Jump to content

lakifirm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lakifirm

  1. Το κινητο ανοιξε και απο οτι φαινεται ειναι μια χαρα μονο η μπαταρια του ενω πριν κλεισει ηταν στο 60% οταν ανοιξε ηταν στο 4, αλλα φορτιζει καλα για την ωρα. Ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα για την βοηθεια σας και για το ενδιαφερον που δειξατε.
  2. Κρατάς πατημένο το κουμπί που κλείνει και μετά δοκιμάζεις να το ανοίξεις σε fastboot πατώντας volume - (κατω) και power ταυτόχρονα. το κινητο με αυτον τον τροπο ανοιξε τωρα τι επιλεγω run all ,reset η το reboot;
  3. καλημερα νεος στο forum και οχι για καλο, καταρχας καλως σας βρηκα κατοχος xiaomi redmi note 3 pro απο τον απριλη χωρις κανενα προβλημα παραγγελια απο vickmall με official global rom και με latest official update. και με καμια προσπαθεια για root η για οτιδηποτε αλλο. Εδω και 2 ωρες το κινητο εσβησε χωρις λογο μονο του, δεν ανοιγει, δεν φορτιζει, δεν το βλεπει ουτε ο υπολογιστης και αν και ειναι εδω και τοση ωρα νεκρο εχει μια μετρια θερμοκρασια στο μπροστινο μερος της οθονηςκαι στο πισω μερος. ευχαριστω εκ των προτερων για καθε συμβουλη η βοηθεια.
×
×
  • Create New...