλλα γνωστά site. Περίπου 2 βδομάδες έκανε. Δες και την θήκη που έχει της Nillkin την λεπτή είναι η ομορφότερη που έχω δει για το p9 lite. Συμφέρει να την αγοράσεις. Είναι φανταστική.

    Αυτή εδώ σε γκρι χρώμα https://www.tvc-mall.com/ProductDetail/Detail?sku=10171268B

     

    Γεια σας και χρονια πολλα φιλοι μου το συγκεκριμενο .e-shop (https://www.tvc-mall.com) με ποια ελληνικη εταιρεια courier συνεργάζεται.Εχω κανει μια παραγγελεια και δεν ξερω απο ποια εταιρεια θα ενημερωθω. ευχαριστω!!!!!

  8. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι το ίδιο κινητό. Από ότι έχω διαβάσει είναι ένα υποβαθμισμένο honor 8. Έξ ού και η ομοιότητα στο σχεδιασμό.

     

  9. Ναι βέβαια, το δοκιμάζω και θα σου πώ,

     

    Αλλα μπορείς να μου πεις που βρίσκω τη ρύθμιση του led? :lol:

    Σπάω το κεφάλι μου αλλά δε μπορώ να το βρω!!

     

    edit

    Το βρήκα και συνειδητοποίησα οτι το led ανάβει μονο για το 1ο μαιλ που έχω μέσα οχι και για τα 2.

    Οπότε η λύση στο πρόβλημα σου ειναι να δουλεύεις με άλλη εφαρμογή το ένα απο τα 2 μαιλ

     

    Μπορείς να μου πεις που βρίσκω τη ρύθμιση του led?

  10. Το καπακι με λιγη προσοχη ξεκουμπωνει και μετα ειναι 16 μικρες βιδες απο μέσα και αφαιρεις οτι εξαρτημα θελεις

     

    φιλε μου επειδη ειμαι παθων θα σε συμβουλευα να μην το επιχηρισεις εγω που το επιχηρισα το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω 1 καρτα sd 1 καρτα sim και να μην αναγνωριζει την 2 καρτα sim. Ειχε σφηνωσει το συρταρακι υποδοχης καρτων και για να τα αφαιρεσω χρειαστηκε να ανοιξω τη συσκευη μονοσ μου καθοτι δεν ηθελα να το στειλω στο service arvato.Τωρα το λειτουργω μονοκαρτο και με μια 1 καρτα sd.Ευτυχως το κακο ηταν λιγο.

    Φιλε μου γεια σου οπως αναφαιρω ποιο πανω προφανως εχω κανει ζημια στις επαφες στη 2η καρτα sim και δεν την αναγνωριζει εκτος απο αυτο το τηλ. λειτουργει αριστα.Τι κανω το αφηνω ετσι η κανω κατι. Αν μπορουσες να με βοηθουσες θα το εκτημουσα πολυ. Ευχαριστω!!!!!

  11. Στο ερώτημά μου έχω βάλει ένα link από ένα βιντεάκι που δείχνει τον τρόπο να λειτουργούν όλα...εσύ το έκανες με τον ίδιο τρόπο ή έκανες κάτι άλλο?

     

    φιλε μου επειδη ειμαι παθων θα σε συμβουλευα να μην το επιχηρισεις εγω που το επιχηρισα το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω 1 καρτα sd 1 καρτα sim και να μην αναγνωριζει την 2 καρτα sim. Ειχε σφηνωσει το συρταρακι υποδοχης καρτων και για να τα αφαιρεσω χρειαστηκε να ανοιξω τη συσκευη μονοσ μου καθοτι δεν ηθελα να το στειλω στο service arvato.Τωρα το λειτουργω μονοκαρτο και με μια 1 καρτα sd.Ευτυχως το κακο ηταν λιγο.

    Ας μας γραψει ο φιλος lost το συρταρακι υποδοχης καρτων λειτουργει κανονικα δλδ ανοιγει και κλεινει με ανεση.

    ΥΓ΄το προβλημα το ειχα αναφαιρει σε προηγουμενα link

  12. φιλοι μου γεια σας και χρονια πολλα πηγα να το κανω και γω με 2 sim και 1 καρτα μνημης με το γνωστο τροπο και την πατησα.δεν αναγνωριζει την 2η sim ουτε την sd και το κυριωτερο δεν μπορω να ανοιξω το συρταρακι υποδοχης καρτων για να τα αφεραισω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα, εχει σφηνωσει για τα καλα καποια βοηθεια τι να κανω!!!!!

     

    φιλοι μου αν εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ιδιο προβλημα ας μου γραψει. Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!

  13. Μετά από 3 κάρτες χαλασμένες vodafone πολύ βρίσιμο και υπομονή (στο τσαφ δεν το πούλησα (αγορασμένο την Δευτέρα 25)) κατάφερα να έχω και τις 2 κάρτες sim ΑΛΛΑ και την 64άρα μου κάρτα στο κινητάκι , τώρα μάλιστα αξίζει να λέγεται 2καρτο .

    βάζω και φώτο για τους άπιστους .....

     

    φιλοι μου γεια σας και χρονια πολλα πηγα να το κανω και γω με 2 sim και 1 καρτα μνημης με το γνωστο τροπο και την πατησα.δεν αναγνωριζει την 2η sim ουτε την sd και το κυριωτερο δεν μπορω να ανοιξω το συρταρακι υποδοχης καρτων για να τα αφεραισω με τιποτα οσο και αν προσπαθησα, εχει σφηνωσει για τα καλα καποια βοηθεια τι να κανω!!!!!

  14. Τι να αναφέρει δηλαδή το manual?

     

    Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

     

    πως θα φτιαξουμε μελομακαρονα τα χριστουγεννα?ρε φιλε τι δεν καταλαβες απο την ερωτηση μου..Καλες Γιορτες!!!!!

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Και βέβαια υπάρχει.

    Βρίσκεται μέσα στο τηλέφωνο.

    Πηγαίνετε Hicare ---> Eγχειρίδια

    και θα το βρείτε.

     

    ευχαριστω!!!!!

  15. α) Υπάρχει ελληνικό manual; (όχι οδηγός εκκίνησης που είναι και μέσα στη συσκευασία)

    Έχω βρει στα αγγλικά, όχι όμως στα ελληνικά

    Ευχαριστώ

     

    αν γνωριζει καποιος ας μας το πει και μας!!!

  16. πως προσθετω τα email μου yahoo και gmail στο φακελο email προσπαθω βαζω τους κωδικους αλλα μου βγαζει προβλημα στο pop και imap λιγο βοηθεια παιδεια ευχαριστω!!!

     

    λιγο βοηθεια παιδεια ευχαριστω!!!

  17. πως προσθετω τα email μου yahoo και gmail στο φακελο email προσπαθω βαζω τους κωδικους αλλα μου βγαζει προβλημα στο pop και imap λιγο βοηθεια παιδεια ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...