Jump to content

Lazaros32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Lazaros32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω περασμένη την 17. Καταλάθος έκανα επιλογή ενός προγράμματος (με την επιλογή "για πάντα") εμφάνισης των φωτογραφιών το οποίο όμως δεν μου εμφανίζει σε ολόκληρη την οθόνη τις φωτογραφίες ούτε μου τις γθρνάει όταν γυρνάω το τηλ κτλ. Πως μπορώ να επιλέξω άλλο πρόγραμμα ως προεπιλεγμένο?
  2. Υπάρχει τρόπος τουλάχιστον να πάρω από το backup (από το Titanium ή από το boot menu που τα έχω και τα δύο) τις σημειώσεις ώστε να τις περάσω μετά το Catch Notes δηλαδή να τις ξαναγράψω? Ή μήπως ειπάρχει τρόπς να στείσεις εικονικά μία rom από το backup για να τις δεις τις σημειώσεις?
  3. OK αλλά το θέμα είναι τι γίνετε τώρα. Δεν με πέρνει να ξαναπερνάω τα πάντα από την αρχή γιατί θα φάω πάλι ατελιώτες ώρες να τακτοποιώ σε φακέλους τα application κτλ Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση?
  4. Είναι δυνατόν? Πια άλλη εφαρμογή υπάρχει? Το μεγάλο μου πρόβλημα ακόμα και με άλλη εφαρμογή είναι ότι στο backup που έχω είχα πάρα πολλές σημειώσεις τις οποίες τώρα δεν μπορώ να δω για να τις ξαναγ΄ραψω στην καινούρια εφραμογή. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνω απεγκατάσταση την συγκεκριμένη εφαρμογή και μετά εκ νέου εγκατάσταση μήπως και στρώσει ή μήπως μου εμφανίσει τουλάχιστον τις παλιές σημειώσεις μου? Πως είναι το όνομα της εφαρμογής των σημειώσεων για να δοκιμάσω?
  5. Έβαλα την 17 και όλα μια χαρά εκτός από ένα πρόβλημα για το οποίο θέλω την βοήθειά σας : Δεν μου δουλεύουν οι Σημειώσεις. Το πατάω και σαν να κολάει και μετά από ίγο μου γρλάφει : "Σημείωση διακόπηκε" Τι μπορώ να κάνω για να μου δουλεύουν μιας και τις χρησιμοποιώ αρκετά?
  6. Ευχαριστώ πολύ. Θα το κάνω και θα ενημερώσω
  7. Αν είναι ευκολο μπορείς να μου πεις που είναι? Εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 ή κάπου αλλού? Αν είναι αυτή που ακυρώνει την εγγύηση μάλλον δεν θα την κάνω Μήπως εάν απλά κάνω root και lagfix θα μπορώ να επαναφέρω κανονηκά το backup?
  8. 'Εκανα τελικά ένα hard reset και όλα καλά εκτός από το ότι ούτε με το MyBack up Pro δεν επανήρθαν όλα τα app που είχα εγκατεστημένα. καμία ιδέα για αυτό?
  9. SOS παιδιά Πριν από λίγο σύνδεσα το κινητό στο Kies και μου ζήτησε να κάνω αναβάθμιση την οποία και έκανα. Έγιναν όλα κανονικά, bootάρισε το κινητό και μου έδειξε την εικόνα με το S κτλ αλλά δεν είχα διαβάσει τον οδηγό (μιας και δεν μπήκα πρώτα εδώ να διαβάσω τι παίζει) και έτσι περίμενα 2-3 λεπτά και το έκλεισα βγάζοντας την μπαταρία μιας και θεώρησα ότι έχει κολήσει. Εκτός από το παραπάνω τώρα διαβάζοντας είδα ότι δεν έπρεπε να έχω μέσα το lagfix και το root τα οποία όπως καταλαβαίνετε τα είχα μέσα όταν έκανα την αναβάθμιση. Όπως καταλάβατε τα έκανα όλα λάθος!!!! Τώρα το κινητό ανήγει, φτάνει στο S και μετά από λίγη ώρα σβήνει η οθόνη ενώ παραμένουν ανοιχτά τα 2 κουμπιά (επιστροφή κ μενού) δεξιά κ αριστερά. Το έχω αφήσει ανηχτό έτσι 15 λετπά και το μόνο που κάνει είναι να κάνει μία δόνηση κάθε 1 λετπό περίπου. Όταν δοκίμασα να μπω σε download mode με τα τρία κουμπιά μπήκα. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ για να σώσω το κινητό μου????
