Jump to content

vasip13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasip13

  1. η eurobank ή alpha bank πρεπει να λειτουργουν κανονικα απ οσο εχω διαβασει στο forum η πειραιως ειναι που χει το προβλημα
  2. καλησπερα παιδια εκανα μια παραγγελια ενος κινητου απο ali express την οποια πληρωσα μεσω western union 27/3.. εδω και 4 μερες ειναι στο despatched to overseas αλλα πριν λιγο μου ηρθε mail απο ali Your Order No. 74######### has been cancelled because payment was not made before 18 Apr 2016 04:27. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.. τι να κανω?? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μ μπορεις να μου πεις τι σου ειπε ο πωλητης γιατι μου ηρθε το ιδιο mail και μενα ενω το περιμενω να ερθει απο μερα σε μερα ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μ μπορεις να μου πεις τι σου ειπε ο πωλητης γιατι μου ηρθε το ιδιο mail και μενα ενω το περιμενω να ερθει απο μερα σε μερα
  3. δοκιμασα και σε αυτην φιλαρακι οπως απαντησα και στο παληκαρι πριν εδω μου βγαζει empty track στην 4px.. λες να μην ισχυει το tracking number που μου δωσε?τεσπα τωρα εστειλα και στην ιδια την sg post email να δουμε τι θα απαντησουνε.. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκιμασα και σε αυτην φιλαρακι οπως απαντησα και στο παληκαρι πριν εδω μου βγαζει empty track στην 4px.. λες να μην ισχυει το tracking number που μου δωσε?τεσπα τωρα εστειλα και στην ιδια την sg post email να δουμε τι θα απαντησουνε.. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  4. εκει μολις το δοκιμασω μου βγαζει empty track.. παιζει δλδ να μην ισχυει ο αριθμος???
  5. πολυ σωστη τοποθετηση φιλε μ και μενα αυτο ειναι που με προβληματιζει..
  6. πολυ σωστη τοποθετηση φιλε μου και μενα αυτο ειναι που με προβληματιζει.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστω φιλε μου αυτο θα κανω γιατι μου φαινεται τωρα 10 μερες παπα μου πουλαει.. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστω φιλε μου αυτο θα κανω γιατι μου φαινεται τωρα 10 μερες παπα μου πουλαει..
  7. προφανως και αγχωνομαι γιατι δεν ειναι θεμα αν θα μου ερθει σε 10 20 30 μερες..μου φαινεται περιεργο να μην εμφανιζει πληροφοριες εδω και 10 μερες το tracking..χιλιες φορες να το βλεπα κολλημενο στο αεροδρομιο σιγκαπουρης αλλα οχι να μην ξερω που ειναι.. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι αλλα σου εδειξε..εμενα 10 μερες τωρα δεν μου δειχνει που ειναι..οπως ειπα και στον αλλον χιλιες φορες να το βλεπα κολλημενο στο αεροδρομιο αλλα θα ηξερα που ηταν..τωρα δεν ξερω αυτο ειναι που μ'ανησυχει..
  8. καλησπερα παιδια εχω κανει αγορα ενος κινητου απο αλι εξπρες με SG Post και απο την δευτερη μερα 1/4/2016 που μου δωσε tracking ειναι κολλημενο στο INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)..εποικοινωνω με τον seller και ολο μου λεει υπομονη και οτι το δεμα ειναι στο δρομο για σιγκαπουρη..ναι αλλα ποσο εδω και 10 μερες??επισης εχει positive feedback 98.2% και feedback score 27.818.o seller ειναι iRulu-net και διαβασα στο αρνητικο feedback 2 3 περιπτωσεις παρομοιες με τη δικη μ..τι να κανω να ανοιξω dispute??
  9. το κανα σημερα φιλε μ ζορικη διαδικασια εκτος και αν το χεις..ρουταρεις, αλλαζεις rom και θα λειτουργησει κανονικα!!!
  10. Με SG Post ειναι απλο ταχυδρομειο και δεν περνας τελωνειο.Επισης μιας και προκειται για κινητο εισαι κομπλε απο θεμα μεγεθους πακετου οποτε σιγουρα δεν εχεις τελωνειο..Όσο για την παραδοση τι να πω φιλε μ, εγω παρελαβα σε 10 μερες στην πρωτη μ αγορα με SG post ενω τωρα στη δευτερη παλι με SG Post εχει περασει μια βδομαδα και ακομη δεν εχει σταλει απο σιγκαπουρη και το tracking ειναι κολλημενο..
