Jump to content

armonistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by armonistas

  1. Παιδια μονο με paypal γινεται με αντικαταβολη δε γινεται???γιατι δεν εζω paypal
  2. armonistas

    OnePlus 3

    Ειμαι ετοιμος να το παραγγείλω κ γω παιδες το κινητο...για ακομα μια φορα δε θα γυρισω στην samsung για να δουμε θα το μετανιωσω παλι η θα σωθω.... Ερώτηση ξερει κανεις να με βοηθησειβνα το παραγγειλω και σε ποσο καιρο περιπου θα ερθει?
  3. Δηλαδή κ το g5 εχει παλι χαμηλη φωτεινοτητα? Το ν10 ειναι πιο φωτεινο?
  4. Γεια σας φιλοι μου εχω την εξης απορια ειμαι κατοχος lg g3 και θελω να αλλαξω κινητο γιατι απλα το βαρεθηκα και γιατι εχω θεμα με την φωτεινότητα του g3 ερχομενος απο samsung συσκευες. Ενω ειχα πει οτι δε θα ξαναπουλησω την samsung βλεπω καλες κρητικες για τα νεα lg και φυσικα καλυτερες τιμες απο τα υπολοιπα (iphone k sammy ξεφευγουν)το θεμα ειναι τωρα οτι g5 v10 ειναι στην ιδια τιμη κ δε ξερω τι να διαλεξω γιατι το μέγεθος του v10 δε νομιζω να με ενοχλει...τι εχετε να μου προτινεται????
  5. Ok εκανα hard reset παιδια κ μπηκε αυτοματα η 6.0 το κινητο φαινεται να πεταει..η μπαταρια δε ξερω θα δουμε μετα απο 2- 3 γεμισματα οι θερμοκρασίες δε ξερω μου φαινεται παλι σα να ζεσταίνεται αρκετα..
  6. Καλημερα! Για hard reset θελει backup τα παντα ετσι? Και επανεγκατασταση παλι με ΟΤΑ?
  7. Γεια σας lgδακηδες!!!διαβασα το νημα για την αναβαθμιση σε ΜΜ και ειδα οτι πολλοι απο δω εχουν το ιδιο προβλημα που εχω κ γω...αναβαθμισα και γω πριν 1 εβδομαδα και απο τοτε η μπαταρια κραταει πολυ λιγο θελω 2-3 φορτισματα τη μερα και ανεβαζει και πολυ θερμοκρασια τι γινεται ρε παιδια καμια λυση???
×
×
  • Create New...