  10. Παιδιά μόλις παρέλαβα την SONY DSC H5 που αγόρασα από το e-bay. Η φωτογραφική μηχανή είναι σε τέλεια κατάσταση οπώς και την περιέγραφαν αλλά διαπίστωσα το παρακάτω πρόβλημα που δεν ξέρω που οφείλετε και ψάχνωμαι Ελπίζω κάποιοε να μπορέσει να βοηθήση : Όταν βγάζω φωτογραφίες και τις βλέπω στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής όλα είναι τέλεια. Όταν μεταφέρω τα αρχεία από την φωτογραφική μηχανή (είτε απευθείας με USB προς τον υπολογιστή είτε από την κάρτα μνήμης και μέσα από ένα memory card reader προς τον υπολογιστή) τότε βλέπω τα παρακάτω στις φωτογραφίες που πλέον είναι στον υπολογιστή. Όταν τις κάνω προβολή με thumbnail μέσα από τον φάκελο και πάλι εμφανίζονται άψογες. Όταν όμως τις επιλέξω για να τις δω κανονικά δηλαδή με 2πλό click πάνω τους τότε μου εμφανίζονται οι φωτογραφίες σαν έργα του Picasso δηλαδή αλλού τα μάτια αλλού το στόμα ή χωρισμένα τα πρόσωπα στα 2, τα χρώματα είναι στην μισή φωτογραφία σαν σε αρνητικό η και σε μερικές μου εμφανίζει μόνο το 1/2 ή 1/3 ολόκληρης της φωτογραφίας. Τα παραπάνω γίνονται με όποιο πρόγραμμα και να δω τις φωτογραφίες. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί.
  11. Πρώτον το Plaisio δεν έχει αυτό το μοντέλο εδώ και 2-3 μήνες οπότε αυτό που βρήκες 1000% ειναι κάποιο stock και θα το τσεκάριζα 1000 φορές να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Δεύτερον εάν δεις όλοι σε αυτήν την τιμή τα πουλάνε (και πιο ακριβά) μιας και αυτό που βρήκες είναι εξαίρεση και απλά θέλουν να ξεφορτωθούν το stock από την αποθήκη τους και εάν όντος είναι έτσι σε συμβουλεύω να πας να το πάρεις γιατί εγώ τον Ιούλιο το αγόρασα (και θα το δει και στην απόδειξη όποιος το πάρει) 729 Εθρώ μαζί με την κάρτα μνήμης
  12. Πωλείται Άριστο ETEN X500+ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Πωλείται Άριστο ETEN X500+ Άριστο ETEN X500+ αγορασμένω τον Ιούνιο του 2007 δηλαδή 7 μηνών με την απόδειξή του, ελάχιστα χρησιμοποιημένο με πλήρης δυνατόττητες τηλεφώνου, PDA (Pocket PC) με επεξεργαστή στα 400 MHz και ένα από τα λίγα της αγοράς που έχουν οθόνη VGA, ενσωματομένο GPS από τα πιο ευαίσθητα που θα βρείτε μιας και πιάνει σήμα ακόμα και μέσα σε κτίρια, κάμερα 2mp, ραδιόφωνο, βίντεο, αναπαργωγή mp3, bluetooth. Συνοδεύεται από το κουτί του πλήρες. τον φoρτιστή, τα ακουστικά, την θήκη μεταφοράς και φυσικά καλύπτεται από εγγύηση μέχρι και τον Ιούνιο του 2009. Μαζί δίνετε και επιπλέον εξωτερική μνήμη 2GB στην οποία υπάρχει το Destinator 7 Για άμεση επικοινωνία : startrad31@hotmail.com Τιμή 400 Ευρώ.
×
×
  • Create New...