Jump to content

zeraldo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zeraldo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

zeraldo's Achievements

  1. 1η φορά κάνω ανανέωση ενώ έχω αναπόσβεστα πάγια, δε ξέρω πάει το πράγμα. Ευχαριστώ για τη παραπάνω διευκρίνιση. Αν κρίνω κι απ'τις πρόσφατες προσωποιημένες προσφορές στα καρτοκινητά CU για μετατροπή σε καρτοπρόγραμμα... οσο μεγαλύτερη χρήση κάνεις σε τηλεφωνία - δεδομένα, τόσο ακριβότερη είναι η προσφορά. Σε πατάνε εκεί που έχεις ανάγκη.
  2. Eννοείς ότι ισχύει αυτό που αναφέρεται εδώ στη 1η περίπτωση; https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-symvolaio/yparchei-chreosi-gia-tin-allagi-symvolaiou-kinitis/ "Αν στο πρόγραμμα που βρίσκεσαι, έχεις κάνει ανανέωση συμβολαίου με έκπτωση παγίου: Σε αυτή την περίπτωση θα μεταβείς στο νέο σου πρόγραμμα χωρίς την επιλογή έκπτωσης στο αρχικό πάγιο ή επιδότησης συσκευής. Δεν θα έχεις καμία επιπλέον χρέωση."
  3. Xαιρετώ την παρέα... τη βοήθεια σας παρακαλώ. H σύμβαση μου στο Vodafone 1000 με 18 ευρώ λήγει σε λιγότερο από 2 μήνες. Έχω αυτή τη προσωποιημένη προσφορά απ'το Vodafone App. Αυτή η προσφορά θα υπάρχει μέχρι το τέλος της σύμβασης; Ή φεύγουν και έρχονται άλλες όσο περνάνε οι μέρες; Και η 2η ερώτηση... στους όρους της σύμβασης μου λέει πως αν κάνω αλλαγή προγράμματος πληρώνω πέναλτυ. Θα πληρώσω δηλαδή 11 ευρώ; Ή 11+5.5 = 16.5 ευρώ;
  4. @vasilimertzani Κι εμένα υπερβολικά πολλά μου φαίνονται τα 900ευρώ ανά διαμέρισμα (125τμ)... αλλά ούτως ή άλλως αν έφτανε εκείνη η ώρα, θα έψαχνα και μόνος μου να βρω καλύτερες προσφορές. @greece_gus Πραγματικά μ'έσωσες!!! Χίλια ευχαριστώ!!! Η απόφαση του εφετείου Θράκης 590/2010 μού έκατσε λουκούμι! Θα πάω αύριο στην εταιρία διαχείρησης, θα τους δώσω αντίγραφο της απόφασης του εφετείου... και θα τους ζητήσω εγώ και ο 2ος ιδιοκτήτης που ψηφίσαμε όχι, να συμμετέχουμε οικονομικά μόνο σε εργασίες που αφορούν το ξύσιμο/σπατουλάρισμα επιφανειών που έχουν πιάσει υγρασία. :p Οι υπόλοιποι 5 ιδιοκτήτες ας κάνουν μετά ό,τι γουστάρουν. Αν έχουν τόση μεγάλη λόξα με την ομορφιά της πολυκατοικίας, δε θα με χαλάσει να μου βάψουν τα μπαλκόνια τζάμπα. :lol: Και πάλι ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά τα κοινόχρηστα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πριν 1 μήνα αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση, (με ψήφους 5 υπέρ και 2 κατά), να δίνουμε 50 ευρώ το μήνα... μέχρι να συγκεντρωθούνε τα απαραίτητα χρήματα για το βάψιμο της πολυκατοικίας (εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, εξωτερικοί τοίχοι, κάγκελα, ακάλυπτος χώρος, ταράτσα). Η καλύτερη προσφορά που έχει γίνει από συνεργείο (με απόδειξη)... είναι 6300ευρώ, δηλαδή 900ευρώ ανά διαμέρισμα. Επειδή εγώ κι ο 2ος ιδιοκτήτης που ψήφισε κατά, δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να δώσουμε δεκάρα τσακιστή (διότι πολύ απλά δεν έχουμε)... ο διαχειριστής (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι συνταξιούχος δικηγόρος), κάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση μετά από 1 βδομάδα, στην οποία αποφασίστηκε και πάλι με ψήφους 5-2 να δοθεί η διαχείρηση της πολυκατοικίας σε Εταιρία Διαχείρησης (η οποία διαθέτει και νομικό τμήμα). Σήμερα αναρτήθηκε ο 1ος λογαριασμός... ο οποίος εκτός από τα έξοδα διαχείρησης, το αποθεματικό και τον λογαριασμό της ΔΕΗ... περιέχει και το πρώτο 50άρικο που θα προστίθεται για τους επόμενους 18 μήνες στο αποθεματικό, για το βάψιμο της πολυκατοικίας. Όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει νόμιμα και δεν μπορώ να τις αμφισβητήσω. Το συμβόλαιο του σπιτιού (υπογράφτηκε το 1989), δεν περιέχει κανέναν όρο που να μου δίνει το δικαίωμα να απέχω από τις οικονομικές υποχρεώσεις της πολυκατοικίας για λόγους ανωτέρας βίας (πχ οικονομική αδυναμία). Γνωρίζω πολύ καλά ότι αν δε πληρώσω... θα σκάσει εξώδικο κι έπειτα διαταγή πληρωμής... και θα μου κατασχέσουν λεφτά απ'τον τραπεζικό μου λογαριασμό, όπου έχω μαζέψει με πολύ κόπο 2000ευρώ και πρέπει να μαζέψω άλλα τόσα για αλλαγή ελαστικών σε νταλίκα. Εννοείται ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να προσλάβω δικηγόρο. Υπάρχει κανένα νομικό παραθυράκι με κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια, που μπορεί να με σώσει απ'αυτή τη κατάσταση;
×
×
  • Create New...