Jump to content

VasiaDo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VasiaDo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

VasiaDo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά, Ψάχνω το τίτλο μιας ταινίας που την είχα δει στην τηλεόραση πριν 2-3 χρόνια. Η ταινία αρχίζει με ένα νεαρό ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα όπου συζητούν για την ματαιοδοξία της ζωής των διάσημων ανθρώπων, και τον άνδρα συγγραφέα-σεναριογράφο να σκέφτεται και να λέει (οι περισσότεροι διάσημοι φοβούνται να μην πεθάνουν στον ύπνο τους). Στην συνέχεια της πλοκής το ζευγάρι καυγαδίζει στο σπίτι ενός πλούσιου ηλικιωμένου που μένει σε βίλα και η γυναίκα του είναι εκκεντρική, φοράει ακριβά ρούχα οδηγάει ακριβό αυτοκίνητο και έχει σωματοφύλακα-σοφέρ (έγχρωμος ηθοποιός πολύ ωραίος τύπος το παίζει γκέι). Από ότι θυμάμαι η συνέχει του έργου έχει εναλλαγή προσώπων να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι να υπάρχουν παπαράτσι, αστυνομία ως που στο τέλος ο γέρος κλειδώνεται στο μπάνιο γιατί η γυναίκα του νομίζει πως έχει γκόμενα (από αυτά που βγαίνουν στην φορά κατά την διάρκεια του καυγά) τότε κατά λάθος τον πυροβολάει η νεαρή κοπέλα έρχεται ασθενοφόρο όλοι ηρεμούν τα βρίσκουν και το έργο τελειώνει αφήνοντας ένα νόημα για τη ζωή.
  2. John Tucker Must Die (2006) ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- John Tucker Must Die (2006)
  3. Renangelina η ταινία που ψάχνεις είναι The Next Three Days (2010)
  4. Γεια σας ψαχνω το όνομα μιας αμερικανικής κωμωδίας που είχα δει πριν 2-3 χρονια, Ενα νεαρό ζευγάρι λογομαχοι στο σπιτι ενος αλλου ηλικιωμενου ζευγαριου σε τρελή φάση όπου σε ολο το εργο συμβαινουν συμβαντα ο ενας μαλώνει με τον άλλον η συζυγος του γερου με την νεαρη κοπελα νομιζοντας πως ο αντρας της τα εχει μαζι της, παραλληλα στο σπιτι μπαινοβγαινουν διαφοροι που δεν θυμαμε και ο σερβιτορος-οικιακος βοηθος ενας εγχρωμος μεταφερει κοκτειλ συνεχεια σε καποια στιγμη εξω απο το σπιτι φτανουν κατι παπαρατσι που προσπαθουν να βγαλουν θεμα απο το καυγα -μαλλον το ηλικιωμενο ζευγαρι ειναι διασημοι χολυγουντ και τετοια-.., Ενω ο καυγας συνεχιζεται ο κυριος που ειναι δικο του το σπιτι κλειδωνεται στο μπανιο για να αποφυγει το ξυλο απο την γυναικα του και αυτη με ενα πιστολι καταλαθος τον πυροβολει.., μετα ερχεται ασθενοφορο ολοι ηρεμουν και το εργο τελειωνει.., Αν το εχει δει καποιος και θυματε τιτλο ..,ειναι αμερικανικη κωμωδια που βγαζει νοημα σε στυλ εργου εχει ιδιο στυλ με προσωπα να εναλαζονται κτλ με το My Boss's Daughter (2003).
×
×
  • Create New...