  11. καλησπερα,εχω letv 1s x500 και δεν πιανω 3g 4g με vodafone ουτε με cosmote (Θεσσαλονικη,Σερρες). μπορειτε να μου προτεινετε καποια λυση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. επισης οι μπαντες του κινητου υποστηριζουν αυτες των cosmote k vodafone.
  12. παιδια εχω letv 1s x500 και δεν πιανω 3g 4g με vodafone ουτε με cosmote (Θεσσαλονικη,Σερρες). μπορειτε να μου προτεινετε καποια λυση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω..επισης οι μπαντες του κινητου υποστηριζουν αυτες των cosmote k vodafone.
  13. παιδια εχω letv 1s x500 και δεν πιανω 3g 4g με vodafone ουτε με cosmote (Θεσσαλονικη,Σερρες). μπορειτε να μου προτεινετε καποια λυση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω..επισης οι μπαντες του κινητου υποστηριζουν αυτες των cosmote k vodafone.
  14. Υπαρχει καποιος που να ξερει ιταλικα να μεταφρασει απο 5.55'' εως 6.30'' στο παρακατω βιντεο;;;;καταλαβα μονο που λεει κατι για vodafone κ 4G και εχω προβλημα με τη συσκευη μ παιδια θα με βοηθουσατε πολυ....
  15. Hong Kong εννοουσα φιλε μ το πηρα καινουργιο με SG post ηρθε εχω τσεκαρει κ τα IMEI..με τις συχνοτητες κατι πρεπει να παιζει αλλα τι;θα δοκιμασω κ με μια καρτα cosmote αλλα αν παλι δεν;τι να πω ελπιζω να fixαρεται με καμια αναβαθμιση..
  16. το κακο ομως σε μενα με το letv s1 x500 ειναι οτι περα απο 4G οτι ουτε 3G εμφανιζει.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης αν το παω χειροκινητα για αναζητηση φορεα δικτυου μου εμφανιζει vodafone2G cosmote2G wind2G..
  17. θεσσαλονικη φιλε μ δυστυχως δεν ειναι θεμα vodafone αλλα συσκευης..γτ μες σε καταστημα της vodafone βγαλαμε τη sim και την τοπτοετησαμε σε samsung και κατευθειαν επιασε 4G..αλλα κ παλι δν ειδα αλλους που εχουν αγορασει το letv 1s x500 να ειχαν παρομοιο προβλημα με το δικτυο..γι αυτο λεω μηπως θελει αναβαθμιση να βαλω αλλη rom?
  18. το πηρα απο ebay HΚ κ ηρθε με την ρομ (αν δεν τα λεω λαθος γτ ακομη τα μαθαινω) EUI ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sorry eui version 5.5.008s android 5.0.2 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πηρα απο ebay HΚ κ ηρθε με την ρομ (αν δεν τα λεω λαθος γτ ακομη τα μαθαινω) EUI version 5.5.008s android 5.0.2
  19. φιλε μ αληθεια εχω κανει τα παντα μεχρι και καινουργια καρτα αγορασα nano (η προηγουμενη ηταν micro) και την εβαλα στη θεση 1 μηπως εφταιγε αυτο παρολο που η συσκευη μ υποστηριζει και τις 2 αλλα παλι τπτ..δν μπορω να καταλαβω μηπως ειναι τπτ θεμα rom που ειναι εγκατεστημενη στη συσκευη;εν τω μεταξυ ειμαι και καινουργιος στην κινεζικη αγορα να δω πως θα βγαλω ακρη..
  20. καλησπερα παιδια!αγορασα το letv 1s x500 και δεν εχω σημα 4g ουτε 3g στη vodafone ενω οι απαιτησεις δικτυου της vodafone cosmote κλπ αντιστοιχουν με αυτες του κινητου!εχω μιλησει με vodafone εχω παει στα καταστηματα τους ακρη δεν βγαινει μου λενε οτι φταιει το κινητο..υπαρχει καποια λυση μπορει καποιος να με βοηθησει?
×
×
  • Create New...