Jump to content

Aggelos211

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aggelos211

  1. Aggelos211

    Honor 9

    Καλησπέρα στην ομάδα, Δεν έχω εμπειρία από την Honor, αλλά σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτό το κινητάκι... Σκέφτομαι να το πάρω από Κίνα, από bangood ή gearbest ... Ξέρετε εάν αυτά σαιτς το στέλνουν με επίσημη διεθνη Ρομ και γκουκλ πλέι, γιατί σε μερικές μάρκες αυτό είναι λίγο ύπουλο, την έχω πατήσει με letv στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ πολύ
  2. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή μας επιτυχία!!!
  3. Καλή μας τύχη παιδιά και κυρίως καλορίζικο στον νέο του κάτοχο!
  4. Καλή επιτυχία σε όλους :) ας κερδίσει ο τυχεροτερος!
  5. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα σχετικά με τα μηνύματα. Πολλές φορές δεν εμφανίζει την επαφή αλλά τον αριθμό που μου στέλνει ένα SMS και πολλές φορές δημιουργεί πολλαπλά chat αντί για ένα. Προσπάθησα να βάλω το messenger της Google, και την δυνατότητα για SMS από τον messenger του Facebook. Αν και δούλεψαν, για λίγες μέρες, μετά μου ζητούσε κάθε τρεις και λίγο, να τις κάνω default messaging app, και πολλές φορές μου ερχόταν μήνυμα και η ειδοποίηση ερχόταν από την εφαρμογή της Xiaomi, σαν να μην υπήρχαν οι εφαρμογές που σας είπα. Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε; (Έχω αγγλοκινεζικη ρομ 8.0.2.0 (LHNCNDG).
  6. Παιδιά καλησπέρα σας, Έχω παραγγείλει και εγώ το 2/16 από το vickmall.com με την Official rom. Ο αδερφός μου έχει ένα LeTV S1, και έχει το εξής θέμα με τις επαφές: Δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής (πχ όταν δέχεται μια κλήση) εάν η αποθηκευμένη επαφή δεν έχει μπροστά το 0030. Το Redmi Note 3, έχει το ίδιο θέμα; Και εάν υπάρχει, πέρα από τον πατροπαράδοτο τρόπο να περνάω 0030 σε κάθε επαφή, υπάρχει άλλη λύση πιο γρήγορη, πχ με κάποιο app ? Σας ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας :)
  7. Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το κινητό εάν το παραγγείλω από το vickmall.com με ρωτάει εάν θέλω την Multilanguage ROM ή την κανονική που έχει Αγγλικά και Κινεζικά. Εγώ μια χαρά είμαι με τα Αγγλικά, δεν με ενδιαφέρει τα Ελληνικά για να ψάχνω την Multilanguage. Η ερώτηση μου είναι για το εάν ισχύει οτι η Κανονική παίρνει κανονικά τα updates της Xiaomi μέσω της OTA εφαρμογής της και οχι με flash, και οτι η Multilanguage πρέπει να τα φλασάρεις τα updates. :confused::confused::confused::confused: Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ των 2 ROMs ?
×
×
  • Create New...