Jump to content

Demmi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Demmi

  1. και ερχομαι να ρωτησω.. σε εκεινο το σωτηριο ποστ 180 στο τελος λεει αν θελουμε περναμε το mod to sleep... τι ειναι αυτο ξερει κανεις???
  2. Ευχαριστώ δεν ειχα μπει καν στην διαδικασία να ψαξω..
  3. Παιδια ο εχω κανα 3μηνο ημουν απο τους πρωτους που το πηρα και αλλαξα την ρομ κατευθειαν (σχεδον) με του ιταλουτην 14. Όμως αυτο το ΟΤΑ με την αναβαθμιση δεν το εχω. Μηπως υπαρχει στην 15 που εχει βγει τωρα? Απο Σεπτεμβρη θα βαλω και την 15 παντως με την 14 δεν εχω κανενα προβλημα, το εχω σε γλωσσα αγγλικα γιατι τα ελληνικα ηταν μισα μισα και αγγλικα και με νευριαζε, βεβαια ηταν παρα πολλα ελληνικα δεν νομιζω καποιος να εχει θεμα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχει ελληνικο ορθογραφικο διορθωτη και καμια φορα μου ξεφευγουν κατι διαμαντια :P
  4. Πρεπει να πιέσεις με πολυ δυναμη την οθόνη για να γίνει αυτο που το εχει και το Iphone (δεν κανει το crak ισως αλλα αφηνει αυτη την σκια στην οθονη) εγω παντως αν δεν εβλεπα το βιντεο δεν θα είχα καταλαβει οτι παιζει τετοιο "προβλημα" Πρεπει να βαλεις δυναμη και δεν πιεζεις τοσο πολυ το κινητο οταν κανεις χρηση. Καταλαβα οτι γενικα τα κινεζομαγαζα βαζουν τις δικες τους ρομ που εχουν ενα σωρο bugs, τελικα περασα του ιταλου και πηγαινει τελεια το κινητο και μου κραταει και η μπαταρία.
  5. Μπορείς να παρεις με την multilanguage Rom και με το που το ανοιξεις θα μπορεις να αλλαξεις την γλώσσα, μην φοβασαι δεν θα δεις κινεζιες απλα αγγλικα στην αρχη και μπαινεις και το αλλαζεις ευκολα. Επειδη ουτε εγω ήξερα συμβιβασου με την ιδεα οτι μπορεί να χρειαστεί να περάσεις άλλη ρομ αν αυτη που θα εχει βγάζει προβλήματα, εγω το πηρα απο geekbuying και στα ελληνικα εχω τα θεματακια μου, για αυτό δες ενα παλιο ποστ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434839#) να παρεις μια ιδέα. Σελιδα 9 εχει γραψει καποιος και ελληνικες οδηγίες για το πως να περασεις την ρομ του ιταλου
  6. To εργαψα παραπανω το bug και στην αρχη του συγκεκριμενου θεματος. Δεν την αλλαζω ακομα με αγγλικα US λειτουργεί οκ
  7. Έχει και ελληνικα αλλα είναι μισα ελληνικα μισα αγγλικα και σε εμενα παρουσιαζει προβλημα με τις επαφες (οταν εχω κανει κλιση σε μια επαφή και θελω να δω τις λεπτομερειες τις κλισης ή της επαφής μου βγαζει σφαλμα) το ιδιο γινεται με Αγγλικα UK, με αγγλικα US λειτουργεί οκ :blink::blink::blink: Οι αλλες rom παιζει να εχουν καλυτερα ελληνικά απο την rom που μου περασαν στο κινεζο-eshop
  8. Την πολυγλωσσική εχω και την εχω επιλέξει τα αγγλικά US γιατί στις αλλες γλώσσες εχει bugs. Αν θελω updates θα βαλω του ιταλου (bb72) αλλα προς το παρόν λειτουργεί πολύ καλα. Ενδιαφέρον θα είναι να μας πεις τι Bug θα έχει εαν έχει το δικό σου κινητό. Η καμερα είναι σουπερ πολυ ωραίες φωτό με τελεια αναλυση.
