Jump to content

GusF86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GusF86

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1986

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung Galaxy

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Χίος

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

GusF86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Και κατι ακομα. Τωρα που εγινα Developer αλλα δεν εχω περασει ακομα αυτα που κατεβασα θα κανει αυτοματα τισ αναβαθμησεις ή οχι? Συγνωμη αν γινομαι κουραστηκος απλα νομιζα οτι με την οfficial rom που γινονται οι ενημερωσεις θα εμπαινε και αυτη με την Ελληνικη γλωσσα.
  2. Αλλα αν το αφισω ετσι οτι αναβαθμιση και να κανει δεν θα εχει ελληνικα αλλα θα γινεται αυτοματα ε? Ετσι δεν ειναι? Και κατι ακομα. Τωρα που εγινα Developer αλλα δεν εχω περασει ακομα αυτα που κατεβασα θα κανει αυτοματα τισ αναβαθμησεις ή οχι? Συγνωμη αν γινομαι κουραστηκος απλα νομιζα οτι με την οfficial rom που γινονται οι ενημερωσεις θα εμπαινε και αυτη με την Ελληνικη γλωσσα.
  3. Κατι τελευταιο. Συγνωμη που σας εχω ζαλησει. Δηλαδη αν κανω την διαδηκασια για να φλασαρω την ρομ θα εχει ελληνικα αλλα τις αναβαθμησεισς θα τις κανω με το καλοδιο? Αυτο εννοειται χειροκινητα?
  4. Μα εχει την official rom κινητο μου τι εννοεις multi και δεν εχει οta και χειροκινητες ενημερωσεις?
  5. Το μονο που θελω ειναι να κανει ενημερωσεις μετα το φλασαρισμα να εχει Ελληνικα και να βαλω το playstore
  6. Οκ σ'ευχαρηστω ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν τα κανω ολα αυτα μετα θα περνει κανονικα τις ενημερωσεις?[color=#bbc] [size=1]----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size] [/color] Αν τα κανω ολα αυτα μετα θα περνει κανονικα τις ενημερωσεις?
  7. GusF86

    Redmi 3

    Καλησπερα παιδια. Μολις πηρα το Xiaomi redmi note 3 prime και ειναι φανταστικο!!!! Απλα εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοη8ησετε σας παρακαλω. Εχει την official rom (κινεζικα και αγγλικα μονο) και μου εβγαλε ενημερωση η MIUI και την εκανα και ειχα διαβασει οτι θα εχει ελληνικη γλωσσα. Μολις τελειωσε την εγκατασταση και την rootare εψαξα να βρω ελληνικα και δεν εχει και σαν να μην φτανει αυτο στον browser που ανοιξα για να κατεβασω το google playstore μου ανοιγει μονο κινεζικες σελιδες. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω να εχει Ελληνικη γλωσσα και τι να κανω για να βαλω το google playstore με απλα λογια διοτι δεν ξερω και πολλα σας παρακαλω πολυ?
  8. Καλησπερα παιδια. Μολις πηρα το Xiaomi redmi note 3 prime και ειναι φανταστικο!!!! Απλα εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοη8ησετε σας παρακαλω. Εχει την official rom (κινεζικα και αγγλικα μονο) και μου εβγαλε ενημερωση η MIUI και την εκανα και ειχα διαβασει οτι θα εχει ελληνικη γλωσσα. Μολις τελειωσε την εγκατασταση και την rootare εψαξα να βρω ελληνικα και δεν εχει και σαν να μην φτανει αυτο στον browser που ανοιξα για να κατεβασω το google playstore μου ανοιγει μονο κινεζικες σελιδες. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω να εχει Ελληνικη γλωσσα και τι να κανω για να βαλω το google playstore με απλα λογια διοτι δεν ξερω και πολλα σας παρακαλω πολυ?
  9. Να κανω δυο τελευταιες ερωτησεις. Σε περιπτωση που τους πω να βγαλουν τις κινεζιες και να βαλουν το playstore με την official rom μπορω μετα να κανω κανονικα τα update που θα βγαινουν? Και αναγνωριζει κανονικα τις καρτες sim ή εχει προβλημα? διοτι κατι σαν να διαβασα αλλα δεν πολυκαταλαβα. Ευχαρηστω
  10. Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση φιλε!!!!!
  11. ευχαριστω παρα πολυ. α και κατι ακομη. notification led εχει τελικα? διοτι κατι διαβασα αλλα μπερδευτηκα. και αν το παρω με την official rom που απο οτι διαβασα ειναι καλυτερα ετσι μπορω να τους πω να βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες και να περασουν το playstore? συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα που ισως τα εχετε ξαναπει και ευχαρηστω εκ των πρωτερων
  12. απλα το εγραψα βιαστηκα το μηνυμα και δενπροσεξα οτι ηταν κεφαλαια τα γραμματα. Δεν πολυκαταλαβαινω αυτα που λετε περι boot και ολα τα αλλα και δεν εχς σκοπο μου να το πειραξω το κινητο. Μονο αν μπορειτε πειτε μου αν εχει προβλημα η συσκευη ποια ειναι τα προβληματα . θετηκα και αρνητικα αν ειναι ευκολο βεβαια σε απλα ελληνικα και χωρισ ορολογιες ευχαρηστω
  13. ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΜ???ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΘΗΚΕ? ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ:(
×
×
  • Create New...