Jump to content

tzimimakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzimimakos

  1. μηπως μπορεις να μου πεις τα στοιχεια του παλικαριου στο μοσχατο και ποσο κοστησε
  2. Καλησπερα παιδια. Εχω xaiomi redmi note 3 και μου εσπασε η οθονη. Που μπορω να απευθηνθω και αν γνωριζετε απο τιμες... ευχαριστω πολυ :) Να τονισω επισης οτι δεν μου επεσε η κατι αντιστοινο. Απλα το εβγαλα απο την τσεπη του μπουφαν σπασμενο.. Δεν υπηρχαν κλειδια στη τσεπη
  3. σε ευχαριστω πολυ την καταλαβα τωρα την διαδιακασια θα το δοκιμασω και θα επανελθω με το αποτελεσμα. μπορεις αν ειναι ευκολο να μου στειλεις και την καλυτερη ελληνικη rom και πιο σταθερη?
  4. ναι official exw και προσπαθησα να το ξεκλειδωσω αλλα δεν γινεται. πρεπει να περασω μια dev αλλα αυτη να ειναι κινεζικη και μετα ν περασω την ελλληνικη?
  5. καμια βοηθεια παιδια?
  6. καλησπερα παιδια.. προσπαθησα με την official να ξεκλειδωσω το bootloader και δεν γινεται.. αρα χρειαζεται να κατεβασω μια dev rom. να ειναι η ελληνικη και να μεινει μονιμα η πρεπει να περασω αλλη ελληνικη? ποια προτεινετε?(αν ειναι ευκολο ενα link).
  7. καλησπερα παιδια.. προσπαθησα με την official να ξεκλειδωσω το bootloader και δεν γινεται.. αρα χρειαζεται να κατεβασω μια dev rom. να ειναι η ελληνικη και να μεινει μονιμα η πρεπει να περασω αλλη ελληνικη? ποια προτεινετε?(αν ειναι ευκολο ενα ink).
  8. καλησπερα παιδια..προσπαθω να ξεκλειδωσω τ bootloader και εδω και 20 μερες δεν μου εχει ερθει μηνυμα.. και οταν μπαινω απο το λογαριασμο μου μου λεει download mi unlock, τι να κανω?
  9. Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα απο vickmol με stable rom.Επειδη ειμαι ψηλοασχετος και επειδη εχω μπερδευτει με ολα αυτα που εχω διαβασει μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα link και να ακολουθησω καποιες εντολες ωστε να περασω την ελληνικη rom.. Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...