Jump to content

noul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noul

  1. Για ποιους λογους? Τη θεωρείς καλύτερη για καποιους λογους? Για τα αλλα που ρωταω μήπως γνωριζεις? flickering και ειδοποιησεις διορθωνονται με την ελληνικη?
  2. Γεια σας! Εχω και προβληματα οπως flickering στην οθονη και με τα notifications στο viber. Αν βαλω την ελληνικη rom αυτα θα ληθουν λογικα οπως διαβάζω, σωστα? Εχουν γραφτει πολλες σελιδες και ειναι λιγο χαοτικο το thread. Επισης, αν βαλω ελληνικη rom σημαινει οτι δε μπορω να ρυθμισω το κινητο μου σε καποια αλλη γλωσσα, π.χ. αγγλικα? Υπαρχει αλλη rom εστω αγγλικη που να είναι καλύτερη? Ευχαριστω!
  3. [Εχεις μαγειρεμενη rom από το μαγαζί που το πήρες, το 1. Και η έκδοση miui αυτό μου κάνουν. +όπως είπε και ο orlox δεν βγήκε miui με 5.1 ποτέ για το mi4, τουλάχιστον όχι από το xiaomi. Mi4c πρέπει να είναι. en.miui.com/thread-197350-1-1.html] ευχαριστω! Αρα συμφωνα με το λινκ είναι μουφα η εκδοση MIUI που εχω και λογικα θα πρεπει να αλλαξω ROM. σωστα? Ποια ROM προτεινετε να βαλω?
  4. Ναι οντως ειναι το Mi-4c. Πρέπει να επέμβω στη ROM δηλαδή? Είναι επίφοβο αυτό?
  5. Καλησπέρα παιδιά, Έχω αγοράσει το ΜΙ 4 πρόσφατα και μου "ήρθε" με κάποια προβλήματα. 1. Το βασικότερο θέμα είναι ότι όταν μπαίνω σε έναν explorer τις 9 στις 10 φορες με κατευθύνει σε σάητ άσχετα που μου ζητάνε να κατεβάσω κάτι αρχεία της xiaomi και ταυτόχρονα το κινητό με προειδοποιεί ότι τα αρχεία αυτά είναι μη ασφαλή. Φυσικά δε τα κατεβάζω, δοκίμασα να κατεβάσω άλλους explorers αλλά και εκεί τα ίδια. προφανώς ο κινέζος μου φόρτωσε κάποια malware!?! Πως τα ξεφορτώνομαι? 2. Το βάιμπερ όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη δε χτυπάει όταν μου έρχεται καινούριο μήνυμα. δοκίμασα να κλειδώσω την εφαρμογή να τρέχει συνέχεια, να την εξαιρέσω απο τα προγράμματα battery saving αλλα τίποτα. 3. Η οθόνη μου κάποιες φορές, σχετικά αραιά, τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Είχε μήπως κανείς άλλος τέτοια θέματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! MIUI version: 77.0.4.0 Android version: 5.1.1
×
×
  • Create New...