Jump to content

CURE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About CURE

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1975

CURE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστωωωωωωωωω πολύυυυυυ!!!!!!
  2. Διάβασα όσο μπόρεσα για το HTC εδώ στο forum και μπερδέυτηκα ομολογώ.Μου ήρθε η αναβάθμιση για το κινητό μου κ σκεφτόμουν για πρώτη φορά να αλλαξω εταιρεία(ποτέ δεν είναι αργά..:confused: ) Πάντα αγόραζα ΝΟΚΙΑ αλλά όταν είδα το htc μου άρεσε πολύ.Είμαι ανάμεσα στο nokia c5-03 και στο wildlife...:confused: Όσοι αγοράσατε το htc είστε ευχαριστημένοι? Να διευκρινήσω οτι δεν θέλω να φτιάχνει και καφέ...:) απλά να είναι ευχρηστο και να έχει τα βασικά.. :D
  3. Μήπως ξέρει κάποιος το τραγούδι που έβαζαν χτές στο Ραδιο Αρβύλα?Νομίζω οτι έλεγε i am not in love και οτι ήταν διασκευή.:shifty:
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ..το έκανα αυτό αλλά το κινητό πάλι ανοίγει χωρίς να μου ζητήσει κωδικό.
  5. Καλησπέρα παιδιά!!Χρόνια πολλά!! Αγόρασα κ εγώ τώρα την συσκευή κ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως θα μπορούσα να το κλειδώσω,ώστε αν κάποιος θέλει να το ανοίξει το μενού να πρέπει να βάλει τον κωδικό.Γίνετε σ'αυτή τη συσκεύη? Ευχαριστώ...:D
  6. Παιδιά καλησπέρα..θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σε οτι αφορά μια αγορά κινητού που θέλω να κάνω.Είμαι ανάμεσα στο nokia 6600 slide k sto nokia 6500 slide.Εσείς ποιό θα προτίνατε?Τώρα έχω το n70 music edition.Ήταν λίγο αργό νομίζω..πέρασαν κ 2 χρονια κ τώρα έχω επιδότηση..:) οπέτε λέω να το αλλάξω. Σας ευχαριστώ..
  7. Προσπαθω να κανω download το firefox κ ενω εχει κατεβει δεν μπορω να συνδεθω...μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω...:confused:
  8. Ti είναι αυτο?και που το βρίσκω?:O:happy:
  9. tv στο pc μπορούμε να δούμε μόνο μέσω internet?
  10. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!:):) Έχω ένα πρόβλημα με το quickplay...;έχω πάρει το hp pavillion 6680 πριν 15 μέρες περίπου.Έχω ανεβάσει βίντεο απο το κινητό και τη φωτογραφική μου και δεν τα παίζει...:O Στο realplay ακούγεται η φωνή αλλα η εικόνα παραμένει παγωμένη.Η φίλη μου που έχει hp6660 τα βλέπει στο quickplay...΄βλακεία εχω κάνει?Έχω δικιμάσει οτι πρόγραμμα έχω...windows media..quickplay...realplay...:O Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?
  11. οκ θα το κάνω..δεν ξέρω πώς να σ'ευχαριστήσω...:)
  12. Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ!!Μου έκανε εντύπωση,επειδή περίμενα να αναφέρει και κάπου το ev6680.:O Να είσαι καλά κ καλές γιορτές!!!:):)
  13. Μέσα απο την έναρξη και μετά control panel αν δεν κάνω λάθος....Έμαι στη δουλειά τώρα και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω.Πάντως είναι εκεί που λέει αναλυτικά τα σοιχεία του υπολογιστή.:confused:
  14. Καλημέρα σε όλους!!!Πήρα τελικά το laptop hp pavilion 6680ev!!:) Και σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Μία ερωτησούλα...:O 'Οταν πάω να δώ το μοντέλο του laptop,γράφει hp pavillion 6500.Τα υπόλοιπα χαρακτηριστηκά είναι ίδια...Λέτε να πήρα άλλο μοντέλο?:O Το κουτί γράφει hp pavillion 6680....
×
×
  • Create New...