Jump to content

manolisAEK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manolisAEK

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

manolisAEK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. 'Eκανα ένα μηνα να το πάρω,να το στείλω που ρε φίλε?? και ποτε θα γυρίσει και λές να πιάσει 10 ΄η 20ε??Άσε που η απάντηση του ήταν στο στυλ ,λοιπούμαστε αλλα..................
  2. Δυστυχώς μας απάντησε ο κος ''vickmall'' οτι η οθόνη δεν καλύπτετε απο την εγγύηση και οτι αν θέλω να του το στείλω για επισκευή θα πληρώσω!!!Καμία άποψη-γνώμη-βοήθεια κανείς ???Πόσο κοστίζει να το επισκευάσω εδω ελλάδα??
  3. Δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή!!όσο και αν πικράνει κάποιους ,βεβαία στην μέση είναι το οικονομικό πάνω από άλλα ,δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα κιν. 300€ και 400€ με ένα των 100€-120€,απλα είναι απαράδεκτο κατ, εμέ το θέμα με το τζαμί!!!τα πιο παλιά κιν, της ίδιας κατηγορίες πχ hummer δεν παρουσίασαν ποτέ κάτι τέτοιο
  4. Μαλλών τελικά μούφα!!!Και όντως μπορει σε πολλούς φίλους να μην έχει σπάσει αλλα τελικά το να μήν σπάσει είναι η εξέρεση και οχι ο κανόνας!!!
  5. Γεια σας παιδιά ,δυστυχώς μετά από δυο μήνες χρήσης και έπειτα από μια απλή πτώση το τζαμί έγινε κομμάτια ,τό είχα καταλάβει ότι θα ερχόταν και έμενα η ώρα μου με όσα είχα ακούσει και διαβάσει εδώ μέσα το κινητό το χα πάρει από vickmall ,γνωρίζει κάποιος από δω μέσα αν ‘’παίζει’’ να μας καλύψει κάποια εγγύηση και να μας στείλουν άλλο τζαμάκι??έχει κάποιος κάποια αντίστοιχο συμβάν με vickmall και αν ναι πώς να κινηθώ?? ευτυχώς η αφή δουλεύει κανονικά ακόμα !!
  6. Καησπέρα και χρόνια πόλλα,παιδία εχτές παρέλαβα το κινητό απο vickmail,μια ερώτηση αν ξέρει κανείς ,παρόλο που έχω τα δεδόμενα κινητής τηλ,απενεργοποιημένα το wi-fi κλειστό ,μου εμφανίζει πάνω δεξία το σήμα 4g η΄3g .Είναι φυσιολογικό ή υπάρχει πρόβλημα και θα μου σκάσουν τίποτα τρελές χρεώσεις άυριο μεθαύριο???
  7. Παιδία συγνώμη για τα κεφαλέα δεν το ξέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορείες και την άμεση απαντήση ,σε θέμα εγγυήσεψων η΄προβλημάτων καλύπτει καλύτερα η vickmall η΄η gearbeast ??ρωτάω απλά αν κάποιος έχει εμπειρεία??
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΩ??(ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΑΖΟΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ),ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ( 8ΜP ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η' 13ΜP) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...