Jump to content

veider

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by veider

  1. Μια βοήθεια στον άσχετο σας παρακαλώ. Τι ακριβώς παιζει με το usb-C καλώδιο που έχει? Θα έχω πρόβλημα στο να συνδέσω το κινητο στο pc μου ωστε να μεταφέρω πχ φωτογραφίες? Στη θυρα USB 2.0 του αυτοκινήτου θα μπορω να το φορτίζω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Πανω απο τρεις φορες έχω κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , αλλα δεν αλλαξε κατι.Καθε φορα το ιδιο προβλημα
  3. Απο τότε που εκανα update se win10 δεν μπορω να λειτουργήσω το mail της otenet με το outlook του τηλεφωνου. Πριν με τα 8,1 ηταν ολα οκ. Οταν ανοιγω το outlook βγαζει το μηνυμα , οι ρυθμισεις σας στο λογαριασμο οτενετ ειναι παλιες , και οταν παω να κανω συχρονισμο βγαζει σφαλμα με κωδικο 0x80072ee7. Επισης δεν συχρονιζει το outlook ουτε με τους λογαριασμους gmail kai yahoo Exει κανεις καμια ιδέα?
  4. Απο τότε που εκανα update se win10 δεν μπορω να λειτουργήσω το mail της otenet με το outlook του τηλεφωνου. Πριν με τα 8,1 ηταν ολα οκ. Οταν ανοιγω το outlook βγαζει το μηνυμα , οι ρυθμισεις σας στο λογαριασμο οτενετ ειναι παλιες , και οταν παω να κανω συχρονισμο βγαζει σφαλμα με κωδικο 0x80072ee7. Exει κανεις καμια ιδέα?
  5. Ο μονος ενδιασμος που εχω ως προς την αγορα του ειναι η καμερα του. Πριν είχα τα S3, S5 που εβγαζαν καταπληκτικες φωτογραφιες σε ολες τις συνθηκες. Μετα απο ενα ατυχημα που ειχε το s5 πηρα ενα Microsoft lumia 640 xl. Ολα τα review λεγανε πως εχει καταπληκτικη καμερα απο τη Nokia και βγαζει πολυ καλες φωτο. Δυστηχως για τα δικα μου δεδομενα το lumia εχει απογοητευτικη καμερα. Τη καμερα τη χρησιμοποιω αρκετα (διακοπες-ταξιδια). Για το A5 διαβαζω διαφορα για την καμερα του , άλλα καλά και άλλα οχι τοσο κολακευτικα. Καποιος που το εχει ηδη στην κατοχή του μπορει να μου δωσει μια γνωμη παραπάνω?
×
×
  • Create New...