Jump to content

alexkid21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexkid21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

alexkid21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. alexkid21

    Asus Zenfone 3

    λοιπόν παιδιά μετα απο εποικοινωνια με την asus η λύση είναι, κάνεις hard reset (Ενώ είναι τελείως κλειστό, θα πιέσετε τα πλήκτρα (Κουμπί ενεργοποίησης & Κουμπί που χαμηλώνουμε την ένταση της φωνή) μέχρι να εμφανιστεί το Logo της ASUS, μετά με τα πλήκτρα έντασης της φωνής θα επιλέξετε την επιλογή (Wipe data/factory reset) και θα πιέσετε το πλήκτρο ενεργοποίησης για να ξεκινήσει η διαδικασία hard-reset . Μόλις ολοκληρωθεί θα πιέσετε πάλι το πλήκτρο ενεργοποίησης για να επιλέξετε Reboot system now) έχεις κλείσει απο πριν τις αυτόματες ενημερώσεις του google play , και όταν με το καλο ανοίξει, δεν εγκαταστεις το chrome. αυτό κάνει ολη την δουλειά. Το έκανα πριν κ δουλεύει κομπλέ...
  2. alexkid21

    Asus Zenfone 3

    update... Πρώτη απογοήτευση. Ο πιτσιρικάς πάτησε την αναβάθμιση σε oreo. Απλα δεν λειτουργεί πλέον τίποτα σωστά. Fb μια ανοίγει μια οχι κολλάει κ κάνει restart το κιν. Mesenger τα ιδια για βιντεοκληση ουτε λογος, Viber τα ιδια. Chrome ουτε ανοίγει καν, κατέβασα το firefox να την παλέψω. Έκανα φυσικά update ολα τα apps αλλα πάλι τίποτα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πολυ ευχαρίστως. Ειδικά αν ξέρει κανείς πως να το κάνω ξανά downgrade se nugat..
  3. alexkid21

    Asus Zenfone 3

    απίστευτες φωτογραφίες, και το wifi μια χαρά είναι.πολύ καλύτερο σήμα σε σχέση με το 2 που είχα.
  4. alexkid21

    Asus Zenfone 3

    να γράψω κ εγώ τις πρώτες εντυπώσεις. 2 μέρα που έχω το ze552kl στα 299 από το e-shop. απο το 2 lazer πήγα σε αυτό. ΑΠΙΣΤΕΥΗ οθόνη, πολύ φωτεινή, απίστευτα χρώματα. Μπαταριά μετά απο 2 μέρες είναι στο 30 με αρκετή χρήση (updates, εγκατάσταση apps, βιντεακια κτλ). H κάμερα είναι φανταστική. 4k βίντεο στα 30 fps και full hd στα 60 fps. Το κουτί μέσα έχει και ακουστικά, πολύ καλός ήχος αρκετά δυνατός. Φοράει android 7 ,αναβάθμιση δεν μου ήρθε ακόμα κ δεν νομίζω ότι θα την κάνω. Μείον ακόμα δεν βρήκα οπότε επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
  5. δεν θυμάμαι νούμερο.σήμερα το απόγευμα μου την έβγαλε.το πρόβλημα λύθηκε με τα εικονίδια κ τώρα έχω άλλο. δεν μπορώ να βρω το app Που έπαιζε την μουσική που έχω αποθηκευμένη .
  6. καλησπέρα. έκανα την σημερινή αναβάθμιση κ αφού ολοκληρώθηκε τωρα οταν σέρνω την οθόνη προς τα κάτω δεν μου εμφανίζει ολα τα κουμπιά.του wifi, τοποθεσία .δεδομένα, bluetooth. ενώ υπάρχει η ονομασία απο κάτω δεν εμφανίζει το στρόγγυλο κουμπί. ενώ αν πατήσω εκεί πάνω η λειτουργία γίνεται κανονικά..
  7. καλησπέρα σε όλους. υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις print screen στο κιν???
  8. ερωτηση.. εντελως ξαφνικα οταν με καλουν για να απαντησω πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσω την οθόνη, ενω πριν ,μπορουσα αμεσως να απαντήσω..που το αλλάζω αυτό???
  9. σε μενα δεν εχει κατι τετοιο.εχει τους εργοστασιακους ηχους κ τιποτα αλλο.
  10. 2 ερωτήσεις. μου έβγαλε asus update. να το κάνω η να περιμένω λίγο. και 2, οι ηχοι για sms ειναι μόνο οι προκαθορισμένοι?δηλ δεν μπορώ να προσθέσω κάποιον δικό μου?
  11. επειδή μπαίνω μόνο απο wifi ζήτησα κ μου κάναν φραγή δεδομένων απο την wind ... μου γύρισαν και τα δυο ευρώ..
  12. τα έχω όλα κλειστά. κ τα δεδομένα κ την τοποθεσία. πως μπορώ να απενεργοποιήσω το gps..τώρα απενεργοποίησα την υπηρεσία δεδομένων παρασκηνίου.. αν μου χρεώσει παλι θα δω τι θα γίνει. μετα βλέποντας κ κάνοντας..
  13. εδώ και 2μερες χρεώθηκα ίντερνετ ενώ τα δεδομένα τα έχω κλειστά απο το κιν..πρέπει να απενεργοποιήσω κατι άλλο απο το τηλέφωνο? ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω για να μην γίνεται αυτό..???ευχαριστώ.
  14. εννοώ μετα αφού το ξεκλειδώσω. έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών κ ήρθε στα ίσια του.ευχαριστώ πάντως..σίγουρα θα εχω και άλλη απορία σύντομα.
  15. καλησπέρα σε ολους. εγω το παρέλαβα προχτές.για κάποιο λόγο,κατι εκανα κ δεν ξερω τι. εξαφανίστηκε το ρολοι που ηταν στην αρχικη.και δεν μπορω να βρω απο που να το επαναφερωμπορει να βοηθήσει καποιος?
×
×
  • Create New...