Jump to content

anastasis_k13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anastasis_k13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

anastasis_k13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. ΝΑ ρωτήσω και εγω με την σείρα μου ποια εφαρμογή κάμερας χρησιμοποιείτε? Η default νομίζω οτι χωλαίνει. εχετε δοκιμάσει καμία 3rd party Με καλά αποτελέσματα??
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Την 8,1 θα την πάρουμε εμείς άραγε??
  3. Φιλε μου το σκεφτόμουν το βράδυ. Πλέον όλα τα κινητά απο 100 μεχρι 1000 το ίδιο πράγμα κάνουν απλα το κάνουν λίγο καλύτερα. Είχα ενα lenovo vibe k5 και πήρα το huawei, εντάξει είναι αναβάθμιση στην ποιότητα αλλα πέρα απο την πρώτη χαρά που κάνουμε όλοι οταν πέρνουμε κάτι καινούριο η ουσία είναι ίδια.Στο fb θα μπεις, στο youtube θα δείς κανα βιντεάκι τα mail σου θα κοιτάξεις κτλ κτλ. Νομίζω οτι η τεχνολογία των κινητών δεν έχει κάτι άλλο πολύ διαφορετικό και εξαιρετικά χρήσιμο να επιδείξει. Οι διπλές και τριπλές κάμερες η ασύρματη φόρτιση κτλ είναι μαρκετινγκ για να μας παίρνουν τα 500αρικα κάθε 2 χρόνια. Πλέον με ενα Mid range Κινητό νομίζω ο μέσος χρήστης είναι πλήρης καλυμένος. Ήμουν με ένα φίλο μου χθες που είχε το Note 8. εντάξει πέρα απο λίγο καλυτερη ευκρίνια στην οθόνη δεν μπορώ να πω οτι μου δημιουργήθηκε και κάποια ανάγκη να το πάρω.
  4. Ακριβώς και εγώ το ίδιο κάνω. Κάθε 2 χρόνια μια συσκευή αυτης της τάξης. 265 το αγόρασα και εγώ απο Πλαίσιο απο 299 αρχική πριν απο 20 ημέρες περίπου. Λογικά θα πάει στα 220-230ε και εκεί κάπου θα σταματήσει. Οι μεγάλες αλυσίδες σε κινητά κινέζικης πρέλευσης κάνουν κατα καιρούς πολύ καλές προσφορές. Νομίζω οτι αξίζει να περιμένει κάποιος για να χτυπήσει μια καλή.
  5. Ο κωτσόβολος έκανε μεγάλη προσφορά. Πιο φθηνά και απο skroutz Οταν αγοράζεις κινητο με το που βγαινει το πληρώνεις ενα 50% πάνω και μετά απο κανα μήνα νιώθεις λίγο μ@@κας!!
  6. Καλημέρα σε όλους. Σήμερα τσεκάρισα του λόγου το αληθές ότι τα Huawei έχουν καλό σήμα. Είμαι στο χωριό μου και τα παλιά μου τηλέφωνα (δικαστά πάντα) είχαν με το ζόρι 3g στην sim 1 και 2 γραμμές στην sim 2(2g} To mate μου έχει συνδεθεί με 4g και η δεύτερη κάρτα με 2g είναι συνεχώς φουλ. Γιατι πέρα από ταμπλέτα μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι και για να μιλάμε όταν το χρειαζομαστε!!!!
  7. Καλησπέρα φίλε μου. Το κινητό ειναι πολύ καλό. Μεγάλη οθόνη με ωραία χρώματα ευαναγνωστη.Ωραιο λειτουργικο με πολλές παραμετροποιήσεις και γρήγορο. Οχι το πιο γρηγορο αν το θέλεις για παιχνιδια. To pubg το σεταρει με Low γραφικα για παραδειγμα. Το ηχείο του οχι τοσο καλό. ΔΥνατό σχετικα αλλα ο ηχος που βγαζει ειναι καπως τσιριχτος. Αν το θέλεις για παιχνίδια και μουσική μην το πάρεις
  8. Μηπως ενεργοποίησες το private space?
  9. Εκει μπλεχτικα και εγώ ειναι η αλήθεια. Αποτι κατάλαβα αν το αφήσεις στο αυτόματο κάνει μόνο του το τηλέφωνο την διαχείριση των εφαρμογών ανάλογα με τους πόρους. Δλδ τις ανοιγει τις κλείνει η τις κραάτει στο παρασκήνιο. Εγω έβαλα μη αυτόματη διαχείριση παντού και τα απενεργοποίησα όλα για να δω μηπως κάτι δεν λειτουργεί.Ολα ειναι οκ. Οι επιλογές είναι 3 Αν μια εφαρμογή εκκινεί αυτόματα με το restart Αν μια άλλη εφαρμογή μπορεί να την ανοίξει Και τελος αν μένει ανοιχτή στο παρασκήνιο. Αυτά κατάλαβα εγώ. τα απενεργοποίησα όλα αλλα δεν είδα κάποια διαφορά στην ram που καταναλώνεται.
  10. Φίλε συνονόματε και εγώ αυτό το update περιμένω. Στην λίστα κινητών που είδα όμως μέχρι τέλος Αυγούστου δεν ειναι το δικό μας. Θα ξεκινήσουν απο τις ναυαρχίδες!
  11. Επίσης να προσθέσω ότι το κινητό μας όση ώρα έκανε αυτό το τεστ δεν ζεστάθηκε καθόλου!!!!
  12. Καλησπέρα!!! Μόλις κατέβασα το antutu bench Mark. Ζόρικο τεστ. Τελικό σκορ 90245. Cpu & ram πολύ καλές επιδόσεις. Μας ρίχνει πολύ το τεστ για τα, γραφικά. Η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι λίγο παλιά. Το τεστ στα γραφικά πήγαινε καρέ καρέ! Πάντως αξίζει να το τρέξετε για να θαυμάσετε αυτές τις εικόνες που εννοείται δεν είναι prerendered. Τις εποχές που παίζαμε snes και ps1 αν έδειχνες αυτά τα γραφικά σε κάποιον και του έλεγες ότι προέρχονται από κινητό θα νόμιζε ότι είσαι εξωγήινος!!!
  13. Συμφορουμιτες τα φώτα σας. Οταν τραβάτε φωτογραφίες με την πίσω κάμερα τι ανάλυση βάζετε. Η μέγιστη 16Μ είναι 4:3 οπότε στην οθόνη μας φαίνεται κομμένη σαν σε παράθυρο. Μόνο στην ρύθμιση για 11Μ ειναι 18:9 και full screen. Σίγουρα θα έχετε πειραματιστεί περισσότερο.Τι κάνουμε?
  14. Έχουμε καμία εφαρμογή για equalizer για τον απαλευτο ήχο του κινητού μας?
  15. Μια ερώτηση. Παρατήρω ότι με όλα κλειστά σε φάση ανάμονης το τηλέφωνο έχει διαθέσιμα 2gb ram Από τα 4. Ειναι τόσο βαρύ το λειτουργικό η κάτι τρώει πορους? Αν είναι έτσι νορμάλ τότε τα 3gb είναι εξαιρετικά λίγα για Android 8 Το 7 δεν το δούλεψα καθόλου αλλά έχω μια μικρή υποψία ότι φορτίζει πιο γρήγορα τώρα στο 8 Γενικα οι διαφορές μικρές έως ελάχιστες
×
×
  • Create New...