Jump to content

ChrisPara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChrisPara

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ChrisPara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα πήρα χθες το συγκεκριμένο κινητό απλά τρώει πολύ ραμ από τα 3 είναι φυσιολογικό;
  2. Αξιζει το συγκεκριμενο το παιρνω αυριο:D
  3. Απο οτι ειδα η Camera του xiaomi παταει την p8 lite camera ^_^ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το κινητο ζηταω να ακουω μουσικη να εχω κανα instagram κανα fb ανοιχτο + κανα spotify και να μην κολλαει.. Επισης να εχει καλη καμερα αυτα.. Και απο οτι βλεπω το xiaomi με καλυπτει με αυτα που βλεπω.. Διαθετω 120 ευρω.. Απλα ξερω οτι θα πολλοι θα πουν για mi4 στα ιδια λεφτα απο Site οπως Aliexpress.. Χρειαζομαι αμεσα κινητο και το βρηκα με 1 χρονο χρηση απο εμπιστο παλικαρι + οτι δεν μπορω να περιμενω 20-25 μερες ;)
  4. Καλησπερα παιδες.. Ειναι να αγορασω ενα απο τα 2 κινητα τι λετε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.. Εμενα προσωπικα μαρεσει παρα πολυ το xiaomi και γενικα ui της xiaomi. Ωστοσο ειδα οτι το P8 lite διαθετει 8 πυρινες σε αντιθεση με το xiaomi που εχει 4.. Τι λετε λοιπον; Θα δω διαφορα σε καμερα και ταχυτητα στα 2 κινητα; :D
  5. Kαλησπερα παιδια.. Τι λετε μπορει να σηκωσει τις απαιτησεις για 2016 ενα τετοιο κινητο; Σκεφτομαι να το αγορασω γι αυτο.. Αξιζει τα 110-120 ευρω; :cool:
  6. Μου κινησε το ενδιαφερον το παλικαρι πανω που λεει οτι δινουν mi4 118 αλλα δεν ξερω πως να το παρω τι ακριβως πρεπει να κανω;
  7. Πως ακριβως το παιρνω απο εκει; Εννοω ειναι με αντικαταβολη οπως τα καταστηματα στην Ελλαδα;
  8. Καλησπερα παιδια εχω βρει στα 120 ευρω το Xiaomi mi3 και το meizu m2 note στα 125.. Ποιο πιστευεται οτι ειναι καλυτερο και ποιο ειναι πιο βολικο σε χρηση αλλα και δυνατο σε πολλες εφαρμογες.. Ειδα στο antutu οτι το mi3 ειναι πιο πανω απο meizu.. Τι λετε; :D Kαλο απογευμα :cool:
  9. Καλησπερα ψαχνω κινητο με το ποσο που φτανει μεχρι 130 Περιμενω τις προτασεις σας :lol:
×
×
  • Create New...