Jump to content

petpap20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

petpap20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε petpap20 σκέφτομαι να αγοράσω το νοκια 3720

    δίαβασα μία άποψη σου και συμφωνώ απόλυτα:

    ''Ως τεχνικός θέλω φακό γιατί πάντα χρειάζεται ένας για να δεις κάτι σε σκοτεινό σημείο......Το βασικότερο ειναι οταν έχει αδειάση απο μπαταρία και θες να κάνης μια επείγουσα κλήση να εχεις αυτό το άνοιγμα μετα απο μερικά λεπτά που έχει σβήση το κινητό και το χρόνο να προλάβης το τελευταίο τηλεφώνημα.....''

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού

    α) αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σα φακό (χωρίς να παίρνεις βίντεο ή φωτο)

    και β) πόσο κρατάει η μπαταρία του με χαλαρή χρήση. (επίσης αν σε αφήνει σταδιακά από μπαταρία και σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες τελευταίες κλίσεις ή σβήνει απότομα?)

  2. Εχει κάποιος τοποθετήση στο κινητό μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και τι χρόνο φόρτισης χρεαιάζεται απο την κανονική τον 1000mah με τον ιδιο πάντα φορτιστή? (Ευχαριστώ προκαταβολικά)
  3. Κατά τακτά διαστήματα βγάζει ενα σύμβολο ( Ε ) αριστερά στην οθόνη κατω απο το σήμα της κεραίας αντικαθιστώντας το σύμβολο της κεραίας.Μήπως ξέρετε τη συμβολίζει αυτό.
  4. Υπάρχει τρόπος να μή φορτίζει το κινητό όταν συγχρονίζεται με το pc suite?
  5. Προσπαθώ να βάλω κάρτα microsd 4 gb sdhc (Kingston) λεει οτι ειναι corrupted. Ούτε και φορματ αφήνει να την κάνω βγαίνει μύνημα memory is used by another application.Μήπως δεν παίρνει κάρτες sdhc.
  6. service στην θεσσαλονικη υπαρχει και σε ποια διευθυνση ευχαρισρω προκαταβολικα
  7. Θέλω στο touch να διαγράψω την Wind Gprs σύνδεση μου. Δεν θέλω σύνδεση με gprs.Υπάρχει τρόπος????
  8. Υπάρχει κάτι φθηνό σέ gps bluetooth
  9. Το τι φοράει πριν το κάνουμε αναβάθμιση απο που μπορούμε να το δούμε?
  10. Που κατασκευαζεται το τηλεφωνο ξερει κανενας? made in....... Υπαρχει καποια εφαρμογη εγγραφης των κλησεων ? Και εαν υπαρχει καποιος που το εχει να μας πει δυο λογια παραπανω γιατι απο τα post βλεπουμε να υπαρχει καποιο κολλημα γενικοτερο με το τηλεφωνο. Μαλλον απογοητευει του χρηστες του?
  11. Η τιμή είναι το μεγαλύτερο λάθος.Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν όλες η συσκευές. Η εταιρεία έπρεπε να βγάλει τιμή μέχρι 540-580 ευρω γιά να μπορέση να χτυπήση τα WM (ETEN,QTEK,MITAC) πού είναι ανάμεσα σε 500-600 ευρω.Εγώ πού περίμενα αυτή την συσκευή αναγκάζομαι να κάνω στροφή 180 μοιρών και να επανεξετάσω την αγορά συσκευής στα παράπανω μοντέλα. Είμαι σίγουρος ότι η πωλήσεις θα είναι περιορισμένες.
  12. Δεν υπάρχει περίπτωση σε τέτοια τιμή εφόσον ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο κάτω.Με 719 ευρώ παίρνεις σήμερα notebook.Αν παρουσιάζει και προβλήματα software θα πατώση εμπορικά.
  13. Ερωτηση. Για αλλαγη διακοπτη on/off στο 6600 ποσο στοιχιζει περιπου το ανταλλακτικο και ποσο η εργασια σε service?
  14. ENTAKSI TO EASY STUDIO TO KATEBASA ALLA XREIAZETAI KAI KAPIOS DRIVER JIA NA SINDESO TO KINITO E700 ME SEIRIAKO KALODIO METAKSI PC KAI KINITOY?
×
×
  • Create New...