Jump to content

petros_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros_s

  1. ok ευχαριστώ και πάλι ειναι εντάξει :)
  2. Ευχαριστώ φίλε ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό App αλλά δεν ζητούσα αυτό . Για να δεις τις αγαπημένες επαφές πρέπει να τρέξεις την εφαρμογή. Εγώ ήθελα να φτιάξω συντομεύσης κάποιες επαφές στην επιφάνια μιας οθόνης όχι να ανοίγω εφαρμογή για να δω τις επαφες.
  3. Βρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος! Προσπαθώ να βρω τρόπο να βάλω κάποιες επαφές στην οθόνη για άμεση κλήση αλλά δεν μπορώ. Έχει να κάνει με τη Rom ή με την έκδοση android ? Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (Honor 4x) με android 4.4.2 το έκανε. Μπας και γίνεται και δεν το βλέπω? Προσοχή όχι συντόμευση για να ανοίγουν οι επαφές αλλά συγκεκριμένες επαφές που επιθυμώ εγώ.
  4. Άλλη μια ερώτηση βρε παιδιά γιατί παιδεύομαι. Προσπαθώ να βρω τρόπο να βάλω κάποιες επαφές στην οθόνη για άμεση κλήση αλλά δεν μπορώ. Έχει να κάνει με τη Rom ή με την έκδοση android ? Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (Honor 4x) με android 4.4.2 το έκανε. Μπας και γίνεται και δεν το βλέπω? Προσοχή όχι συντόμευση για να ανοίγουν οι επαφές αλλά συγκεκριμένες επαφές που επιθυμώ εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχει δοκιμάσει κανείς άραγε να μας πει εντυπώσεις?
  5. Δηλαδή υπάρχει miui rom που να ΜΗΝ λειτουργει το fingerprint ? αν ναι μπορείς να μου δώσεις επιπλέων πληροφορίες?
  6. Καλησπέρα και από μένα. Νέος στο forum. Πρόσφατα απέκτησα το letv x500. Άριστη ποιότητα κατασκευής, λίγα προβλήματα τα οποία λύνει ο ΙΤΑΛΟΣ, κάμερα με τα προβλήματα της όπως προαναφέρονται. Σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα μόνο 2 απορίες μου μου έχουν μείνει. 1. Στο kimovil λέει ότι έχει επίστρωση gorilla glass 3 αλλά μόνο εκεί το βλέπω αυτό το χαρακτηριστικό. Ξέρει κανείς σίγουρα αν έχει τέτοια επίστρωση η οθόνη ή όχι? Αν ναι η κατηγορία gorilla glass 3 τι αντοχές έχει? Αντέχει σε πτώσεις ή είναι μόνο για γρατζουνιές. 2. Η κάμερα έχει περιθώρια βελτίωσης μέσω λογισμικού (πιθανή σε μια νέα rom) ή αυτό ήταν (να μην ελπίζουμε σε τίποτα καλύτερο).
×
×
  • Create New...