Jump to content

petwella

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petwella

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

petwella's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. εφαρμογες ξερω να κατεαζω.οταν το πηρα τους ειπα να βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες εχει καποιες ωμος ακομη.το θεμα ειναι οτι δεν κανει updatews. θα ηθελα να μου πεις τα βηματα να τα κανω μηπως αλλαξει κατι.(να δω και εαν μπορω κιολας)
  2. μηπως καποιος εδω μεσα ξερει (καποιον,καταστημα) οτι διποτε σε λαρισα η πιερια ν α μου προτεινε να το παω να μου βαλει την 1536. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεσο λαπτοπ δεν γιεν ετε ε?:O
  3. κατι ακομη η ολη διαδικασια τισ 1536,ο οδηγος αυτος ειναι μονο με το κινητο η και μεσο λαπτοπ και επισης θελει οποσδηποτε sdcard?? sory αλλα εχω πολλες απορριες που πρεπει να λυσω πριν ξεκινησω κατι στο κινητο :help::help:
  4. αυτο ειναι που φοβαμε ποιο πολυ επειδη δεν εχω αυτες τις γνωσεις που αναφερει ο οδηγος μην τα κανω χειροτερα.μηπως καποιος εδω μεσα ξερει (καποιον,καταστημα) οτι διποτε σε λαρισα η πιερια ν α μου προτεινε να το παω να μου βαλει την 1536.
  5. γεια σας ειμαι καινουργειο εδω, παρακολουθησα 4 μερε διαβαζοντας το φορουμ και δεν υπαρχουν λογια για την δουλεια καποιον εδω μεσα, απλα ενα μεγαλο μπραβο.:up::up: σηνεχιστε ετσι οσο μπορειτε εχω και μια απορια,στην κατοχη μου απο minidal εχω το lenovo A806 με vibeui_v2.0_3447_7.39.1_DEV_A806.πηγαινοντας να κανω system update μου βγαζει το μυνημα (unfortunately,settings has stoppend)αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνώμων.:):):) να επισημανω πως δεν εχω και μεγαλες γνωσεις σε τετοιο ειδος κινητα ειναΙ το πρωτο μ,ου!!!
×
×
  • Create New...