  9. Tα screenshots με την χρήση της μπαταρίας http://imgur.com/a/1EPxw
  10. Σορρυ αλλα εχω προσπαθησει να ανεβασω φωτογραφιες screenshot 50kb και μου λεει οτι υπερβαινει το οριο ( το οριο ειναι 1 mb) Εγω μια χαρα το βρισκω απο μπαταρια αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο! Ειδα οτι το vickmall δινει αν θες με την official rom. Να ρωτησω η official εχει και τις κινεζικες εφαρμογες και το καναλι της letv? Play store εχει;
  11. Εχει ανταπτορα μεσα εβαλα τα hands free που ειχα και δουλευουν ολα ( ενταση και κλεισιμο κλισης)
  12. Εχει υποδοχη για 2 nano sim οποτε δεν υπαρχει η μια απο τισ δυο sim να γινεται μνημη! Υποδοχη για SD δεν υπαρχει ! Μου φαινεται δεν τον γλυτωνω τον ιταλο ROM! Σημερα ειμαι μια μερα χωρις διαφημισεις (wow)
  13. Προσπαθω να ανεβασω screenshot απο την μπαταρια και δεν μπορω ενω ειναι μικρα αρχεια! Η καμερα και η μπρος και η πισω σε συνθηκες μερας ειναι τελειες δεν εχω βγαλει ακομα την νυχτα φωτο θα το δοκιμασω! Κανει πολυ καλη εστιαση πολυ γρηγορα. Εχει και ολα αυτα τα φιλτρα και βγαινεις αλλος ανθρωπος στις φωτο :)
  14. Παρακολουθώντας το προηγούμενο θεμα για LE 2 αποφάσισα να γράψω και εγω το κατι της μου.. Είπα να παρω κινεζικο κινητο και έπεσα στα βαθιά!! Χρόνια είχα Iphone χρόνια όμως πολλά χρόνια και είπα να κανω την αλλαγή. Δεν είχα παρει χαμπάρι τι γίνεται με τα κινέζικα κινητα και έπεσα απο τα σύνεφα.. Τι είναι το recovery ROM , flashing, root, TWRP ??? Όλα μου φαινόντουσαν κινέζικα. Όταν παρέλαβα το κινητό Le 2 Pro X20 διαπίστωσα τα παρακάτω θέματα (το αγόρασα απο Geekbuying σχετικα καλό delivery) 1. Όταν ήθελα να δω τις λεπτομέρειες μια κλίσης μου τερμάτιζε την εφαρμογή επαφές και δεν μπορουσα να δω τίποτα 2. Όταν ήταν κλειστό το viber & whatsapp δεν ερχόντουσαν τα μηνύματα (:mad::mad::mad::mad:) 3. Και το χειρότερο που πετιούνται απο το πουθενά παράθυρα με διαφημίσεις να κατεβάσω εφαρμογές κλπ :cry::cry::cry::cry: ΕΕΕ και τοτε μπηκα και εψαχνα παντου, μιλησα με το ανεπισημο φορουμ τους μιλησα με το επισημο το αμερικάνικο μιλησα με το geekbuying και αρχισαν τα κινεζικα Update rom , stable rom, ιταλός BB72 :blink::blink::blink::blink: Εντάξει σήκωσα τα χερια ψηλα αλλα είδα φως με τους έλληνες xiaomi, καλέ αυτα τα κινητά εχουν τα ίδια προβληματα!!! Ειδικά με το Redmi Note. Μετά τσουπππ βρισκω αυτο το ποστ.. καλέ Ελληνες εδω που καταλαβαινουν όλα αυτά τα κινέζικα. Εχω λύσει το θέμα 1 και 2 και μου μένει το 3 εχω κάνει και restore αλλά τίποτα. Δεν εχω περάσει άλλες Rom γιατι δεν είμαι εξοικειωμένη αλλά με κόβω να περνάω καποια στιγμή του Ιταλού. Καταλαβα οτι αυτα τα pop up ερχονται απο καποιες εφαρμογές και επειδή εχω ελαχιστες μαλλον είναι από το candy crash ( κακό candy crash ) . Δεν μου πεταει πολλά κανω κατι εκκαθαρίσεις στο google και ερχεται στα ίσια του, εχω κλεισει και τα notification σαβούρα (πχ candy crash) και την παλευω. Σαν κινητό όμως πραγματικά είναι σουπερ και απο ποιότητα κατασκευής και από απόδοση, θα επανερθω με screenshot από μπαταρία γιατί εγώ νιώθω οτι είναι καλή, μιαμιση μερα με χρήση, βεβαια είναι υποκειμενικό γιατί αν έχεις συνηθήσει στο iphone καθε μερα φόρτιση απαραίτητα το κατι παραπάνω σου φαίνεται τέλειο. Μακρηγόρησα ήθελα να πω τον πόνο μου, αν το διαβασε κανεις ολο αυτό thanks :)
×
×
  • Create New...